|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Дата и час: Пет Окт 02, 2026 6:53 pm
Размисли-страсти за работна заплата, цензура и озоновата дупка
| Автор |
Съобщение |
|
Desert Leo
Ранг: Форумен бог
Регистриран на: Чет Фев 10, 2005 3:25 pm Мнения: 5681 Местоположение: София
|
 Re: Обява за работа - Microchip
Цецо, трий и моите постове - нема проблем.
|
| Пет Сеп 27, 2013 9:46 am |
|
 |
|
tgi
Регистриран на: Нед Юни 10, 2007 2:22 pm Мнения: 6492 Местоположение: София
|
Leo, проблемът не е в твоите постове а в грешката, която Рек направи преди време - пусна Цецо да може да цензурира чужди постове когато беше ясно, че Цецо не е за тая работа. Той е един от най-важните писачи във форума, без него нямаше да е това, което е и то в голяма степен, ама просто не е типът дето трябва да има баш такава бормашина в ръцете си, ясно е, че не знае кога да я пусне и накъде да пробива  .
_________________------------------- www.tgi-sci.com------------------- http://www.flickr.com/photos/didi_tgi/
|
| Пет Сеп 27, 2013 9:51 am |
|
 |
|
emilvtc
Регистриран на: Вто Фев 06, 2007 8:44 pm Мнения: 3180 Местоположение: Пловдив
|
Явно и аз съм пропуснал да прочета коментарите преди да ги изтрият. Грозно е все пак да се цензурира ... Не бе Лео, вероятно ги е срам да го напишат, щото и те разбират че ще е срамно предложението им ... От друга страна - това е въпрос на пазарлък. Всеки (включая и чорбаджията) иска да спазари най-изгодното за себе си и в това няма нищо лошо. Но това е валидно само за сума в "нормални" граници. Извън тях или е обидно, или ненормално ...
|
| Пет Сеп 27, 2013 9:54 am |
|
 |
|
Цецо
Регистриран на: Пон Сеп 27, 2004 9:22 am Мнения: 15501 Местоположение: София
|
Ахъм и аз това имах предвид. То много сме спорили по тая тема. Мнението на 90% от хората във форума е едностранчиво, защото винаги са от една и съща страна на договора... Както и да е, няма да го трия айде. Че току виж утре издигнат плакати против мен. Просто отива в общи приказки. Ми като не ме извеждате вече на бира, да видя хора, жени, скиваш ли какъв мракобесник взех да ставам....
_________________ "Да еба и шибаната държава" мислеше си Гошо, докато се опитваше да улучи кофата за боклук от балкона на осмия етаж.
|
| Пет Сеп 27, 2013 10:11 am |
|
 |
|
tgi
Регистриран на: Нед Юни 10, 2007 2:22 pm Мнения: 6492 Местоположение: София
|
 Re: Размисли-страсти за работна заплата, цензура и озоновата
Бе за мракобесник не ти е пораснала достатъчно работата ама колкото да покажеш на всички колко насериозно вземаш "важни" неща като това чий пост ти харесал и чий не го докарваш  .
_________________------------------- www.tgi-sci.com------------------- http://www.flickr.com/photos/didi_tgi/
|
| Пет Сеп 27, 2013 10:25 am |
|
 |
|
ДедоБоре
|
"платки" против теб няма да издигаме а за палатките сезона привърши. виж някое СПА с минерална вода и много кебапчета може да спретне, ама на всички ни светят червените лампички... тя работата надали някога ще привърши, явно трябва да обявим семинар на тема "какво искаме от комет!" да изядем една офца, да изпием 2-3 кега бира и да им пратим петиция с искане за незабавно слагане в ред сред чаршафите.
|
| Пет Сеп 27, 2013 10:37 am |
|
 |
|
Цецо
|
Ние не можем една бира да се организираме да изпием, ти искаш да се борим с монополистите 
_________________ "Да еба и шибаната държава" мислеше си Гошо, докато се опитваше да улучи кофата за боклук от балкона на осмия етаж.
|
| Пет Сеп 27, 2013 11:10 am |
|
 |
|
Реконструктор
Регистриран на: Съб Сеп 25, 2004 12:32 pm Мнения: 8407 Местоположение: София
|
Пазарът се саморегулира, кво толкова? Заплатите са горе-долу еднакви в различните фирми. Кво се газирате, не мога да разбера? 
|
| Пет Сеп 27, 2013 3:24 pm |
|
 |
|
ilkor
|
 Размисли-страсти за работна заплата, цензура и озоновата дуп
Ха добра дискусия се е заформила тук  Че бях цензуриран в тема-обява пусната от мен - бях! За замазване на гафа гледам че е намесена и озоновата дупка. Аз също съм администратор в един форум (при това на светлинни години по-голям от този) и знам че много трябва да се внимава на кой се дава достъп до бутончетата - лично съм се парил. А че нямало обявена заплата - както писах и по-рано, а и други колеги изказаха подобно мнение - числата са плаващи и се договарят.
|
| Пет Сеп 27, 2013 3:39 pm |
|
 |
|
Цецо
|
Теб пък какво съм те цензурирал? Обявата ти е там и не съм я барал.
Може да съм ти изтрил някоя празна приказка. И ще продължавам да ги трия.
Ето тук можете да "творите" и да си изливате душата, колкото си искате.
Какъв е проблема?
Последна промяна Цецо на Пет Сеп 27, 2013 4:10 pm, променена общо 1 път
|
| Пет Сеп 27, 2013 4:09 pm |
|
 |
|
Desert Leo
Регистриран на: Чет Фев 10, 2005 3:25 pm Мнения: 5681 Местоположение: София
|
|
| Пет Сеп 27, 2013 4:10 pm |
|
 |
|
Цецо
|
Изплащането на хонорарите на 32 Август.
|
| Пет Сеп 27, 2013 4:11 pm |
|
 |
|
ilkor
|
 Размисли-страсти за работна заплата, цензура и озоновата дуп
Аз си мислех че отговарям на коментар по темата, а то се оказали празни приказки! ... добре все пак ти решаваш Но както казах - озоновата дупка е виновна 
|
| Пет Сеп 27, 2013 4:31 pm |
|
 |
|
nik
|
+1 и според мен обява без цена значи го е срам да я напише пазарлъка е друго нещо, и да не си гледат един на друг в канчето и да питат що толкова на другия но дори с разликите срамно ниските заплати си остават...
|
| Пет Сеп 27, 2013 5:11 pm |
|
 |
|
Цецо
|
Точно. Само озоновата дупка не беше намесена в оная тема, та затова тук ви я спускам и нея като насока за разговор.  Имате си обява, според мен достатъчно ясно написана, който наистина има интерес към нея ще продължи натам. Имате си и тема да си дискутирате общите правни и морални страни на съвременното трудово законодателство и отношенията в планатацията. Би следвало всички да са доволни. Е ако някой много държи да си дискутира възгледите и усещанията, баш в Обявите... еми няма да стане. Поне докато аз имам копче с "хикс-че".
Последна промяна Цецо на Пет Сеп 27, 2013 5:30 pm, променена общо 1 път
|
| Пет Сеп 27, 2013 5:29 pm |
|
|