|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Дата и час: Съб Окт 03, 2026 1:48 pm
| Автор |
Съобщение |
|
ike
Ранг: Форумен бог
Регистриран на: Пет Фев 04, 2005 9:59 pm Мнения: 6019 Местоположение: София
|
 Re: Новини от страната
Ако го е хванал някой за топките, нека да напуска политиката и да стне кондуктор в градския транспорт.
_________________ Warriors of the Night, ASSEMBLER!!!
|
| Пет Юни 14, 2013 6:28 pm |
|
 |
|
tgi
Регистриран на: Нед Юни 10, 2007 2:22 pm Мнения: 6492 Местоположение: София
|
В мафията влезеш ли на такова ниво изход към професия кондуктор или друга има само в ковчег. Кой ще рискува да те пусне без да имаш какво повече да губиш насред публиката, как освен сцепвайки ти тиквата ще си гарантират мълчанието ти за това, което знаеш.
_________________------------------- www.tgi-sci.com------------------- http://www.flickr.com/photos/didi_tgi/
|
| Пет Юни 14, 2013 6:34 pm |
|
 |
|
¶
Регистриран на: Пет Фев 25, 2005 1:58 pm Мнения: 4585 Местоположение: US
|
Не знам колко трябва да сте наивни, че да вярвате в добрия Дядо Коледа. Мисля на всеки трезвомислещ му е било ясно, че Станишев и хората му лобираха и подписваха с Росатом, естествено за това им е било плащано, и изведнъж няма АЕЦ, няма парички за Росатом, а на нашите хубавици им хвръкват главите. Компромисното решение е да се инсценира нестабилност, протести, атентати, митинги, скандали, които да доведат БСП по всякакъв възможен начин на власт. Така и хубавиците ще си запазят главите, и Росатом ще е сит. В заговора по подразбиране се включват гладните ДПС и Атака, и ето я взривоопасната смес. Всъщност, аз лично не виждам разлика между БСП, Атака и ДПС, просто три различни имена, с една и съща кауза. Към тях трябва да добавим и хитреците от НДСВ и банановата република е налице. Такива и други мисли ме заводоха да гласувам отново за бае Ви Бойко, т.е. за по-малкото зло. Един мой приятел има един такъв лаф: колкото повече си въртиш гъза, толкова повече ти влиза. Май се отнася и за изборите в БГ 
_________________ Ето аз дишам, работя, живея и програми пиша тъй както умея, с проца под вежди се гледаме строго и боря се с него доколкото мога....
|
| Пет Юни 14, 2013 7:02 pm |
|
 |
|
sthx
|
В тая ситуация съм съгласен с тезите на tgi и на Пирев. Мамка им без извинение и упрощение! http://www.dnevnik.bg/analizi/2013/06/1 ... s/?ref=rss
_________________ Две плюс две е приблизително равно на четири. Факт!
|
| Пет Юни 14, 2013 7:17 pm |
|
 |
|
am stereo
Регистриран на: Съб Дек 08, 2007 10:51 am Мнения: 1869 Местоположение: ♪♫♣♠|☼◙▲♦▼☻╬☺∞
|
_________________ DT-838 ((( STEREO ПОЗДРАВ))) за форума - https://youtu.be/xy921Pn3lhA
|
| Пет Юни 14, 2013 7:20 pm |
|
 |
|
ike
Регистриран на: Пет Фев 04, 2005 9:59 pm Мнения: 6019 Местоположение: София
|
_________________ Warriors of the Night, ASSEMBLER!!!
|
| Пет Юни 14, 2013 7:26 pm |
|
 |
|
tgi
|
Оф като гледам по линка на am stereo какви ги приказват как "по-добре пак за Бойко да си гласуваме" и подобни неща се чудя да се смея ли, да плача ли.
Толкова ли са тъпи всички бе, та не могат да видят, че *именно* за да предизвикат тия реакции са го сложили тоя мутрьоч. За тъпи ли ги мислят, че не са знаели каква ще е реакцията на публиката ли бе. Айде стига, баси безнадеждието.
