|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Дата и час: Съб Окт 03, 2026 12:01 pm
| Автор |
Съобщение |
|
relsys
Ранг: Форумен бог
|
 Re: Новини от страната
Всеки може да мисли каквото си иска. И ако смята, че съм "метач на улици", а в момента няма такъв щат, е свободен да си избере който иска на моето място.
Както и да е де, ще го изтърпим тоя кабинет колкото време му е отредено, то е ясно че е за последно... И после ще си оправим държавицата поне за децата...
|
| Пет Юни 21, 2013 1:44 am |
|
 |
|
Dimitar
Регистриран на: Пет Ное 12, 2004 3:38 pm Мнения: 9103 Местоположение: Chicago, IL
|
Това не го ли казваме всеки път след изборите през последните 25 г.  ?
|
| Пет Юни 21, 2013 1:47 am |
|
 |
|
relsys
|
За съжаление така се получи .... Няма правителство, което да може за един мандат тук да направи голяма крачка. Ако прединото беше останало, към края на втория мандат щеше да има реални резулатати. Или иначе казано след около 4 години.... Сега обаче, с оглед на наглите безобразия, които тея творят от самия старт ще трябват още към 12 години поне... Тогава може и да съм дядо вече....
|
| Пет Юни 21, 2013 1:53 am |
|
 |
|
ToHu
Регистриран на: Нед Сеп 26, 2004 9:21 pm Мнения: 30859 Местоположение: София
|
relsys Ами отговаряйки така ти сам се определяш като такъв, аз в моя пост съвсем умишлено написах 99% от неговите поддръжници, а не всички. Не само заради някои хора които са тук и го поддържат а очевидно не са метачи, познавам и други, и никога не съм опитвал да им променя мнението, но пък винаги съм отстоявал моето, че този е най-вредния управник в цялата ни история. Ако предното правителство беше изкарало още 4 години резултатите щеха да са положителни да ...... както досегашните им. Виж аз разбирам основната им маса какво ги движи, но ти се засягаш като говоря за метачи, явно не си метач, както казах познавам и други хора, и винаги съм ги питал, какво направи това правителство за 4 години, едно нещо искам, едно единствено. Хайде кажи едно нещо което това правителство направи, какво постигнаха, намалиха престъпността ли, стабилизираха икономиката ли, увеличиха доходите ли, направиха някакво невиждано чудо .... какво точно направиха, едно нещо посочи. Защо никой от разумните хора които познавам и са им превърженици не е успял да посочи едно нещо, едничко. п.с. а по отношение на това кой какъв специалист е ... не се сещам в каква връзка даваш определения, че нещо в съвсем друга насока сме работили с тебе.
|
| Пет Юни 21, 2013 2:00 am |
|
 |
|
Цецо
Регистриран на: Пон Сеп 27, 2004 9:22 am Мнения: 15501 Местоположение: София
|
Те пък гласуващите за БСП са едни начетени, красиви млади хора, всичките със собствен бизнес и т.н... Тони не ставай смешен, ти просто описа типичния българин, а не типичния гласоподавател за Бойко. На БСП е същия. На ДСБ също. Българина си е простоват левичар по душа. Андрешко бе, клиничен Андрешко. Бойко печели проценти точно с маскирани леви послания. Даже Костовите десни излъчваха леви послания в последните години затова и умряха като партия, щото се обезмислиха. Най-голямата ирония е, че единствения електорат, който не впсисва в твойто определение е тоя на ДПС 
_________________ "Да еба и шибаната държава" мислеше си Гошо, докато се опитваше да улучи кофата за боклук от балкона на осмия етаж.
|
| Пет Юни 21, 2013 9:12 am |
|
 |
|
dan
Регистриран на: Вто Май 29, 2007 2:23 pm Мнения: 3717 Местоположение: Високо в планината
|
Не е верно това. Партията на Костов си остана единствената истинска дясна партия, просто народа не иска да чуе, че САМ трябва да си оправи дереджето.
