Отговори на тема  [ 18 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2
.NET Micro Framework 
Автор Съобщение
Ранг: Форумен бог
Аватар

Мнение Re: .NET Micro Framework
Да бе,студент. Палавров ти си или голям оптимист или си нямаш и на идея колко опит е необходимо да се подкара читаво само периферията на един такъв процесор ;)
Отделно как ще се компилира сорса на мокрософт под мокрочипския компилатор базиран на GCC. Ще си иска да се пипа на доста места. Дето пак ще се иска да се поназнайват нещата в детайли. Тоя опит и знания не пада от небето. Гради се с годините.
После колко тесване ще иска доде това нещо се изчисти от бъгове до приемлив за работа вариант.
Правилно ти казаха че си е за доста хора работата :)

Чет Авг 01, 2013 10:56 am
Профил

Абе за 20+ години все съм понатрупал малко опит и аз, и по-голямата част от оптимизмът ми се е компилирал до цинизъм ;)
Знам се и като бях на 19-20 какви съм ги вършил ... виждам и сега разни младоци тука в белгията на какво ниво са - ще се справят. Естествено ако са наясно с какво се захващат може и да се уплашат и въобше да не се захванат.
Е, тия дето се появавт от време на време тука да задават глупави въпроси за елементарни неща които само ако си направят труда да прочетат малко сами ще си отговорят не ги броя.
Като за начало може само да направят буутлоадер + сериен интерфейс колкото да има някаква връзка със бозата, после едно по едно да добавят и останалите неща. Нали трябва да се научат на нещо практично, няма само да святкат светодиоди и да мерят температура.

Чет Авг 01, 2013 11:42 am
Профил
Аватар

palavrov написа:
Не е чак толкова много работа. Трябва да се направи боотлоадер, да се напишат драйвери за конкретната периферия в този пик32, да се залепят съответно към функциите на .нет и горе долу е това. После едно хубаво тестване че всичко работи и готово. (Май) Не се налага да се рови из червата на .нет интерпретатора. Би се справил и студент мераклия - хем ще понаучи това онова, пък и сигурно по лесно ще се хвърли в подобен проект - особенно ако има скилс и не е много наясно с какво се захваща ;)
Старите пушки са тежки гемии - не им се занимава, не им е интересно, имат си доволно работа и т.н.

Ми човека дава $4-5К - газ.

Пон Авг 05, 2013 1:11 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 18 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2