Отговори на тема  [ 16189 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 175, 176, 177, 178, 179, 180, 181 ... 1080  Следваща
Новини от страната 
Автор Съобщение
Ранг: Форумен бог

Мнение Re: Новини от страната
head_up написа:
Стига бе, ти сериозно ли виждаш разлика между всички тях? :D

имаше един филм "7 чаши разлика" ама който не носи толкоз няма как да види разликата :-)

Пон Май 13, 2013 12:05 am
Профил
Аватар

Разликата е, че ония съсипваха БГ в нормална обстановка а Б.Б. по време на криза...

Пон Май 13, 2013 12:09 am
Профил
Аватар

Хахаха - баси и оправданието. Било криза. Ами Бонго, oще по-зле бе - да крадеш народа си по време на криза. Същото като пир по време на чума.

Пон Май 13, 2013 12:44 am
Профил

Абе вие хора май не живеете в тази държава, вие осъзнавате ли за тези 4 години тоя помияр колко открадна .... имам чуство че живеете в някакъв филм. Аз лично предпочитам ако трябва Ердоган да ме управлява като турска провинция отколкото малоумна мутра. Добри политици няма, има такива които са по-малко вредни и по-лесно се живее с тях. Нито БСП нито ДПС са партии които са от днес за утре, при всички положения си правят сметката да не ги запомнят с много лошо. Боко е човек който немисли за утре, трябва да се лапа днес, колкото може повече. Като цяло бяха отписали втори мандат и последните две години изобщо не им дремеше от нищо, представи си какво ще стане ако вземат още един мандат, то е ясно че няма да го изкарат целия, но такова крадене и наглост няма друга да има.
Всъщност това което очаквам е да направят правителство, тия са нагли и алчни, ще направят дори да знаят че след 5 месеца ще ги свалят.
Кажи ми една сфера, сделка или проект започнат в тая държава или завършен по времето на боко в който според теб той не е лапнал сериозна сума .....

Пон Май 13, 2013 1:18 am
Профил
Аватар

ToHu написа:
Абе вие хора май не живеете в тази държава, вие осъзнавате ли за тези 4 години тоя помияр колко открадна ....

А ти осъзнаваш ли за 20г. БСП(БКП)/ДПС/НДСВ колко открадна ? Осъзнаваш ли как от една нормална държава се превърнахме в колониална афганистанска провинция ? И сега влизаш в ролята на крадеца, дето вика дръжте крадеца ... ББ и ГЕРБ не са светци, но в момента са по-малкото зло.

Пон Май 13, 2013 3:00 am
Профил WWW
Аватар

Голямо избиране между комунисти и милиционери е паднало, събитие голямо, ей.

Твърдят, че имало 50% активност - да бе да, и половината от това не са събрали
разбира се.

Поне да направят пак 9-и септември и 7-и ноември официални празници, и без друго
гледам, че Брежнев пак посреща парадите в Москва (и твърди, че се казвал Путин),
те и тука мавзолея като го реставрират и Живков ще ни маха пак оттам.

http://www.flickr.com/photos/didi_tgi/

Пон Май 13, 2013 7:23 am
Профил WWW
Аватар

нормално е да събере толкова омраза, много интереси настъпи - не даде на маджо да строи мол в софияленд, изгони галеви и маргините зад граница, прати трактора в пенсия, последните месеци подхвна и енергийната мафия ... при толкова врагове с пари е нормално помията която му подготвиха и заляха по време на изборите
на тони явно му е по-добре да прави "бизнес" при доган, който на времето казваше "аз разпределям финансовите потоци в българия" и официално взе рушвет 1.5 милиона от цанков камък а колко още неофициално не се знае
за комсомолците не ми се коментира, просто вижте разследващата журналистика кой купува циганските гласове и става ясно колко им струват процентите и как после си ги връщат тези пари

Пон Май 13, 2013 7:31 am
Профил

.... явно или не живеете тук или гледате с розови очила. Няма ни един настъпанкойто да не е бил конкуренция ... но айде щом на вас ви е ОК така да е, както се казва глас народен.
По интересно обаче следкато е публично достояние факта че в момента бизнес в България правят само приближени на боко и цветанов, дали на мен ми е билопо лесно по времето на доган, или на вас ви е по лесно по времето на боко .. тия, правещите бизнеса де.
А за купуването на гласове и манипулирането на избори ... герб и боко никога не са купували, ама никога, а за манипулация на избори и дума не може да става ..... това през розовите очила де ....

Пон Май 13, 2013 8:21 am
Профил
Аватар

Кура всъщност не е, че Боко спечели. Преебавката е, че нито той, нито БСП имат реално мнозинство. Сега следва поредната безпринципна коалиция от типа - "отговорността я носим друг път".

Това беше най-лошия вариант. Аз лично бих бил по-доволен, ако една от двете партии имаше мнозинство. Резултатите показват, че най-големите печеливши са ДПС и Атака. Да ни е честито.

