|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Дата и час: Съб Окт 03, 2026 10:51 am
| Автор |
Съобщение |
|
ToHu
Ранг: Форумен бог
Регистриран на: Нед Сеп 26, 2004 9:21 pm Мнения: 30859 Местоположение: София
|
 Re: Новини от страната
Абе 10 млн Сидеров ще види ама на куково лято, за толквоа ще му изкупят партийката и депутатие му ще станат или БСП или ГЕРБ или ДПС който ги купи. Че лапка по нещо лапка, няма начин, но е далеч от 10 млн. Нали се сещаш че няма нито еидн депутат който ако му предложиш 1 млн да не е твой, с 10 млн си купуваш 10 произволни депутата, на тая криза може и цецко да го напазаруваш за толкова и без това му мина времето и вече е втора ръка.
А относно медиите, не знам как може да се каже че медиите не отразяват, напротив, мен ако питаш медиите преекспонират нещата, радио, телевизия, каквото и да пусна само за протеста, и всички медии подкрепят протестиращите. Дали някоя локална телевизия пропуска е друг въпрос, колко зрители имат?
|
| Пет Юни 28, 2013 5:50 pm |
|
 |
|
Наско
Ранг: Популярен
|
|
| Пет Юни 28, 2013 6:08 pm |
|
 |
|
tgi
Регистриран на: Нед Юни 10, 2007 2:22 pm Мнения: 6492 Местоположение: София
|
Ами тая статия е добър пример колко се напъват да преекспонират всичко налично само и само да не се говори за това, което правят тия по кабинетите в момента.
Германия искала БГ вън от ЕС, казва заглавието. Текстът в статията казва съвсем друго - един щял да поиска на БГ да се отнеме правото на глас в ЕС.
Къде е едното къде - другото. Евтини лъжци.
_________________------------------- www.tgi-sci.com------------------- http://www.flickr.com/photos/didi_tgi/
|
| Пет Юни 28, 2013 6:36 pm |
|
 |
|
Наско
|
Е то так се почва днес един утре двама И като е един да нему обръщаме внимание ? Все едно слушам Серго Те протестите не били ... и така нататък да не повтарям .
|
| Пет Юни 28, 2013 7:15 pm |
|
 |
|
tgi
|
Каквито и да са мотивите лъжата си е лъжа.
Че не е трудно на тия по кабинетите да изкарат БГ от ЕС не е, там приемат и държат само бивши съветски републики, не настоящи. Ако се разчуе фактът, че БГ е съветска република (колкото и години да са минали от закриването на СССР тя си е такава) всичко наистина може да стане много бързо.
Но заглавието на статията си е лъжа чиста проба.
Протестите може да са основателни но са изцяло подкокоросани от тия по кабинетите и нямат разумна субстанция.
Досега при целия шум не съм чул кого точно искат да е министър председател ако стане изцяло тяхната (нови избори при нови условия, каквито те ги искат).
_________________------------------- www.tgi-sci.com------------------- http://www.flickr.com/photos/didi_tgi/
|
| Пет Юни 28, 2013 7:29 pm |
|
 |
|
relsys
|
Бойко естествено... Да, щото те хората нямат очи сигурно... мисля и аз да почвам да ходя, сигурно само мен няма да са ме подкокоросали....
|
| Пет Юни 28, 2013 11:31 pm |
|
 |
|
tgi
|
Бойко, значи. Милиционери а не комунисти, така де.