В крайна сметка най-надълбоко като се погледне стигаме до Цецовата теза, че народът винаги сам си е виновен. Ако имаше достатъчно акъл у достатъчно голям процент от хората щеше да е невъзможно банда главорези под чужда команда да го разиграват (последното е мойта теза, че проблемът е колониалният контрол тука, което е факт и за съжаление не противоречи на Цецовата теза...).
_________________------------------- www.tgi-sci.com------------------- http://www.flickr.com/photos/didi_tgi/
|
| Пет Юни 14, 2013 8:28 pm |
|
 |
|
ToHu
Регистриран на: Нед Сеп 26, 2004 9:21 pm Мнения: 30859 Местоположение: София
|
Бе каква мутра кви 5 лева бре, от тоя нищо не зависи, още мляко има по устата, това че името му е тук и таме нищо не значи, не е важно кого са сложили, важно е кой го е сложил, това май се пропуска. Иначе и на мен не ми е приятен ама какво да се прави. Лично за мен не е ясно защо правят подобна глупост но както и да е.
|
| Пет Юни 14, 2013 10:09 pm |
|
 |
|
tgi
|
Разбира се, че нищо не зависи от тоя, затънал е до уши, кой знае на колко места имат баш пък за него материали да го вкарат завинаги на топло (а като го гледам би подтичквал и при заплахата да го вкарат за съвсем малко).
Но не е глупост, че са го сложили, никой не е толкова тъп. За всеки е било очевидно каква ще е реакцията на публиката.
Поне за мене защо са искали такава реакция е очевидно.
Тия "избори" писаха 50% участие ама са били не повече от 25 и това ги е принудило да действат, толкова просто е. И работи, както го гледам.
|
| Пет Юни 14, 2013 10:29 pm |
|
 |
|
Tisho
Регистриран на: Пон Ное 22, 2004 11:24 pm Мнения: 1923 Местоположение: Габрово
|
Тони това ли е промяната за която гласува? Всички сме наясно за какво и защо се назначи този там. Реално в момента България се управлява от дпс. Останалите само и пригласят... Чудя се какво ли би казал пра-дядо, който е загубил двама братя до Одрин и той самия е бил ранен в крака...
|
| Пет Юни 14, 2013 10:35 pm |
|
 |
|
t_i_t_o
Ранг: Почетен член
|
Ми как кой бе тони, твоите хора го сложиха, респективно ти и всички които са гласували за комунистите и ДС-арите, тук не слагам поддръжниците на а-така, щото едва ли са знаели какво ще сътвори лидера им  "ама какво да се прави" е супер обяснение/оправдание почти като "опааа"  Аз си мислех че орешарската зима ще е по зле от виденовата, ама то може и да няма такава и а дано де. П.С. както винаги ще стане - "бедните да го духат", след като евентуално вдигнат на крака Белене, ама всеки народ си заслужава това което си е избрал/търпи. На мене ми е все тая, тока не ми е скъп, да съм жив и здрав, и всички покрай мен, не ме мързи работя и заработвам относително добре, само ме е яд на наглостта която не съм виждал последните 25 години.
|
| Пет Юни 14, 2013 11:01 pm |
|
 |
|
ToHu
Регистриран на: Нед Сеп 26, 2004 9:21 pm Мнения: 30859 Местоположение: София
|
Аз съм наясно кой го сложи, вие май нещо не схванахте, дали е той или някой друг е все тая, не е в това въпрос, по скоро се чудеха защо избраха него, реакцията можеше да се предвиди а и съм сигурен че е била предвидена. Аз лично не виждам смисъла да бъде избран той .. ще погледаме сеир и ще се разбере каква е била целта. Защо ГЕРБ така скачат е ясно като бял ден, гарван гарвано око не вади, ама тоя не е от гарваните и може преди да успеят да го озъптят да сътвори някое добро по принцип дело, няма политик който да не е за затвора, а тоя има и информация, а сега и власт за да вкара поне няколко бивши, особенно един който му е любим  Иначе всичко му е свише, и фирми, и пари и власт, но понякога точно такива правят доста изненадващи ходове. Не знам дали ДПС реално е толкова силна колкото всички ги изкарват, не бяха по-слаби и в предния мандат преди 8 години. Мен избора не ме притеснява а озадачава, ясно е че от тезикоито се назначават зависи твърде малко.
