|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Дата и час: Пет Авг 21, 2026 4:03 pm
| Автор |
Съобщение |
|
Predator_MF
Ранг: Форумен бог
Регистриран на: Чет Окт 07, 2004 1:22 pm Мнения: 1949 Местоположение: София
|
Ти на пазара не можеш да ги намериш, пък аз даже из нета. Само китайски колибки ми излизат  Та май като гледам за каква сложност става въпрос най-добре едно FPGA 
|
| Пет Ное 19, 2004 7:20 pm |
|
 |
|
Цецо
Регистриран на: Пон Сеп 27, 2004 9:22 am Мнения: 15501 Местоположение: София
|
По правило пройзводителите на дисплеи си кътат информацията като съкровище. Ако човек се е занимавал с такива неща, няма начин да не го забележи. Дата шеета на дисплея обикновенно е - две три характеристики, три четири времена и размер. Не повече от 2,3 страници. И това е за всички пройзводители. Трябва да им пишеш писма та да ти пратят нещо. А всичките ползват едни и същи чипове - кво крият не ми е ясно. Китайци.
_________________ "Да еба и шибаната държава" мислеше си Гошо, докато се опитваше да улучи кофата за боклук от балкона на осмия етаж.
|
| Пет Ное 19, 2004 7:56 pm |
|
 |
|
ToHu
Регистриран на: Нед Сеп 26, 2004 9:21 pm Мнения: 30754 Местоположение: София
|
Хех .... ако ти кажа че за около 200$ копуваме 6" широкоекреанен дисплей , TFT, цветен с DVI и RGB вход ....  ти сигурно ще се изръсиш 100 дисплея и контролера му .... в BG много надуват цените ...а сега чакам две такива дисплейчета с вграден CPU модул, сега не помня какво беше процесорчето, но си правеше декомпресия в реално време на DIVX мисля .... след седмица две ще ги получа, а цената не беше много висока, мисля нещо около 350-400$.
|
| Съб Ное 20, 2004 11:20 am |
|
 |
|
Ники
Ранг: Почетен член
|
Тони, с тоя 6" дисплей ме заинтригува, къде ги продават?
|
| Съб Ное 20, 2004 2:14 pm |
|
 |
|
ToHu
|
Хм .. трябва да отида на работа, една щатска фирма, но принципно са на хитачи, а те му добавят и една тяхна платка отзад с някакв процесорле, рам, мрежа, серийни портове и др такива и става още по готино .... като отида понеделник на работа ще ти кажа, а ако искаш пусни в интернет neon board мисля ще го намери ... сега ще си рповеря пощата все пак
|
| Съб Ное 20, 2004 5:09 pm |
|
 |
|
ToHu
|
TX16D11VM2CAA - това е модела, или този на който са ми рпатили pdf, имат и много готини 32" и доста евтини при това, 1800$ което в сравнение с другите е горе долу на 60% от цената, а и са с много добро качество на картината, просто перфектно.
|
| Съб Ное 20, 2004 5:15 pm |
|
 |
|
Цецо
Регистриран на: Пон Сеп 27, 2004 9:22 am Мнения: 15501 Местоположение: София
|
70$ ми е дисплея без контролера, прав си. При това цена в Европа, не в БГ. А вие как ги купувате толкоз евтино, какви бройки взимате? Защото еквивалента на Hitachi на мен ми се вързва още по скъпо, как слизате на такава цена бе хора. Едно таквоз TFT мога ли да си зема от вас бе? Да си спретна един мини телвизор.
_________________ "Да еба и шибаната държава" мислеше си Гошо, докато се опитваше да улучи кофата за боклук от балкона на осмия етаж.
|
| Съб Ное 20, 2004 5:23 pm |
|
 |
|
Ники
Ранг: Почетен член
|
Тони, това TX16D11VM2CAA за 6" дисплей ли е?
единични бройки могат ли да се поръчват, ако не, може ли да се вмъкна във ваша поръчка по нататък?
|
| Нед Ное 21, 2004 1:44 pm |
|
 |
|
ToHu
|
Ами то това е широкоекранно, не мога да ти кажа какъв точно формат, трябва да погледна документацията, вертианлния размиер мисля е като на 6" дисплей. Как .. ами лесно, не ги вземаме през 5 фирми, това е цената на дистрибутор на хитачи в USA, ако ни хареса естествено няма да пазарим от USA а ще намерим някой друг. Това е цяна за 2 или 4 бройки ще те излъжа, но ги вземаме като мостри. Имаме едни други, които сме вземали но вече не ги позлваме, т.е. ще ги сменяме. Не може да си поръчаш сигурно, ли няма да е тая цената предполагам, в наша поръчка също няма как да се включи, ние не продаваме нищо. А за бройки има отстъпи, 32" пада от 1800 на 1500 за 20 бр. ... такъв е живота, зависи от кого пазариш  .
|
| Нед Ное 21, 2004 2:53 pm |
|
 |
|
Tisho
Регистриран на: Пон Ное 22, 2004 11:24 pm Мнения: 1923 Местоположение: Габрово
|
 |  |  |  | ToHu написа: Ами то това е широкоекранно, не мога да ти кажа какъв точно формат, трябва да погледна документацията, вертианлния размиер мисля е като на 6" дисплей. Как .. ами лесно, не ги вземаме през 5 фирми, това е цената на дистрибутор на хитачи в USA, ако ни хареса естествено няма да пазарим от USA а ще намерим някой друг. Това е цяна за 2 или 4 бройки ще те излъжа, но ги вземаме като мостри. Имаме едни други, които сме вземали но вече не ги позлваме, т.е. ще ги сменяме. Не може да си поръчаш сигурно, ли няма да е тая цената предполагам, в наша поръчка също няма как да се включи, ние не продаваме нищо. А за бройки има отстъпи, 32" пада от 1800 на 1500 за 20 бр. ... такъв е живота, зависи от кого пазариш  . |  |  |  |  |
Това 32" ми звучи интересно...
Ама ще те тормозя по ICQ-то.
|
| Вто Ное 23, 2004 8:27 pm |
|
|