|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Дата и час: Съб Окт 03, 2026 12:06 am
| Автор |
Съобщение |
|
miro_atc
Ранг: Форумен бог
Регистриран на: Нед Фев 26, 2006 6:52 pm Мнения: 11288 Местоположение: Добрич
|
 Re: Новини от страната
уф, какво не променя бе Тони? Аз ти казах фактите - повече самоубийства от жертвите по пътищата. Няма такава държава! И това определено не е защото имаме малко катастрофи на пътя. Младите масово бягат в чужбина и това няма връзка с "розовото" ни положение. Както казва Димитър натискат се да ходят в САЩ, щото там е супер зле. Пак ти казвам, положението не е розово. Нормално е едни да хващат самолета, други да изкукват, трети да протестират. Това се случва навсякъде по света, където положението замирише. Само политик, който си е заврял главата в задника може да твърди, че положението е розово или че няма причина за протести. Нормално е и като има протести някой да се опитва да ги яхне. Такъв е животът, дали ти харесва е друга бира, но при такова положение това са нормалните последици. Нелогични са твоите твърдения - някой да плаща за протест дето така или иначе ги има. И двата протеста, както и контрапротеста са си съвсем истински. Имаше много хора недоволни от сметките си. Сега има много недоволни от правителство. Както има и привърженици на БСП и няма нужда да обвиняваме зелените човечета в конспирация... А това как си видял един репортаж или двама-трима младежи и си направил извод за целия протест няма какво да го коментирам изобщо 
|
| Сря Юли 31, 2013 11:40 pm |
|
 |
|
Lupus
Регистриран на: Сря Дек 01, 2004 12:44 am Мнения: 2811 Местоположение: София
|
Протестиращите искат избори сега и веднага. Да ама ББ днес смени посоката - вече не иска избори веднага, а догодина. Искам да видя дали и протестантите от утре ще "обърнат резбата"! 
_________________www.bsms.bg - SMS услуги за фирмите с модерно мислене.
|
| Сря Юли 31, 2013 11:45 pm |
|
 |
|
miro_atc
Регистриран на: Нед Фев 26, 2006 6:52 pm Мнения: 11288 Местоположение: Добрич
|
Добра и логична е, но не знам за кой път ти повтарям, че основното в предизборната програма на БСП ънд ко беше борбата с монополи и олигархията и затягане на бюджета. Аз лично никога не вземам предизборните обещания насеризно. Но все пак имах някаква надежда, че няма да са чак толкова големи марионетки като герб, а на Орешарски имах много по-голямо доверие отколкото на Вдянков. Само че такива ги надробиха и толкова бързо, че не ми трябваха и 100 секунди. А последните 45 дни не оставят и грам съмнение... Интересно как разбра че ни плащат? Някой твой познат ти сподели или може би си го разбрал от медия, която по случайност е собственост на г-н Пеевски? Предполагам не си запознат, затова ще ти кажа че историята започва от едно журналистическо разследване на НоваТв (не е на Пеевски) по действителен случай, но после беше "препредадена" като удобно беше пропускано за кои протести става дума и сега всички имаме сестри и всички са курви. Както и да е, това е дребна закачка. Иначе съвсем сериозно и съвсем безплатно не харесвам тоя начин на управление. Искането за оставка е повече от категорично.Толкова категорично колкото мога да бъда срещу суми само над $1млн. 
|
| Чет Авг 01, 2013 12:43 am |
|
 |
|
Dimitar
Регистриран на: Пет Ное 12, 2004 3:38 pm Мнения: 9103 Местоположение: Chicago, IL
|
Не се впрягай толкова - не съм имал предвид, че точно на теб плащат. Много добре знаем, че не си в София да протестораш - правиш го във форума  .
|
| Чет Авг 01, 2013 1:43 am |
|
 |
|
tgi
Регистриран на: Нед Юни 10, 2007 2:22 pm Мнения: 6492 Местоположение: София
|
Бе кому какво плащат и кой къде е не знам, ама дотук не съм успял да имам контакт с протестиращ антикомунист дето да не е про-милиционер (от тия с Бойко начело). Имало ги, разправят всичките дето съм бил в контакт с тях ама дотук ги има като снежните хора в Хималаите, предстои някой да види такъв. Какво точно упражнение гласят не е ясно, не е и адресирано към тукашната публика изглежда. Каквото и да са приготвили искат да имат какво да разкажат по световните медии след като направят каквото ще правят - как имало протести, как олигархията се не издържала и се засрамила и си отишла и т.н. 93-а като ходех аз на (пак такива) протести бях искрено заблуден, че влияят на нещо... ама току-що бях дошъл в БГ та докато се ориентирам  . Не вярвам някой над 35-40 годишна възраст в днешно време да може да бъде лъган по същия начин като тогава, без задкулисни простотии не може да се обясни всичко, което става.
_________________------------------- www.tgi-sci.com------------------- http://www.flickr.com/photos/didi_tgi/
|
| Чет Авг 01, 2013 2:03 am |
|
 |
|
Nikola Kirov
Регистриран на: Нед Окт 31, 2004 9:19 pm Мнения: 4464 Местоположение: Stara Zagora
|
без лични нападки
|
| Чет Авг 01, 2013 7:29 am |
|
 |
|
Цецо
Регистриран на: Пон Сеп 27, 2004 9:22 am Мнения: 15501 Местоположение: София
|
Аре изтепайте се сега. Явна стратегията пак проработи - нстройваш едните срещу другите и владееш положението...
