|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Дата и час: Съб Авг 22, 2026 2:54 am
Активно инфраред измерване
| Автор |
Съобщение |
|
ToHu
Ранг: Форумен бог
Регистриран на: Нед Сеп 26, 2004 9:21 pm Мнения: 30755 Местоположение: София
|
 Re: Активно инфраред измерване
Абе бате .. то проблема по скоро е че държи, ако не държеше да ги беше опънал без да им заглежда дебелите задници.
|
| Вто Юли 16, 2013 2:52 pm |
|
 |
|
Desert Leo
Регистриран на: Чет Фев 10, 2005 3:25 pm Мнения: 5678 Местоположение: София
|
А бе, ебавайте се вие ... ама си представете ситуацията. Седя си кротко на бюрото и си пиша софта. От време на време надигам глава. По едно време забелязвам нелошо девойче да седи зад един комп. След малко същото девойче минава покрай мен - баааси ханша... Другата, третата... все така. Тия по размера на ханша ли ги избират. И на улицата не видях спортно дупе. Единствено секретарката им имаше що-годе пропорции, но то е заради големите цици (на бас се хващам, че в сутиена и има и кевлар). Като се наведе напред през бюрото и ме пита дали искам кафе, инстинктивно вдигам ръка да предпазя лаптопа, че ако не издържи кевлара...
|
| Вто Юли 16, 2013 3:24 pm |
|
 |
|
tgi
Регистриран на: Нед Юни 10, 2007 2:22 pm Мнения: 6492 Местоположение: София
|
Е такива кевларени пропорции най-добре идват, нямаш ли нужда от помощ там дето си да ме наемеш, съвсем евтино ще изляза  .
_________________------------------- www.tgi-sci.com------------------- http://www.flickr.com/photos/didi_tgi/
|
| Вто Юли 16, 2013 3:29 pm |
|
 |
|
bongo_x2
Регистриран на: Вто Яну 20, 2009 11:54 pm Мнения: 11338 Местоположение: "Занзибар"
|
Аз пък не си падам по TFT пропорции нито долу нито горе  А на тези всичкото им беше наред - специална хибридна версия. Само дъщерята на шефа бе CRT и то поне 21 инча но иначе беше качествена. Уф, и днес нещо подобно изпатих, аман! 
|
| Вто Юли 16, 2013 9:32 pm |
|
 |
|
zaphod
|
обикновена крушка с нагреваема жица. дължината на вълната може да се сметне точно и да си пускаш нужното напрежение според колкото искаш да получиш, но е сложно и ще го объркаш, затова препоръчвам с налучкване. едит: сега виждам каква ти била идеята, да добавяш излъчване към оригиналното. това малко като да искаш да подслушаш комшиите, но понеже звука слаб, да си пуснеш телевизора че като добавиш неговия звук ще може по-лесно да хванеш нещо 
|
| Сря Юли 17, 2013 7:36 am |
|
 |
|
Desert Leo
|
tgi, стягай се за кевлара! Сертификацията на GSM мина успешно  и тази фирма ще живее... Сега като ида там ще късам кевлар с поглед... Ама дебелогъзите ще трябва да се оправят на тъмно. На едната трябва да го вкарам (пакета с данните) в базата данни, а на другата в сървъра. Та за целта ще трябва да извадя от килера стария ми афикански презерватив с двуспектрална глава за топлинно насочване (някой да е търсил негърка в тъмна стая?). Дано не ми е утеснял... 
|
| Пет Юли 19, 2013 3:09 pm |
|
 |
|
tgi
Регистриран на: Нед Юни 10, 2007 2:22 pm Мнения: 6492 Местоположение: София
|
Готов съм готов, само свирни и дотичвам. Ако жената ме набие после като види какви ги поствам ще си ходя с насинен задник, то всяко нещо си има цена на тоя свят  . Настрана от майтапа поздравления за успеха със сертификации и т.н., това не е малка работа.
_________________------------------- www.tgi-sci.com------------------- http://www.flickr.com/photos/didi_tgi/
|
| Пет Юли 19, 2013 4:55 pm |
|
 |
|
Desert Leo
|
Благодаря! Да ти се връща. Много съм доволен, но този път бях по-спокоен, защото първия път бях на границата.
|
| Пет Юли 19, 2013 5:10 pm |
|
|