| Автор |
Съобщение |
|
tgi
Ранг: Форумен бог
Регистриран на: Нед Юни 10, 2007 2:22 pm Мнения: 6492 Местоположение: София
|
 Re: Новини от страната
Това е така, или по-скоро беше така докато не почнаха да имат решение и то да е Бойко с милиционерите. Колко по-организиран сигнал за негласуване да чака човек от това да не му е предложен нито един, когото би искал да види избран.
_________________------------------- www.tgi-sci.com------------------- http://www.flickr.com/photos/didi_tgi/
|
| Нед Юни 30, 2013 9:24 pm |
|
 |
|
Lupus
Регистриран на: Сря Дек 01, 2004 12:44 am Мнения: 2811 Местоположение: София
|
Отказът от гласуване за някой от предложените също трябва да има свой израз - бялата бюлетина! Тогава негласуването няма да е нищо повече от проява на безразличие, а не проява на протест.
_________________www.bsms.bg - SMS услуги за фирмите с модерно мислене.
|
| Нед Юни 30, 2013 9:28 pm |
|
 |
|
ike
Регистриран на: Пет Фев 04, 2005 9:59 pm Мнения: 6019 Местоположение: София
|
И като се съберат 51% бели бюлетини - минаваме на анархия 
_________________ Warriors of the Night, ASSEMBLER!!!
|
| Нед Юни 30, 2013 9:34 pm |
|
 |
|
tgi
|
На хората в БГ им трябваха близо 25 години да почнат да загряват - доста частично - файдата от негласуването. За бялата бюлетина да почне да има някакъв забележим ефект ще трябват още поне толкова, дотогава процентът участие ще си се обявява като 90+ и толкова.
_________________------------------- www.tgi-sci.com------------------- http://www.flickr.com/photos/didi_tgi/
|
| Нед Юни 30, 2013 9:48 pm |
|
 |
|
Lupus
Регистриран на: Сря Дек 01, 2004 12:44 am Мнения: 2811 Местоположение: София
|
Не, минаваме към нови избори. Реализира се един от основните принципи на демокрацията. Защото ако кандидатите не са събрали 50% + 1 нямат легитимност. Простичко е за разбиране, но ако трябва ще го обясня и по-детайлно.
_________________www.bsms.bg - SMS услуги за фирмите с модерно мислене.
|
| Нед Юни 30, 2013 10:15 pm |
|
 |
|
raven_feather
Ранг: Популярен
Регистриран на: Чет Сеп 28, 2006 4:24 pm Мнения: 320 Местоположение: Варна
|
Днес си имахме избори за кмет у Варна  .Мислех дали да ходя ама отидох де.Ниска активност , както се очакваше. Ама ми стана смешно сега по местната кабларка дават пресконференция и 2 препикани герберчета не могат 2 думи на кръст да вържат.Явно бат Бойко им е начукал канчетата що са на второ място , като спечелиха парламентарните избори у Варна 
|
| Нед Юни 30, 2013 10:35 pm |
|
 |
|
tgi
|
Бе Варна освен най-хубавият град в БГ ще вземе да се окаже и най-развитият в смисъл общество, кво да се прави  .
|
| Нед Юни 30, 2013 10:44 pm |
|
 |
|
bongo_x2
Регистриран на: Вто Яну 20, 2009 11:54 pm Мнения: 11338 Местоположение: "Занзибар"
|
П.С.: Ауу, то много с се изписало преди да публикувам моето!
А бе tgi, де се ръгаш и ти с младите?! Наште чутури вече имат 5см обвивка! Аз като бях на годините им (т.е. мекоглав) с лекота сменяхме президенти и управляващи партии пък кметът на Варна го мнахме в движение, а сега от много акъл виждаш какво се получава... Лошото дойде когато протестите спряха, тогавашните млади избягаха а останалите заблеяха. Вицът защо двама млади не могат да направят секс насред площада знайш ли го?
