|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Дата и час: Съб Окт 03, 2026 9:38 am
| Автор |
Съобщение |
|
fan
Ранг: Почетен член
|
 Re: Новини от страната
Глупости, не знаем - Светльо Витков! Светльо Витков - премиер! Светльо Витков - премиер!
|
| Съб Юни 29, 2013 1:01 pm |
|
 |
|
tgi
Ранг: Форумен бог
Регистриран на: Нед Юни 10, 2007 2:22 pm Мнения: 6492 Местоположение: София
|
Всъщност само за министър председател се гласува на изборите, той официално е шеф на всичко в БГ. Разбира се, че не си длъжен да ми даваш отговори, особено след като ги нямаш. fan, тоя пък Светльо кой е бе? Нещо съм пропуснал явно  . [edit] Zdrav, бе да не пропускам нещо, да не си просто от гласуващите за Бойко и останалите милиционери? [/edit]
_________________------------------- www.tgi-sci.com------------------- http://www.flickr.com/photos/didi_tgi/
Последна промяна tgi на Съб Юни 29, 2013 1:10 pm, променена общо 1 път
|
| Съб Юни 29, 2013 1:07 pm |
|
 |
|
Наско
Ранг: Популярен
|
tgi ти сериозно ли подкрепяш БСП и кабинета орешарски ? Вчера говорих с хора от атака които подкрепят ДПС! Ако е така аз ще трябва да се прегледам не що съм се повредил
|
| Съб Юни 29, 2013 1:09 pm |
|
 |
|
Наско
Ранг: Популярен
|
неволен Дубъл 
|
| Съб Юни 29, 2013 1:09 pm |
|
 |
|
tgi
|
Не, разбира се. И нито милиметър повече не подкрепям Бойко и милиционерите, **не участвам** в театъра, който ми разиграват помежду си добро/лошо ченге.
_________________------------------- www.tgi-sci.com------------------- http://www.flickr.com/photos/didi_tgi/
|
| Съб Юни 29, 2013 1:11 pm |
|
 |
|
Lupus
Регистриран на: Сря Дек 01, 2004 12:44 am Мнения: 2811 Местоположение: София
|
Манипулативно е, че нещо ще се промени! Ами помисли малко логично: Отива си правителството, отива си и парламента. Нови избори без нови субекти в тях - същия резултат с леки размествания. Възможните размествания: - може би малко повече гласове за ГЕРБ (50%+1 мандат е невъзможен резултат!) - НФСБ взема гласове от Атака, благодарение на простотиите на Волен и влиза в парламента - БСП и ДПС запазват позиции Ха сега се опитай с краен брой комбинации и пермутации да съставиш стабилно правителство!
_________________www.bsms.bg - SMS услуги за фирмите с модерно мислене.
|
| Съб Юни 29, 2013 1:32 pm |
|
 |
|
Zdrav
Регистриран на: Сря Яну 26, 2005 2:01 pm Мнения: 1952 Местоположение: Варна
|
На последните избори гласувах за ГЕРБ. Нещо като наказателен вот срещу Станишеф. Ако това ме прави гласуващ за милиционери - такъв съм. За първи път в живота си излязох на протест в деня, когато назначиха Пеевски за 24 часа да бъде шеф на ДАНС. Вероятно все в някое клише ще вляза. Я Андрешко, я ляв, я милиционер...  Ако е необходима повече информация за моята личност мога да я предоставя ако това ще улесни таксономизирането ми.
_________________ Най-опасният враг на истината и свободата е мнозинството.
|
| Съб Юни 29, 2013 1:36 pm |
|
 |
|
tgi
|
Е ти с това трябваше да почнеш. Наказателен вот срещу Станишев 4 години след като е бил по кабинети... бе да не си гласувал наказателно срещу царя или Костов?
|
| Съб Юни 29, 2013 1:40 pm |
|
 |
|
Zdrav
|
Пак опираме до познатите ни начини за "поява на новото". В случая - избори. Аз нищо не бях чувал и за Райков, но ето на дойде човека и направи откритие - парите на държавата минават през КТБ. Как така се случват тези неща - не знам. 
|
| Съб Юни 29, 2013 1:48 pm |
|
 |
|
Zdrav
|
Е сега вече ме компрометира тотално. Вероятно ще спиш спокоен, че теориите ти са верни. 
|
| Съб Юни 29, 2013 1:51 pm |
|
 |
|
tgi
|
Никакви теории, само наблюдения. Изглежда огромната маса протестиращи са си просто хора излъгани от пропагандата, че милиционерите на Борисов "правят нещо" и т.н. и си го искат пак, ако е така спирам да им симпатизирам. Какво да се прави, скоростта по пътя се определя от най-бавните в най-тясната част.
