|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Дата и час: Съб Окт 03, 2026 1:49 pm
| Автор |
Съобщение |
|
Koleto
Ранг: Форумен бог
Регистриран на: Съб Фев 18, 2006 11:55 pm Мнения: 1301 Местоположение: София
|
 Re: Новини от страната
_________________ Някой ден и костенурките ще се научат да летят...
|
| Пет Юни 14, 2013 3:03 pm |
|
 |
|
tgi
Регистриран на: Нед Юни 10, 2007 2:22 pm Мнения: 6492 Местоположение: София
|
Не съм казал, че ми е все едно, а че "е все едно". И ще бъде все едно докато достатъчно голяма част от публиката е толкова лесна за юркане. Единствената истински важна цел, която гонят с подобно "нагло" назначение е да дресират публиката да се явява на изборите щото видите ли инак по-лошо. Не се надявам хората да го разберат, просто върша своята част пък другите да патят от акъла си (и аз покрай тях, какво да направя).
_________________------------------- www.tgi-sci.com------------------- http://www.flickr.com/photos/didi_tgi/
|
| Пет Юни 14, 2013 3:38 pm |
|
 |
|
Zdrav
Регистриран на: Сря Яну 26, 2005 2:01 pm Мнения: 1952 Местоположение: Варна
|
Ти майтапиш ли се?!? Да бяха го назначили за шеф на ТОТО-то да говорим за друга важна цел. Ама то тая свиня ще отговаря за националната сигурност. 
_________________ Най-опасният враг на истината и свободата е мнозинството.
|
| Пет Юни 14, 2013 4:27 pm |
|
 |
|
relsys
|
... е то сигурно и ти ще го разбереш, ама ще утрепем 4 години... и като сметнем и колко ще сме назад...8...
|
| Пет Юни 14, 2013 4:32 pm |
|
 |
|
Koleto
Регистриран на: Съб Фев 18, 2006 11:55 pm Мнения: 1301 Местоположение: София
|
.....18.30 знаете къде.... Стига сме чешали тия клавиатури! Това мина всички граници!
_________________ Някой ден и костенурките ще се научат да летят...
|
| Пет Юни 14, 2013 5:02 pm |
|
 |
|
tgi
|
Здрав, каква национална сигурност в БГ бе, тука тия "служби" никога не са правели друго освен да пазят властта за все същата КГБ мафия от тукашната публика. Това, че го слагат тоя само показва колко фалшиви са имената на всички служби в БГ. Тоя, който поставя истинските цели е мноого по-надълбоко, повечето от тъпанарите по министерски съвет и т.н. дори не знаят кое защо става, колкото и да е очевидно.
_________________------------------- www.tgi-sci.com------------------- http://www.flickr.com/photos/didi_tgi/
|
| Пет Юни 14, 2013 5:06 pm |
|
 |
|
MYXATA
Регистриран на: Пон Юни 05, 2006 1:48 pm Мнения: 4939 Местоположение: където небето среща земята, ракията е Jameson, а бирата Guinness
|
Ами приятели, като гледам политическата ситуация аз ще опъна една палатка пред терминал-2 на летище софия и ще късам билетчета (еднопосочни) то до 6 месеца Българията като държава ще се свърши та няма да ме завари зимата на палатка 
_________________ ... ако трети ден не ти се работи... това означава, че е сряда !
|
| Пет Юни 14, 2013 5:18 pm |
|
 |
|
Zdrav
|
Докато наричаме татковината си "тая държава" и "БГ" ставаме пасивни конструктори в изграждането на такива "личности". И един ден хоп те се самоназначават. Да точно така - самоназначават. Идеята че някой си стоял там някъде дълбоко в сянката предполага, че става въпрос за някакво наистина интелектуално предизвикателство. Но уви става въпрос за мотиви родени в една свинска глава. България не е толкова интересна, че да заслужава толкова дълбоки и ловки конспирации.
|
| Пет Юни 14, 2013 5:30 pm |
|
 |
|
Cekins
Регистриран на: Сря Апр 20, 2005 12:02 pm Мнения: 9136 Местоположение: Разград
|
@Zdrav, малка или голяма, интересна или безинтересна, явно хранилката си я бива. Па виж го тоя свинчо - на 21 години милионер, а майка му шеф на тотото. Сега майка му не е шеф на тото ама пък и тя вече е милионер. Това и слепите виждат че си е корупция, ама темида е не само сляпа. Виждаш какво става "събраните доказателства са неправилно/незаконно събрани" и точка по въпроса. В единия случай следователите просто са тъпи и не спазват процедурата, в другия се правят на тъпи и пак не спазват процедурата. После и да влезе в съда, пада защото доказателствата не минават. Ти да си видял осъден български политик? Виж ко стаа в Чехия - събраха ги от скамейките им в парламента щото имали "подозрения".
|
| Пет Юни 14, 2013 5:50 pm |
|
 |
|
Zdrav
|
18:30
|
| Пет Юни 14, 2013 5:54 pm |
|
 |
|
Cekins
|
Освен ако не си измислил телепорта... Твърде далече съм от София...
|
| Пет Юни 14, 2013 5:55 pm |
|
 |
|
Цецо
Регистриран на: Пон Сеп 27, 2004 9:22 am Мнения: 15501 Местоположение: София
|
Ами аз не съм от "подръжниците" но си признавам, че бях склонен да ги подкрепя, просто за да не останем в перманента политическа криза. Ама признавам си, не предполагах, че могат да паднат толкова ниско, та вече кризата ми се вижда като по-добрия вариант 
_________________ "Да еба и шибаната държава" мислеше си Гошо, докато се опитваше да улучи кофата за боклук от балкона на осмия етаж.
|
| Пет Юни 14, 2013 5:57 pm |
|
 |
|
Cekins
|
Това е положението... Не го очакваше нали? Ами ей ги на - по зле са отколкото се очакваше. Много по зле.
|
| Пет Юни 14, 2013 6:01 pm |
|
 |
|
Цецо
Регистриран на: Пон Сеп 27, 2004 9:22 am Мнения: 15501 Местоположение: София
|
Ми човек, аз все си мислех, че Станишев е умен човек. И продължавам да го мисля, но явно някой го е хванал много здраво за топките. Това си е пълна излагация и е много далеч от неговия стил, още повече, че сега ще трябва да дава обяснения и пред евро-аверчетата си... Ама да се спасява, цялата тая простотия сега ще се изпече на неговия задник и на този на Орешарски.
Цялата тая работа ми прилича като да е скроена от тандема Доган-Първанов.
_________________ "Да еба и шибаната държава" мислеше си Гошо, докато се опитваше да улучи кофата за боклук от балкона на осмия етаж.
|
| Пет Юни 14, 2013 6:05 pm |
|
 |
|
tgi
|
И понеже не е "толкова интересна" тия дето я владеят трябва да я оставят на мира, така така. Мотивите в свинската глава и цялата простотия са за пред публиката, за самата свинска глава да е съгласна да служи и за другите свински глави да стоят на опашка да си чакат реда. Но заповедите ги издава един тука, който слуша някого *отвън*. Без да им се разплете мрежата - за което единственият начин е пълна амнистия за всички чужди шпиони срещу самопризнания - кучето има да си лае а керванът да си върви докато народът има за ядене. А той народът намалява та и нуждите от ядене намаляват така че няма скоро да се стигне до френска революция.
|
| Пет Юни 14, 2013 6:25 pm |
|
|