Отговори на тема  [ 16189 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 213, 214, 215, 216, 217, 218, 219 ... 1080  Следваща
Новини от страната 
Автор Съобщение
Ранг: Форумен бог
Аватар

Мнение Re: Новини от страната
ToHu написа:
Абе не знам дали се крие, подозирам че ако полицията си тръгне пострадалите ще са протестиращите. Там са се насъбрали фенове на Атака, а не малка част от тях по ги бива да се налагат по мачове та не знам кой кого и от кого пази. Иначе ако мутеглят един бой няма да е лошо ама ...

ToHu, слез на земята :D .Атакаджиите, които всъщност бяха охранителите на Ковачки, взели по 40лв. за да се представят за привърженици на атака, се бяха насрали от страх.

Вто Юни 18, 2013 8:59 am
Профил

Как мислите? На мене ми изглежда на журналистическа полюция, но знае ли човек? Някой може ли да се докопа до по-достоверна информация?

http://www.epochtimes-bg.com/2013-02/2013-06-12_03.html

Вто Юни 18, 2013 9:36 am
Профил ICQ
Аватар

Това са глупости.

Вто Юни 18, 2013 10:45 am
Профил ICQ

Koleto написа:
Как мислите? На мене ми изглежда на журналистическа полюция, но знае ли човек? Някой може ли да се докопа до по-достоверна информация?

http://www.epochtimes-bg.com/2013-02/2013-06-12_03.html

По интересно е кой седи зад този сайт - The Epoch Times ... китайска пропаганда?!
Айде www.rt.com е ясен - руска пропаганда :)

Вто Юни 18, 2013 11:04 am
Профил

Абе и на мен така ми се чини... Ма на последък много невероятни глупости се натвориха та....

Вто Юни 18, 2013 11:16 am
Профил ICQ

http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=5858731
http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40& ... ce=flip.bg

Вто Юни 18, 2013 2:06 pm
Профил
Аватар

И?

Аз не разбирам що офшорна сметка е лоша дума в БГ... Въпроса е дали парите са изкарани законно и дали е избегнал плащането на данъците законно.

Отделно, че не е ясно, дали това не е партенка де. Официално засега отрича:

http://btvnews.bg/bulgaria/plevneliev-o ... kipar.html

Вто Юни 18, 2013 6:13 pm
Профил ICQ
Аватар

за тези които не знаят Кока-Кола България е също със собственик в Кипър - Хеленик Ботълинг Компани, и какво от това?
щом има законни начини да се намаляват данъците хората ще ги използват

Вто Юни 18, 2013 7:16 pm
Профил
Аватар

Бе разбира се, че хората ще използват каквото могат в закона за да им се вземе по-малко,
какво по-естествено от това.
Проблемите с това са, че тия дето си пишат законите ги пишат като за себе си и вратичките
са практически неизползваеми за хора извън мафията им.

http://www.flickr.com/photos/didi_tgi/

Вто Юни 18, 2013 7:43 pm
Профил WWW

аз пък друг проблем виждам
едно е частна фирма да излъже и да плати по малко данъци на пари които сами са си заработили
съвсем друго е фирма с фиктивна дейност която източва парите на хората без нищо да е заработила т.е. кражба и най нахално дори на крадените пари не плаща данък...
но си остава въпрос на гледна точка, тоя дето си е направил вратичката за него не е никак лошо....
ако не беше проблем нямаше да го обсъждат.... щом и франция изрева... значи много маймунки са станали

Вто Юни 18, 2013 7:52 pm
Профил
Аватар

Е то е все същият проблем де, кражбата не я лови законът дори да не е през
законова вратичка а просто защото служителите на закона имат по-висш шеф
от закона (мафията/държава). Въобще всякакви приказки за закони, справедливост
и т.н. в мафиотизирана циганска махала като БГ са практически напълно лишени от смисъл,
те затова и сума хора ходят да протестират без да имат конкретни искания,
мноого отдавна хората си нямат и идея откъде да започнат дори.

http://www.flickr.com/photos/didi_tgi/

Вто Юни 18, 2013 7:56 pm
Профил WWW

Ами за Плевнелиев, като цяло е нагло човече, пари има, защото ги изкарва много преди да влезе в политиката, поне с ГЕРБ, иначе винаги е бил около. Парите които има едва ли са източени от държавата, е може би последните 4 годинки е поизточил, но преди това са практически честно изкарани. каквото е взел му е било платено или го е спечелил, дали с някоя машинация или манипулация, дали с даване на подкупи няма значнеие, изкарани са.
По интересно ще ми е ако лъснат сметките на боко, тоагва ще ми е интересно да видим какво ще говорят феновете му.