_________________ Хайде де!
|
| Пет Юни 21, 2013 9:23 am |
|
 |
|
relsys
|
Само едно нещо, тръгна в правилната посока. Иначе, хич не се засягам аз. Мога да премета на всеки улицата, стига да може да си го позволи...
|
| Пет Юни 21, 2013 9:24 am |
|
 |
|
nik
|
напълно съгласен съм с това но при едно условие, ако успееш да върнеш времето и да промениш историята с всички кражби измами и вандализъм на костов (да не се впускам в подробности)
|
| Пет Юни 21, 2013 10:37 am |
|
 |
|
emilvtc
Регистриран на: Вто Фев 06, 2007 8:44 pm Мнения: 3180 Местоположение: Пловдив
|
Само за да не забравяме - Тони, има в по-новата ни история по-лошо правителство от боковото - това на Жан. Спомни си резултата от управлението му ... Сори, ама всеки път като комунягите ни управляват се сещам за Жан....
Дан, не си прав. Най-голямото разочарование за мен до сега ми е от костов. И не за друго, а защото от него имах очаквания. И ножа и хляба бяха в него (разбирай президент, мнозинство без ДПС, гл. прокурор и т.н.) - и какво направи? По него време беше подарена БГ-Балкан, сключени супер неизгодни договори с Мариците с "държавна гаранция" за която всички инвеститори се борят и т.н. Не че другите (особено Жан) не направиха по-големи поразии, но нито съм гласувал, нито пък съм имал някакви очаквания от тях.
Направо се изкефих на изборния резултат за костов, и че е вън от бара. Даже и субсидия не взема, щото е "коалиция". Та какво повече да го коментираме?
|
| Пет Юни 21, 2013 10:42 am |
|
 |
|
Цецо
Регистриран на: Пон Сеп 27, 2004 9:22 am Мнения: 15501 Местоположение: София
|
Абе само факта, че Костов се изказа против плоския данък ми е достатъчно да го обявя за антидесен. А за принципната му политика ще кажа следното - 4 години се псуваха с Чорни... по медиите. Но 4 години му пазеше бизнеса като квачка-яйца. Мтел беше абсолютен монополист по негово време. Първата работа на царските келеши бяха да разбият тоя монопол. И евала иначе още щяхме да говорим на 5лв. за минута сигурно.
Относно БГ Балкан, грешката му беше, че подари гювеча на Гад Зееви. Трябваше България да си я фалира, за да прибере поне парите от продажбите на слотове и самолети. Ама Костов нямаше смелост да го направи, подари печалбата на евреина и запази негативите за сметка на бюджета.
Имаше и положителни неща които направи де - основно във външната политика. Но да се пише десен - а не мерси, не сме толкова прости. Имаме си разбирания, какво трябва да прави един десен политик.
Мисълта ми по-горе беше, че в БГ дясно настроените хора са доста малко - не повече от 10% са. И ако някой се пише истински десен има бая да се потруди да ги привлече. Костов няма шансове, защото не е десен в разбиранията си, още по-малко в действията си.
Иначе псевдо-десни са много българи. Затова псевдо-десни партии като ГЕРБ имат достатъчно електорат.
_________________ "Да еба и шибаната държава" мислеше си Гошо, докато се опитваше да улучи кофата за боклук от балкона на осмия етаж.
|
| Пет Юни 21, 2013 11:26 am |
|
 |
|
Ицо
Регистриран на: Пет Дек 16, 2005 3:50 pm Мнения: 1260 Местоположение: София
|
Да се включа и аз в темата. Бойко направи едно хубаво и запомнящо се нещо макар и без да иска. Той даде на хората възможността да видят, че нещо може да се промени с протести, с натиск от улицата. От глупост ли беше , от незнание или страх, не знам. Това си е прецедент, който никой преди него не допусна и който ще има дългосрочни последици (надявам се).
