|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Дата и час: Пет Окт 02, 2026 11:20 pm
| Автор |
Съобщение |
|
Цецо
Ранг: Форумен бог
Регистриран на: Пон Сеп 27, 2004 9:22 am Мнения: 15501 Местоположение: София
|
 Re: Новини от страната
Нито съм ченге от ДС, нито родата ми е, нито искам Бойко да се връща, нито някой ми плаща. Мразя ги съвсем безплатно и безкористно И хич не ми пука, дали това е правилно или не. Това е просто ИНСТИНКТ!
_________________ "Да еба и шибаната държава" мислеше си Гошо, докато се опитваше да улучи кофата за боклук от балкона на осмия етаж.
|
| Чет Авг 01, 2013 5:28 pm |
|
 |
|
tgi
Регистриран на: Нед Юни 10, 2007 2:22 pm Мнения: 6492 Местоположение: София
|
Е това важи в не по-малка степен и за мене де, би трябвало да е очевидно.
_________________------------------- www.tgi-sci.com------------------- http://www.flickr.com/photos/didi_tgi/
|
| Чет Авг 01, 2013 5:52 pm |
|
 |
|
tgi
|
http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=5969251Ей го, някой току изтърве по нещо, после аз съм бил краен (открай време съм свикнал да чакам останалите да загреят). Какви медии какви избори, еднопартийната система не е помръднала. По какви канали минава контролът и, кое ченге от кой свой колега се дразни и го псува са само детайли непроменящи общия пейзаж. Тия ги били "оставили" заради медиен комфорт, какви опции са имали.
_________________------------------- www.tgi-sci.com------------------- http://www.flickr.com/photos/didi_tgi/
|
| Чет Авг 01, 2013 5:59 pm |
|
 |
|
Wise
Регистриран на: Нед Дек 19, 2004 6:26 pm Мнения: 1628 Местоположение: Сливен
|
Да де, ама не е ...дори напротив - някак на ДС ми мирише! Нищо лично и провокативно - просто размисли..... 
|
| Чет Авг 01, 2013 6:00 pm |
|
 |
|
Wise
|
|
| Чет Авг 01, 2013 6:04 pm |
|
 |
|
ДедоБоре
|
айде сега остава да се разделим на два форума, три вероизповедания, четири ложи и десетина клуба по интереси... по-спокойно момчета! нагледал съм се на такива работи! да направим една сбирка на кебапчета и бира, пък ще видим като донесат сметката кой е ченге, кой милиционер и кой роднина...
|
| Чет Авг 01, 2013 6:26 pm |
|
 |
|
Wise
|
Ама да не изтървем промоциите че бирата ще е кът после.... 
|
| Чет Авг 01, 2013 7:00 pm |
|
 |
|
ToHu
Регистриран на: Нед Сеп 26, 2004 9:21 pm Мнения: 30859 Местоположение: София
|
Айде де ... айде .. бира кебапчета ... а ако знаеш сега както не съм ял цял ден до де се усетите гладни ще си останете .... м-у другото, ако не е за кебапчета на входа на южния парк има кръчме с много вкусни мръвоци, турско е принципноно тов ане променя вкуса на храната, поне не в негативна посока.
|
| Чет Авг 01, 2013 7:41 pm |
|
 |
|
tgi
|
В Кьолн най-хубавата скара беше при читаците, много хубава и с постоянно качество.
Ама аз сега с намалена - вече не наполовин ама на 2/3 най-много - дажба само си се облизвам и си стоя дебел и гладен. Е поспаднал съм малко де ама съм много далече още.
|
| Чет Авг 01, 2013 7:48 pm |
|
 |
|
Koleto
Регистриран на: Съб Фев 18, 2006 11:55 pm Мнения: 1301 Местоположение: София
|
Алелеееее Митак, как ще ме караш сега да доказвам, че нямам сестра... Къде си прочел нещо писано от мене, което да те е навело на такива черни мисли... ужас...  Не прочете ли преди няколко поста дето бях писал, че като додЕ тоя и ми съсипа и малкото дето мърдаше при мене...  Това обаче изобщо не може да бъде причина да искам пак червените изроди да се връщат  (Тони, извинявай, като/ако се видим ще те черпя поне една бира).... И да - не си казал че са милиционери, ама аз пък за това и го бях написал в кавички, ама явно приемаш всичко буквално. Недей така, ще вземе жена ти да те прати за хляб и ако има яйца да вземеш 10... и ти да се върнеш с 10 хляба... +10000 и от мене ! Само да добавя, че живота на родителите ми беше съсипан от същите тия ДС уроди, ама това е дълга история и не смятам да занимавам форума с нея...