Сря Юни 19, 2013 1:42 am
Профил
Аватар

ToHu написа:
на теб ти е лесно да даваш оценки от 15 хил км, ама я ела тук и прави безнес да те видим. В крайна сметка не е държавата тази която храни просотлюдието, не е държавата тази която дава пари това е в 99% бизнеса, частният бизнес който те мачкат, защото вярвам е се съгласиш че не работника плаща данъци и осигуровки, защото ако не е работодателя да му намира работа и да му плаща заплата, държавата и 100% данък да въведе е все тая, шотот 100% от 0 си е точно нула.

Ми в моето семейство няма собственици на казина, като станем собственици като теб, ще дойдем да правим бизнес :D А бе да те питам, след като ти е толкова трудно с бизнеса в България, защо не оставиш наглите български работници на мира и не се преместиш в щатите ? Къща имаш, коли имаш, законите са добри, страната на неограничените възможности е, ела да въртиш тук бизнес. С твоите възможности какъв го дириш в България ?? Ако вземеш и организираш всички комунисти да дойдете в щатите, с първия полет се прибирам обратно :D

Колкото до оценките, да, прав си, лесно е да ги давам, но ще ти кажа защо: когато си извън гората можеш с един поглед да обхванеш цялата гора, докато си вътре в нея можеш да се загубиш между дърветата. В това е предимството на 15-те хиляди километра.

Капитал е публикувал "кратък" справочник на бизнеса на Пеевски

Ако Плевнелиев е нагъл, то на мен ми е беден речника за пухеното меченце на мама. Всичката тая зимнина, скътана прилежно в бърлогата, му се е видяла малко, та беше зяпнал за шеф на службите за сигурност. Междувременно от немската фирма с която Плевнелиев е правил бизнес излезнаха с изявление до медиите в което категорично опровергват компромата на шефчето от Д(АН)С. По склонен съм да вярвам на тях, отколкото на Пуевски.

Ей, тва комунистите са по-големи маскари и от Ганьо Балкански, вкопчат ли се в цицата, пускане няма, пък после ще разправят надълго и широко, че спасявали човек от самозапалване.

Сря Юни 19, 2013 3:04 am
Профил WWW
Аватар

ToHu написа:
Ами за Плевнелиев, като цяло е нагло човече, пари има, защото ги изкарва много преди да влезе в политиката, поне с ГЕРБ, иначе винаги е бил около. Парите които има едва ли са източени от държавата, е може би последните 4 годинки е поизточил, но преди това са практически честно изкарани. каквото е взел му е било платено или го е спечелил, дали с някоя машинация или манипулация, дали с даване на подкупи няма значнеие, изкарани са.

Е чакай са, хем нагло човече, хем си изкарал парите честно. Аре уточни се. Ако Плевнелиев е мерило за наглост, то БСП+ДПС и ГЕРБ пасмината чупят нагломера от всякъде :) Човек трябва да си изработи опорна точка ако ще сравнява нали така.

А за сметките на Боко, няма да се учудя, ако по личните си сметки няма много пари. На него парите не са му интересни, той иска власт и да е център на вниманието. А и около него има достъчно хора с пари, за да няма нужда той самия от тях.

Сря Юни 19, 2013 8:50 am
Профил ICQ

Бе дееба мама му дееба... Като гледате по сметките - що само на герберастите гледате по сметките? Някой не се ли интересува от сметките на Р.Овч примерно, на серГЕЙя, на параванов и останалата червена шайка и не най-накрая на резаците от Д(п)С ???? Да не се окаже, че тиквоча е момина сълза в сравнение с тях? Май да а? Сега почва да ми просветва за кво използваха свинята за пушечно месо.... Трябвала им е секретната информация за офшорките на герберастите да могат да им извиват ръцете... Бахти наглата пасмина скапана...

Сря Юни 19, 2013 4:15 pm
Профил ICQ
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 16189 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 213, 214, 215, 216, 217, 218, 219 ... 1080  Следваща