Между другото днешното международно положение се разправяше от екстрасенсите още преди 30-на години. Сакън, не се смейте, защото тогава нямаше толкова мошенници а на останалите вярвам щото по родова жилка съм закачил нещо и съм се уверил от собствен опит. Както и да е, аз просто се интересувах в какъв свят ще живеят все още неродените ми деца. Тогава интернет още нямаше (не дай Боже в съвременният му вид!), просто прочетох наличната литература. Всички твърдяха, че нещата ще се сговнясват но в началото на 21-и век хората ще се възпротивят и към 2030г шъ съ упрайм.
Така че давайте, младежи, да не живеете като нас цял живот в криза!
|
| Нед Юни 30, 2013 10:59 pm |
|
 |
|
Цецо
Регистриран на: Пон Сеп 27, 2004 9:22 am Мнения: 15501 Местоположение: София
|
Развит, развит.... колко да е развит? Като не гласуваха - циганите им избраха кмет. Оня самозапалилия се, горкия, за чии?
_________________ "Да еба и шибаната държава" мислеше си Гошо, докато се опитваше да улучи кофата за боклук от балкона на осмия етаж.
|
| Пон Юли 01, 2013 9:53 am |
|
 |
|
tgi
|
Ами сега имат дефакто нелегитимен кмет; инак навярно щеше да е същият - или някой който би правил същото - и щеше да е легитимен.
По-значими резултати от това с избори не стават, за такива ти трябва армия с която да победиш армията на тия, които искаш да махнеш от власт. Или да я накараш да се предаде без бой, в идеалния вариант.
|
| Пон Юли 01, 2013 12:30 pm |
|
 |
|
Цецо
Регистриран на: Пон Сеп 27, 2004 9:22 am Мнения: 15501 Местоположение: София
|
Армията е налична. Въпроса е кой ще я овладее и командва. Защото шибания исторически опит показва, че такива като Сидеров, най-често успяват....
Ей сега гледам във Франция, местната националистическа звезда (която е и женска) я дават вече 3-та политическа сила....
_________________ "Да еба и шибаната държава" мислеше си Гошо, докато се опитваше да улучи кофата за боклук от балкона на осмия етаж.
|
| Пон Юли 01, 2013 12:37 pm |
|
 |
|
tgi
|
Е ако искаш да стане твоята - или тая на някой друг - ти или тоя някой друг трябва да имате армия, това е реалността.
|
| Пон Юли 01, 2013 12:49 pm |
|
 |
|
Ки4о
|
Джентълмени, като гледам в каква каша тънем - коя ще да е тази армия, която ще успее да изрине Авгиевите обори ? Според мен изпуснахме момента в който можеха да се обърнат нещата и да тръгнат към по-добро ( надявам се да греша !). Нещо не съм оптимистично настрое в последно време ...
|
| Пон Юли 01, 2013 1:33 pm |
|
 |
|
Zdrav
Регистриран на: Сря Яну 26, 2005 2:01 pm Мнения: 1952 Местоположение: Варна
|
Излезе че съм правил агитация за Бойко без да знам и без да знам съм завършил школата в Симеоново.  Това беше един малък катарзис за мен.
_________________ Най-опасният враг на истината и свободата е мнозинството.
|
| Пон Юли 01, 2013 2:39 pm |
|
 |
|
ДедоБоре
|
имаше няколко задължителни неща при боцко/цвъцко: - школата в симеоново - по изключение, в началото помагаше и бистрица (боцковица) или банкя. после ги отрязаха - виф. - дипломата ти да е от магурата, или да си я правил сам, щото си нямал кинти дори за хубаво менте. - докторантура. пък ако ще да си защитил във университета на татко ти. на почит бяха докторите по геолоция, защитили в библиотекарския институт - татко по пожарникарска линия също помагаше до едно време - задължително да си гьон-сурат. ама това е общо изискване за политик, не е само за боцко. ако си мега-гьон-сурат, тежиш 150кила и имаш мама с мнооого медии, която незнайно как забрави да смени числата в тото-то, че се паднаха еднакви числа в два последователни тиража... е, тогава ще получиш и всичката власт. здрав, според мен нито си доктор, нито си гей, надали и дипломата ти е домашно производство. единственото подозрително близко действие е, дето си бягал и скачал в час по физическо в даскалото. каква армия бе, момчета?
|
| Пон Юли 01, 2013 3:40 pm |
|
|