|
| Пет Юни 28, 2013 11:57 pm |
|
 |
|
ToHu
Регистриран на: Нед Сеп 26, 2004 9:21 pm Мнения: 30859 Местоположение: София
|
Кой казва че бойко не е комунист, по скоро не е полицай а е пожарникар. Иначе не знам някой да го иска, ако не друго това което се разбира от исканията е че не искат нито герб, нито бсп нито някой от сегашните, което само по себе си е безсмислено. Такив аистина са наистина лумпенски, ако не искаш никой от алтернативите какво искаш, колко наивен трябва да си да мислиш че за 2 месеца или дори 20 може да се направи алтернатива. И двете краткосрочни партии досега ГЕРБ и НДСВ им трябваше доста повече вреем за да придобият дори лик на партия, камоли да ги вкараш в управлението. Протестиращите не искат никого, и кой тогава ще управлява, нов парламент от 120 човека .. всички влезли от улицата ... те тогава майка ни е жална, ще сме готови и волен да направим диктатор. Ако протестите които свалиха бойко имаха някаква цел, макар също безумна, защото за мен тия протести не бяха с повече основание от сегашните, то сегашните нямат никаква цел .. промяна,ама каква никой не знае, може да искат диктатура, може да искат да се върне робовладелскяи строй .. кой зане, всичко е промяна, мога примерно да стана премиер диктатор и да ги тикна всички по лагери, и това ще е промяна .. та зимата искаха понижение на тока, вземане на лицензи общо взето все пак възможни неща поне на теория. Сега искат промяна, искат всички да си ходят .. да не забравяме че депутатие не са политици, обратното не е в сила, искам да кажа че във всяка партия има политици, това си е все пак професия, случайно влезли хора от улицата не биха могли да я вършат, а колкото и да не ни се иска има нужда от такива.
|
| Съб Юни 29, 2013 12:28 am |
|
 |
|
Наско
|
Е в момента и в четирите партии не виждам политици а само идиоти който изкараха народа на улицата И понеже няма алтернатива трябва да ги оставят да управляват? Алтернативи има ама няма да ги чуем защото никой не сече клона на който седи
|
| Съб Юни 29, 2013 1:11 am |
|
 |
|
tgi
|
Алтернативата е само в рамките на избирателните списъци.
Така че алтернатива няма, комунисти или милиционери, това са наличните опции.
Който е достатъчно слабоумен да мисли, че едните са различни от другите да ходи да си ги легитимира с гласа си.
|
| Съб Юни 29, 2013 1:54 am |
|
 |
|
Lupus
Регистриран на: Сря Дек 01, 2004 12:44 am Мнения: 2811 Местоположение: София
|
Каква е алтернативата? Коя е истинската партия с истинските - честни, подготвени, готови да се жертват за народа политици? Докато няма ясна алтернатива на статуквото, протестите са наистина безумни и безсмислени!
_________________www.bsms.bg - SMS услуги за фирмите с модерно мислене.
|
| Съб Юни 29, 2013 8:39 am |
|
 |
|
sthx
|
Няма партия, която да е загрижена за България и за народа в момента, но протестите показват, че има нужда от нея и че тя е избираема. Поколенията полека лека се сменят и нещата започват да си идват на местата. Тъй, че аз съм за протестите, ако и в момента да не се вижда кой знае каква политическа алтернатива.
_________________ Две плюс две е приблизително равно на четири. Факт!
|
| Съб Юни 29, 2013 8:52 am |
|
 |
|
Lupus
|
ОК, съгласен съм. Какво целим с протестите сега? Добре, правителството пада, парламента се разпуска и нови избори. За кого ще гласуваме, ако тази партия все още я няма??? Най-много да си докараме отново ББ и ЦЦ на власт. Това ли е целта? Нека се върнем един век назад в Русия - след февруарската революция, буржоазна по идеология идва октомврийската. Една партия яхва вълната и резултата е 80г диктатура! Това ли искаме? Вся власт советом!
|
| Съб Юни 29, 2013 8:57 am |
|
 |
|
Наско
|
Понеже няма да го формулирам по добре отговора на въпроса ти ето :
|
| Съб Юни 29, 2013 10:44 am |
|
 |
|
Lupus
|
До колкото схванах, предпочиташ ББ+ЦЦ вместо БСП+ДПС? Да, за простолюдието те може би са по-добрия вариант - говорят с езика на Тато, мачкат дребния и средния бизнес, а българина винаги е завиждал на комшията, че е открил берберница и все в тоя дух. Но когато го питаш тоя дребен човечец, от който не става предприемач при кого ще работи, той започва дълбокомислено да се почесва по врата. Най ме плаши в тая ситуация олевяването на масите! От тук до "експроприация на експроприираното", "конфискация на заграбеното" и "народен съд за виновните" има само една крачка. Няма стабилна страна с 95% бедни и 5% супер богати. Това води до социален взрив. А нашите управници, с мисленето си на ниво "агнешка майка" май не го схващат това.
|
| Съб Юни 29, 2013 11:14 am |
|
|