_________________ Някой ден и костенурките ще се научат да летят...
|
| Чет Авг 01, 2013 8:13 pm |
|
 |
|
tgi
|
Е съжалявам, не съм разбрал нещо, друг ще да ме е подвел  . За мене бойковци станишевци костовци догановци мостовци всякакви актьори, кои по-жалки кои по-малко са една паплач, не виждам основание да се хабя искайки един да се махне за дойде "по-малкото зло". Но виждам причина да искаме да се махне всеки от тях, хаби се ресурс на кастинг директора, колкото по-често му се налага да сменя състава толкова по-трудно ще му е да намира добре играещи ролята. Просто за да съм "за" трябва да видя, че няма да ми ротира познатия състав. Мразя гадините сигурно повече от всеки тук, баща ми по лагери, майка ми изселвана, дядо ми и сума други близки по затвора, Белене, докарани до самоубийства и т.н. Аз самият съм "бягал" от тодорживковия режим. Просто мисля, че протестите в сегашния им вид са това, което искат именно те, враговете ми, и очевидно не ги подкрепям.
|
| Чет Авг 01, 2013 9:00 pm |
|
 |
|
MYXATA
Регистриран на: Пон Юни 05, 2006 1:48 pm Мнения: 4939 Местоположение: където небето среща земята, ракията е Jameson, а бирата Guinness
|
Тги, Извинявай не искам да ти дигам кръвното рано-рано И много съжалявам за родата ти, обаче нещо не ми е ясно: Щом дядо ти, баща ти и прочие рода са били такива врагове на народа, как си отишъл да учиш висше образование, и как си работил в БАН...  в годините когато си бил студент се е гледало много сериозно на тези работи нали така  или си избягал на "запад" и там си получил образованието си? Имам познато семейство, които са станали много известни по "тодорживковия режим" както му казваш (мъжа е бил сценарист на някои от най-известните филми по онова време). обиколил е много страни по света, и прочие. И те мразят много комунистите и режима и са репресирани - ама като ги питах защо - защото искали да си направят църковна сватба и не им дали официално разрешение  Е хем ги мразят комунистите хем са се ползвали от облаги от режима. Това не мога да го разбера. Имало е много хора - не са могли да живеят по "тодорживковия режим", бягали са, стреляли са ги, всякакви гадости, някои са станали много известни назапад, на изток и къде ли не по света. Но има и други хора дето са си живяли средно добре, имали са къща /кола/ вила, учили са, ходили са насам натам по научни конференции, и изведнъж -много били репресирани/подтискани. ами нещо не мога да се съглася на такава гражданска позиция. Дааа трябва форумен раздел "Кой не скача е червен" или "Червени бабички срещу червени бабички със сини престилки" 
_________________ ... ако трети ден не ти се работи... това означава, че е сряда !
|
| Пет Авг 02, 2013 12:11 pm |
|
 |
|
Н'бабане Гт'муан'га
|
там дето живея аз има едно старо поколение български изселници. според техните разбирания няма средно положение - човек или е комунист, или е фашист все пак са доброжелателни и те оставят сам да се вкараш в някоя от тия две категории, но веднъж вътре, си за цял живот там
_________________ 'просто' е технически синоним на 'красиво'
|
| Пет Авг 02, 2013 12:31 pm |
|
 |
|
MYXATA
Регистриран на: Пон Юни 05, 2006 1:48 pm Мнения: 4939 Местоположение: където небето среща земята, ракията е Jameson, а бирата Guinness
|
Ами "Н'бабане Гт'муан'га", аз затова написах "червени бабички срещу червени със сини престилки", защото убедените комунисти(партизаните) са отдавна мъртви както и убедените фашисти; Вече наследниците се борят за своето - едните да си запазят заграбеното преди 9-ти септември, другите след 9-ти септември. 
_________________ ... ако трети ден не ти се работи... това означава, че е сряда !
|
| Пет Авг 02, 2013 12:39 pm |
|
 |
|
miro_atc
Регистриран на: Нед Фев 26, 2006 6:52 pm Мнения: 11288 Местоположение: Добрич
|
Има много дето са грабели и преди и след и други дето тепърва... Но много повече са хората дето просто мразят, както в случая с протестетите мразим си безплатно  В психологията на почти всички хора има някаква "летва", някакви граници на търпимост. Ако веднъж някой ти стъпче браздата, от там нататък ти го нарочваш. Не е нужно всеки ден да ти припикава границата. Веднъж е достатъчно и трудно се прощават такива работи. Има шанс да простиш, ако видиш че оня се разкайва или поне признава. Ама нито комунистите нито сегашните ни политици признават грешки. Напротив, правят се на дръж ми шапката.... което меко казано е дразнещо. Та в това отношение поведението е съвсем естествено. Имам предвид на хората, не на комунистите и политиците. Това, което не е нормално е обсебването от омразата или пък пълното й игнориране. Значи твърде много хора са прекалено обсебени на тема антикомунизъм. Те не виждат нищо друго на тоя свят освен КГБ, ДС и прочие. Това е все едно в махалата да си видял един престъпник и от тук нататък за всичко да го обвиняваш само него. Даже и след смърта му пак го набеждават за кражбите... А другата крайност е да игнорираш или да не правиш нищо. Знае се че някой е извършил престъпление, обаче се почва "ама само заради едно престъпление ли ще го наказваме".... "ама ти знаеш ли, че ако го затворим ще се появи друг престъпник" 
|
| Пет Авг 02, 2013 1:04 pm |
|
|