_________________ "Да еба и шибаната държава" мислеше си Гошо, докато се опитваше да улучи кофата за боклук от балкона на осмия етаж.
|
| Чет Авг 01, 2013 8:11 am |
|
 |
|
Koleto
Регистриран на: Съб Фев 18, 2006 11:55 pm Мнения: 1301 Местоположение: София
|
Бях решил да не се обаждам повече, щото просто не виждам смисъла.... то не, че и сега има такъв ама... Ако се огледаш току виж осъзнаеш, че повечето тук пишещи които са антикомунисти не са "милиционери" (ще поясня специално заради теб, че и аз съм такъв, да съм сигурен, че правилно си разбрал).... Странно как така същите тия комунисти са успяли да ти набият в уж безпристрастния мозък, че всичко което е против тях в момента е за боко тиквата... ма щом те влече  Незнам и в какво вярваш ама на 43 съм вече и не виждам кой с какво ме е излъгал в ситуацията.. Аааа да и още нещо - за това щото ми плащат и съм в задкулисие, съм цъфнал та вързал и обмислям да тресна кепенците щото вече май няма смисъл да ги държа отворени.... 
_________________ Някой ден и костенурките ще се научат да летят...
|
| Чет Авг 01, 2013 9:43 am |
|
 |
|
Ицо
Регистриран на: Пет Дек 16, 2005 3:50 pm Мнения: 1260 Местоположение: София
|
Няма да я обърнат, в случая метчикът не е в ББ.
|
| Чет Авг 01, 2013 10:39 am |
|
 |
|
tgi
|
Не съм казвал, че са милиционери, а че са про-милиционери, т.е. искат Бойко с дружинката милиционери да се върнат на власт като "алтернатива" на сегашните комунисти. Ти не искаше ли също Бойко да е "алтернативата", такова ми е впечатлението? За платен баш тебе не си те представям, очевидно, ама запитай се не са ли едни и същи всеки ден тия дето водят колоната да задръсти това или онова място. Ако не мислех, че протестите са фалшива работа и ходейки на тях бих обслужвал тия, срещу които се протестира щях като мога да съм там и аз. Почнаха срещу Пеевски, виж "неговите" медии (кавичките защото ченгомафиотската собственост е условна работа, до второ нареждане) колко детайлно отразяват какво станало и какво не станало, какви сценки с бити се разиграват и т.н., ако човек иска веднага може да види какво правят. Защо го правят предстои да ни кажат.
_________________------------------- www.tgi-sci.com------------------- http://www.flickr.com/photos/didi_tgi/
|
| Чет Авг 01, 2013 12:17 pm |
|
 |
|
tgi
|
без лични нападки
|
| Чет Авг 01, 2013 12:21 pm |
|
 |
|
tgi
|
Ми това е навярно поне част от идеята на цялата пиеса. Приятната изненада е колко зле работи, почти не виждам истинска омраза - повечето е демонстрирана такава от заинтересовани участващи, и те са доста малобройни.
|
| Чет Авг 01, 2013 12:57 pm |
|
 |
|
tgi
|
Рек, предполагам е твоя редакцията? Казва същото, което казваше и последното ми изречение в недългия пост който си редактирал, това ОК. Това, което НЕ Е ОК е фактът, че реагира на моя отговор на доста селяшка нападка към мене и забрави да реагираш на самата нападка, както и на предшестващата я преди няколко дни. Знаеш, че мога да поставя всекиго на мястото му и без помощ, т.е. помагаш на Никола когато ме напада. Някак не видя нападката му и сега и предния път, когато избрах да не го натиквам където трябва. От много кътане ще му изнежиш имунната система. Не ти търся обяснение защо го правиш, само констатирам факта. Още една подобна намеса и ме губиш от форума си, ако го харесвам то е защото не се намесваш. Инак става поредният БГ форум дето някой си решава кой какво може да пише, на слука с агитацията.
|
| Чет Авг 01, 2013 1:56 pm |
|
 |
|
Wise
Регистриран на: Нед Дек 19, 2004 6:26 pm Мнения: 1628 Местоположение: Сливен
|
Ами по-кротко го раздавай с милиционерите! За някои хора е обидно и се дразнят - аз съм един от тях! Че има провокатори сред протестиращите - твърде вероятно! Но да правиш изводи за форума - сори, не си познал! за мен е обидно да съм селяк или както е там по твоите критерии
не знам кой те е е редактирал, нито защо! Но - свий си малко перките - не работят в този форум!!
//малко оффтопик - сори
|
| Чет Авг 01, 2013 4:11 pm |
|
 |
|
tgi
|
Не съм нарекъл милиционери други освен участващите в Бойковата свита. Не знам дали има тук някой от нея, ако някой се е почувствал засегнат без да е от нея не е чел достатъчно внимателно какво съм писал, ако се е засегнал защото е част от нея така е трябвало. Предположението ми през цялото време е било, че тук няма участващи в свитата му, т.е. че не съм наричал никого тук милиционер.
Има само един начин да ми свиеш перките, да станеш администратор и да ми забраниш достъпа. Никого не съм нападнал лично и съм се справил с немалко нападки та не ме мисли в тая посока.
|
| Чет Авг 01, 2013 4:27 pm |
|
|