|
| Пет Юни 21, 2013 11:37 am |
|
 |
|
ToHu
Регистриран на: Нед Сеп 26, 2004 9:21 pm Мнения: 30859 Местоположение: София
|
Цецо, прав си да, това е типичният Българин в голяма степен, но все пак има нюанси, затова и има разделение, едните си гласуват за БСП другите си харесват Бойко, и едините и другите вярват че някой от тези ще им подобри живота. Относно правителството на Жан .. абе знам ли, не знам дали е било по зле или не, да тогава ни се струваше много по-зле но всичко беше различно, трудно ми е да преценя. Въпроса по скоро е дали тогава правителството ни докара до там, иликато цяло това което бе заложено още в началото на прехода, не че ги оправдавам, ни най-малко. Ицо е прав, Бойко показа на хората че с протести могат да постигат целите си, но те хората това го бяха видели и 89-та, и после лесно го забравиха. Най-лошото е че в момента протестиращите не знаят какво искат, аз не съм чул почти нито едно смислено искане от тях. Ако зависи от мен веднага бих им дал възможност да съставят правителство въпреки че съм напълнонаясно с последствията, на протестиращите имам в предвид. relsys къде е тая правилна посока в кое, не искам да звучи като заяждане, но коя му беше правилната посока, то той пое във всички възможни посоки де, ама всеки път нещо объркваше. Посоката на жестоки икономии посредством неплащане на сметки ли беше правилната, или начина по който започнаха да се избират изпълнители по държавните поръчки, или начина на контол на медиите, или начина на вземане на решения, а може би начина на отмяна на взетите решения. Начина по който държавата стимулира корупцията и контрабандата, или начина по който я защитаваше, начина на избор на министри .. срещнати на кръстовища  ... не знам коя беше правилнаъта му посока, лизането задника на САЩ, тоталния конторл който с еопитваше да упражнява или липсата на отговорност. 3.5 години се въртеше като ветропоказател по всеки който почне да мрънка за нещо, и накрая когато оставаха 4-5 месеца реши че му е по изгодно тоя път вместо да изпълни искането на тълпата да каже добре, искате ми оставката ето ви я. ... дали щеше да постъпи така ако дори и предполагаше че няма да може да състави кабинет ... едва ли, досега да беше свалил цената на тока, току виж и някой лиценз да беше взел. .. и какво щеше да промени това, тока струва колкто струва, и няма как да е много по евтин, да не говорим че там влизат всички зелени глупости които неговото правителство подписа.
|
| Пет Юни 21, 2013 12:17 pm |
|
 |
|
tgi
Регистриран на: Нед Юни 10, 2007 2:22 pm Мнения: 6492 Местоположение: София
|
Казват го и после отиват и чинно си избират поредния спасител, така е  . Не че не знаеш отговора ама за протокола - накара хората да почакат още 4 години защото се представяше за не-КГБ и т.н. и хората му вярваха. И през това време най-послушно правеше каквото му се нареди отгоре както *всички* останали досега.
_________________------------------- www.tgi-sci.com------------------- http://www.flickr.com/photos/didi_tgi/
|
| Пет Юни 21, 2013 3:48 pm |
|
 |
|
am stereo
Регистриран на: Съб Дек 08, 2007 10:51 am Мнения: 1869 Местоположение: ♪♫♣♠|☼◙▲♦▼☻╬☺∞
|
_________________ DT-838 ((( STEREO ПОЗДРАВ))) за форума - https://youtu.be/xy921Pn3lhA
|
| Съб Юни 22, 2013 1:51 pm |
|
 |
|
bongo_x2
Регистриран на: Вто Яну 20, 2009 11:54 pm Мнения: 11338 Местоположение: "Занзибар"
|
 Ч'айте да ви кажа :)
Тук (и въобще навън) е голям зор да се "ловят" БГ канали по интернет. Затова си пуснах лесната Alfa TV защото SKAT TV отдавна го няма. Иии първото което виждам е репортаж от протестите: "Тук окичени С знамена ни замерват С шишета" и камерата дава как някой носещ знамена подритва кутийка (май не беше бирена) към бордюра, най-вероятно да не се спъне някой. Обаче коментаторът ревеше като водещ на телешоп.
После дават Воленчо (3-4 човека държат щит над главата му) и на въпроса на журналистка "К'ви са тия мерки?!" той каза: "Искате да ми счупят главата ли, да ме убият?!". Волене, аз поне си го пожелах!
После имаше кратък откъс от "документално" предаване според което радио "Свободна Европа" се е заглушавало с пет мегавата предавател. Коментарът беше: "Смятайте колко ток е харчило това!" а моят: "Ха сега намерете връзката!".
Сега ТВ шопа продължава ама вече немам думи... Не е само Болен болен !!!
Уж тези се пишеха за българи, маа му, и ха обяснете ми как от тук нататък ще се надяват на гласове?! Всички полудяха!!!
|
| Съб Юни 22, 2013 10:49 pm |
|
|