|
| Пет Юни 14, 2013 11:43 pm |
|
 |
|
Zdrav
Регистриран на: Сря Яну 26, 2005 2:01 pm Мнения: 1952 Местоположение: Варна
|
Много надценявате ситуацията и играчите в нея. С това надценявате и себе си откривайки "прозорливо" всевъзможни ходове. Според принципа на Окам най-простото обяснение е най-вероятното обяснение. Наистина ли мислите че няма други ходове с които да се всее смут в България, та са прибегнали до такива абсурди като избирането на това свинеподобно същество. Че първо промениха закона, че президента го прие, че после за 15 минути избраха председател на ДАНС и разбираш ли с едничката цел да всеят смут и да дестабилизират България. Като че ли Пеевски на такъв пост не е достатъчен за дестабилизирането и.
_________________ Най-опасният враг на истината и свободата е мнозинството.
|
| Съб Юни 15, 2013 12:02 am |
|
 |
|
tgi
|
Добре де, ама ти усложняваш същностите а не аз  . Като им е трябвало просто подходящ човек на това място и очевидно са знаели каква ще е обществената реакция срещу недоразумение като тоя Пеевски ли е, защо не сложиха някой непознат послушко. Или казваш, че тоя им е бил единствената опция та е трябвало щат не щат да предизвикат улични вълнения.... Дотук най-простото обяснение е моето. За да го биеш с твоето ще трябва да отговориш смислено на въпроса "защо баш тогова" ...  [edit] И ако тия дни добият популярност призиви от рода на "боят настана тупкат сърца ни" ще знаем и какво точно ги е принудило - ако искат истински сблъсъци и война значи просто знаят, че инак вече не могат да удържат положението. На такова мирише за съжаление, дано изляза лош пророк поне за това. [/edit].
|
| Съб Юни 15, 2013 1:17 am |
|
 |
|
¶
Регистриран на: Пет Фев 25, 2005 1:58 pm Мнения: 4585 Местоположение: US
|
ТоНи, къде отидоха сладките ти приказки от преди месец, когато увещаваше благо и смирено колко било по-добре БСП да е на власт  , колко силна икономическа програма имали ДПС, може и ти си драснал два-три реда в нея  Нали който и да е на власт е все тая. Що тогава толкоз рипаше с червеното шалче в ръка ? Ако не си разбрал, да ти обясня вкратце: протестите са не само заради името и биографията на Пеевски, ами основно заради начина по който бе избран човек на такъв висок пост с толкова много власт. За 15 минути, на тъмно, без парламентарен и/или обществен дебат. Курешарски твърди, че избора бил съгласуван с партньорските служби, само дето те твърдят точно обратното, че никой не е влизал в контакт с тях. Един такъв избор срива имиджа на дадено правителство за часове, а точно това правителство има нулев имидж, и вместо да се опитва да работи градивно, от първите си дни създава конфронтации. Явно или са пълни идиоти, или им е все тая, както ти се изразвяваш, или и двете неща. Обаче на обикновените хора не им е все тая, малко масълце в огъня и ще Ви изметат за седмица-две. Но това няма да е достатъчно, червените октоподи сте се вкопали и окопали навсякъде, трябва як бой по манерките, затвори като в Белене, докато се разчисти малко червената кочинка.
_________________ Ето аз дишам, работя, живея и програми пиша тъй както умея, с проца под вежди се гледаме строго и боря се с него доколкото мога....
|
| Съб Юни 15, 2013 4:06 am |
|
|