Отговори на тема  [ 114 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3, 4, 5 ... 8  Следваща
Честит празДник 
Автор Съобщение
Ранг: Форумен бог

Мнение Честит празДник
Честит празник ;)

Да живее българо-съветската дружба!

Да живеят бащиците Станишев, Гоце и Местан!

Ура! Ура! УРАААААААА!

Пон Сеп 09, 2013 8:50 am
Профил

Мнение Re: Честит празДник
спец. поздрав за Тони ;)
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... IKf0w#t=37

Пон Сеп 09, 2013 8:50 am
Профил
Аватар

dan написа:
Честит празник ;)

Да живее българо-съветската дружба!

Да живеят бащиците Станишев, Гоце и Местан!

Ура! Ура! УРАААААААА!

И Чърчил! Да се свети името му и да пребъде делото му! Амин! :D
http://paper.standartnews.com/bg/articl ... cle=464465

Пон Сеп 09, 2013 9:27 am
Профил WWW

хехе, да живее пророкът на комунистическия прочит на историята, другаря Георги Марков.

Пон Сеп 09, 2013 10:45 am
Профил
Аватар

И да няма неявили се на манифестацията, ей. Че ще има наказания по профсъюзна линия....
(само ме заплашваха на времето де, реално май не са ме наказвали или не съм разбрал
ако са; така и не отидох да видя как е, като бях малък баща ми току го строяваха да ходи,
аз бях доволен защото донасяше балонче и знаменце.... :D ).

http://www.flickr.com/photos/didi_tgi/

Пон Сеп 09, 2013 12:31 pm
Профил WWW
Аватар

dan написа:
хехе, да живее пророкът на комунистическия прочит на историята, другаря Георги Марков.

Човека е академик, чел е и има свой прочит. За да го оценяваш, трябва да си чел повече от него. Любопитно ще е за всички да изложиш твоя "некомунистически" прочит на историята.

Пон Сеп 09, 2013 6:59 pm
Профил WWW
Аватар

Айде честит празник на всички :D .
Последния път като празнувах 9-и септември (трябва да е било някъде в техникума като съм бил) 7-8 човека хванахме гората с 4 агнета, 10 каси бира и поне 10 л домашна ракия и така се ошумкарихме, че не можахме да слезнем от балкана цяла седмица :D . Спомням си даже, че някои вечери и до палатката не можех да се домъкна, та съм спял където са ме оставяли вечерта :D . По едно време пиенето свърши, та добри ятаци от съседните села ни снабдиха пак :) . Хубави партизански години бяха :D .

Пон Сеп 09, 2013 10:56 pm
Профил
Аватар

Местоположение: където небето среща земята, ракията е Jameson, а бирата Guinness
dan написа:
спец. поздрав за Тони ;)
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... IKf0w#t=37

Дан, незнам на колко си години, и определено не съм аз човека дето ще ти дава акъл , ама почети малко история, а не лумпенизирана литература.
Аз лично го намирам за изключително неподходящ баш този линк :!:
Тази серия дето поздравяваш Тони с нея('Шлеповете'), аз съм раждан в гр.Лом и дълго време в градската градина седеше точно този шлеп дето са давели хората като бесни кучета :!: (сега незнам дали стои там, от 15 год не съм стъпвал там).
Що не вземеш да поздравиш японците с 'Хирошима гюбек', и евреите със хайку "Arbeit machts frei" :?:

Та незнам ... какво мога да кажа :cry: :cry: :cry: :cry:

а пък точно за 9-ти септември като цяло , ако оставим настрана смяната на политичската ситуация (и ориентация), ако не го е имало държавния преврат - доста по-голяма част от территорията на България щеше да е гръцка, сръбска(особено пиринска македония), а не само часто от добруджа - румънска, защото сме били съюзник на нацистка Германия :!:

А пък иначе и аз го празнувам само защото имаме годишнина с жената баш на 9-ти септември ко да правиш съдба

Последна промяна MYXATA на Пон Сеп 09, 2013 11:24 pm, променена общо 1 път

Пон Сеп 09, 2013 11:19 pm
Профил
Аватар

А бе исках да го напиша по друг повод и в друг форум ама формалностите ме отказаха и затова го цитирам тук:
"Стига сме се разделяли на русофили и русофоби и н'нам к'ви още - крайно време е да се обединим като българофили!".

Едит: продъжението щеше да е, че когато атовете се ритат си пати магарето, че като малка държава трябва да създаваме все повече приятели вместо да губим старите, че не трябва да се молим на великите да ни вземат под крилото си а да го докараме те да ни ухажват и т.н. - не ща да продължавам, поне не тук.