|
| Съб Юни 29, 2013 2:03 pm |
|
 |
|
Lupus
Регистриран на: Сря Дек 01, 2004 12:44 am Мнения: 2811 Местоположение: София
|
http://www.focus-news.net/?id=n1800227Ето това е резултата, когато протестиращите не знаят какво искат и от кого да го искат! Защо не отидоха пред централата на "Титан" и да я разрушат? Отговора е прост - там бият! http://www.tvevropa.com/bg/news/bulgaria/view/88370И какво да очакваме до довечера, вдъхновени от примера им? Същото със сградата на парламента или с тази на МС??? Обърнете внимание колко безучастно гледаше полицията: http://www.standartnews.com/balgariya-o ... 94408.html
_________________www.bsms.bg - SMS услуги за фирмите с модерно мислене.
|
| Съб Юни 29, 2013 2:21 pm |
|
 |
|
Zdrav
|
Не винаги... както би казал Г. Гунчев- Генчо Гунчев: Не винаги... Вече 15 дена протести на хора "дето не знаят какво искат" и все още няма изпочупени правителствени и партийни сгради. Така че сравнението с агитката на ЦСКА е демагогия. tgi, наблюденията ти са били верни за определен участък от пътя. Алюзията с трафика е добра. Въпроса е дали тези преди стеснението са се отчаяли че някога ще го преминат, а тези които вече са го преминали дали просто са настъпили газта напред или са поостанали и помислили да помогнат в отпушването на задръстването.
|
| Съб Юни 29, 2013 2:59 pm |
|
 |
|
ToHu
Регистриран на: Нед Сеп 26, 2004 9:21 pm Мнения: 30859 Местоположение: София
|
Ами хайде ако тук има протестиращ който знае какво иска да го изложи 1,2,3,4 ... и така да изложи всичките си искания. Искания от трипа не искам БСП не искам ГЕРБ и аз не знам какво искам не се приемат за искания. А иначе по въпроса кой за кого гласува, аз както и преди казах гласувах за БСП, не защото очаквах нещо от БСП, просто защото не исках да спечели боко, както колегата който пък е гласувал срещу станишев.
Ако в момента има парламентарни избори, има много, ама много голям шанс нещата да станат по добре, ама за БСП, тоагва какво ще протестираме пак докато бъдат свалени .. и така до кога? Факт е че ГЕРБ не можаха да вземат достатъчно гласове дори и сманипулации, факт е че в момента са на власт БСБ, т.е. това което е било е било, ГЕРБ вече може да рачит аосновно на реални гласове, отедлно пък БСП са в по добра позиция за манипулация. Друг факт, ГЕРБ наляха много пари, в същото време изгубиха подкрепа на едрия бизнес, т.е. пари за скъпа кампания и за купуване на гласове няма много, т.е. още повече ще им падне процента. След това, аз бих гласувал отново за БСП, просто няма никой друг за който да се гласува и който да извади герб от управлението, аз не искам герб т.е. избирам БСП, както е казано врагът на моя враг е мой приятел ... Натам, ще има промени в изборния закон, ще има нови партийки, познайте кои са им избирателите, не тия които са гласували за БСП или за ДПС, ще вземат от избирателите на ГЕРБ. От друга страна ДПС ще си запази гласовете, дори може да има подобрение с оглед не много добрите резултати от Турция този път. БСП ще си запази основния електорат, току виж привлече и нов, доста майки в момент аим се радват въпреки че не мисля че са направили кой зане какво. Та много вероятно е БСП да имат мнозинство, какво ще правят протестиращите тогава, ще протестират отново ... но срещу кого срещу правителството което ще се окаже избрано с народния глас .. това не му ли се казва преврат, а може би трябва да стане гражданско война. Защото 2000, 20000 или 200000 не са мнозинство, те са малцинство, ако 1.5 млн са решили друго значи ще е друго, и тия 2,20 или 200 хил колкото и да си протестират от тях не трябва да зависи нищо, дали това са младите, дали това са средната класа или нещо друго, няма никакво значение. Та какво ще стане с държавата тогава, защо се мисли че новите избори ще доведът донещо ново. Единствената полза може да е излизането на болния от правителството и намаленото или липсващо влияние на ДПС. Не знам защо обаче ми се струва че правителство БСП -ДПС ще е по балансирано от такова само на БСП.
|
| Съб Юни 29, 2013 3:13 pm |
|
 |
|
tgi
|
Всичко би било ОК, ако протестиращите просто не знаеха кого искат за премиер, стига и това, че знаят кого не искат за да им е оправдан протестът. Трагично безнадеждно, но ОК.
Но да ми приказват глупости против мафия и олигархия и после да гласуват за Бойко и останалите милиционери - е съжалявам, просто са лъжци тия дето го правят.
Отдавна всички в БГ много добре знаят, че Бойко от милиционерската чета е част и в услуга от същата мафия/олигархия.
|
| Съб Юни 29, 2013 3:36 pm |
|
|