Последна промяна bongo_x2 на Пон Сеп 09, 2013 11:37 pm, променена общо 1 път

Пон Сеп 09, 2013 11:20 pm
Профил
Аватар

Местоположение: където небето среща земята, ракията е Jameson, а бирата Guinness
Бате Бонго, то тука никой досега не се е изказал русо фило/фобско. Говорим си за нашите си парчета от историята :)

Пон Сеп 09, 2013 11:26 pm
Профил
Аватар

Ама работиш в "Занзибар" нали? Загубих я вече тая искрица надежда. Сори. Както Бойко Борисов каза - такъв е матриала. Нищо не мое се направи повече. Терминал 2 става все по-верния избор.

Пон Сеп 09, 2013 11:30 pm
Профил ICQ
Аватар

Напрайх едит, де... Не че променя всичкото...
Едит2: Иначе ако сега не е момента ще трябва после да чакаме поне 20-30 години - аман!

Последна промяна bongo_x2 на Пон Сеп 09, 2013 11:46 pm, променена общо 1 път

Пон Сеп 09, 2013 11:38 pm
Профил

Не може, няма такъв вариант, просто не сме такава порода, и никога не сме били. Много навремето ни е обединявал меча на прабългарина, но са били малцинство, а славяните мнозинство, след това и 500 години г-н султан, та това е. Не ми се говори за новата ни военна история щото освен позитиви има и доста негативи, та това да не се дава като пример за обединение .. и като се замисля, от 800 години насам май не сме били единни, няма и да бъдем.
Това не е синдром България, това е синдром на Българина. Който е ходил по света за по дълго няма как да не е забелязал че и в най-затънтените крайчета пак има разделение, та дори да има само двама българина. Всичко е разделено, по две три църкви, по два три ресторанта, по два три магазина, и всичките около 2-3 групички, цифрите са съвсем примерни. Винаги има разделение, винаги има драми и "конспирации" ... та това за обединението.

А иначе за 9-ти, по времето на манифестациите най-добрият ми приятел празнуваше рожден ден на 9-ти, всеки може да се сети какво съм празнувал. То аз ако почна да мисля и на манифестации май не съм ходил, но пък и на никого не съм липсвал, една беля по-малко, и по-малко срам за училището че с тая дълга коса .... Въпреки това обаче иронизирането на събитията ми се струва малко не на място.
А относно филма, аз лично го гледах и му се кефих, а и песента си е добра.

Но нещо друго не разбирам, когато tgi псува комунистите е едно защото той е живял, учил и работил по това време. Не разбирам обаче критики и недоволство от хора които може и да не са били родени по това време, или и да са били със сигурност спомените им стигат до цицка, цокало и евентуално лека нощ деца.

Пон Сеп 09, 2013 11:41 pm
Профил

За Терминал 2 изобщо не съм съгласен, но пък който иска да се пробва, свят широк, възможности много, можеш всеки друг да излъжеш но не и себе си, един ден човек ще трбява да си признае абе аз чий го дирих толкова години и кого заблуждавах че тук живота е розов ... а това ще е истината до която ще стигнат поне едно 70% от имигрантите, за другите 30 може и да е различно но най-вероятно те биха били добре и ако бяха останали в БГ ... сигурно има някакъв малък процент които наистина навън постигат неща които не биха могли в БГ, т.е. много над средното, да го кажем в цифри поне едно 500 к годишна заплата. Иначе тези които го рпавят заради децата си ... моите са в САЩ и почвам все повече да се чудя дали това всъщност е страната в която трябва да бъдат, а като знам и какво е по Европа ... простотията и малоумщините са навсякъде. Истината е че единствената разлика идва от доходите, но както писах, кадърните са си кадърни навсякъде, в момента в БГ има не малко хора с заплати над 8 к на месец, има и все още добри училища макар и малко ги има ... всичко останало са алабализми, но това е тема на друг разговор.

Пон Сеп 09, 2013 11:48 pm
Профил
Аватар

Да допълня: празното ровене в миналото ни пречи да видим настоящето а от това зависи бъдещето...
Аз се пиша "антикомунист" но имам много познати и приятели "комунисти" и твърдя, че само малка част от дявола е черна. Всъщност черна е главата му която и до ден днешен си прекарва добре и дори се забавлява на наш гръб. Долу мафията бих казал и мисля, че тук ще бъда разбран.

А аз иначе се връщам в БГ, доста вероятно завинаги.

Последна промяна bongo_x2 на Вто Сеп 10, 2013 12:09 am, променена общо 1 път

Вто Сеп 10, 2013 12:00 am
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 114 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3, 4, 5 ... 8  Следваща