Пон Май 13, 2013 9:28 am
Профил ICQ
Ранг: Напреднал
Ранг: Напреднал
Аватар

Видя се кой купува гласове - БСП. Едно от нещата, които ме радват много е, че Костов, Пръмова и разни други боклуци няма да се пречкат в парламента.

Пон Май 13, 2013 9:30 am
Профил

Цецо написа:
Това беше най-лошия вариант. Аз лично бих бил по-доволен, ако една от двете партии имаше мнозинство.

ми то у нас досега някой като спечели избори с мнозинство и почва да се държи все едно е хванал Господ за шлифера...
Относно кражбите аз досега не си спомням такива дето да не са крали. Честен политик е като честна курва. Няма такова животно. Герб не са изключение, макар че може малко по-малко от предишните. Но не мисля, че щото са по-честни. По-скоро нямаше толкова за крадене и от друга страна си бяха супер тъпанари. Не помня по-големи некадърници, а долу-горе помня всички от тато включително.

Та така де, за мен това си бяха поредните избири дето не гласувах. Вчера на Албена си беше супер... даже вече става за къпане ;-) Все ми е тая кой ще направи правителство. Демокрация не се прави с избори и разходка до урните.

Пон Май 13, 2013 9:47 am
Профил

MidNighT_SpiRiT написа:
Видя се кой купува гласове - БСП. Едно от нещата, които ме радват много е, че Костов, Пръмова и разни други боклуци няма да се пречкат в парламента.

Няма да се пречкат, ама пак са на хранилката ... по 12лв на глас на година ли беше, или повече?

По-тъжното е друго - как хората вярват, че тези които изгониха децата им в чужбина ще им ги "върнат", и как тези дето ги направиха "милионери" по времето на Жан - ся ша нъ упраат ? Ако това увеличение със 100 000 гласа за тях в повече спрямо предишните избори е реално (не говоря за купени и манипулирани гласове) - тенденцията е отчайваща.

miro_atc написа:
Демокрация не се прави с избори и разходка до урните.

+1

Пон Май 13, 2013 9:51 am
Профил
Аватар

miro_atc написа:
Демокрация не се прави с избори и разходка до урните.

Така е. Когато проумеем, че изборите не са Еврофутбол - пускаш докато улучиш.... Може би ще обърнем тренда.

Пон Май 13, 2013 9:59 am
Профил ICQ

Ако ще говорим кой колко е краднал безспорен факт е че най-много за еидн мандат е краднал бойко, и то във време на криза, така е защото му дреме на оная работ акакво ще мислят хората за него. Иначе че всички крадът е истина, никой не го отрича, и едните и другите и третите ... но за мен е по важното да се избере по-малкото зло, а то определено не е боко и Герб.
Тъй като най-вероятно ще се пробва с правителство, ще ми е много интересно дали ще пробва да крадне колкото може до де не го свалят, или ще пробва първо да прикотка народа с пупулистки глупости, него го бива в това, и после ще си прави сметката да крадва още 3 години ... ама това пък другите няма да го оставят.
Много хора май не осъзнават една проста истина, останалите са против бойко нещото им дреме за демокрацията а защото бойко е твърде нагъл и иска всичко само за него. Досега това не е било, без значение кой е бил на власт, винаги и за останалите е имало нещо, в момента ситуацията е " .. абе брат, не разбираш ли че нищо не зависи от нас ...." цитат на собственик на голяма фирма която печели държавни поръчки по повод въпрос няма ли как да се включим в някой проект ..... не веднъж съм го казал, това правителство не му е достатъчно да определи главен изпълнител, иска да контролира всичко, т.е. да лапа от всичко, това никога преди не е било.
Това е във всеки един аспект, но както и да е, аз лично за мен не се притеснявам много, някак ще се оправя, по ми е чудно обикновенните хорица как ще се оправят след години.

По отношение копуването на гласове, само за сведение, последните 3 изборни кампании няма партия купила повече гласове от Герб. А за манипулацията, аз имах такъв служител, член на ГЕРБ и член в изборна комисия. На въпроса как мина изборния ден, отговора беше ядейки шоколад .... то се зане кой за кого гласува, едно отпечатъче шоколад на бюлетината и до там с поддръжниците на БСП ... те така е избран кмет на не малка община, и въобще не мислете че това са единствените избори, или единствената секция или че боко не е наясно ... е освен ако не сте на 12 и той е рицаря на бял кон ...

Пон Май 13, 2013 5:06 pm
Профил
Аватар

Съгласен съм с Тони, че последните милиционери направиха най-много за блокирането на
всякаква инициатива.

Интересно ми е как дори тук, където хората са всичко но не и глупави, има толкова много
мислещи каквото им казват от телевизора (за Бойко то е: тия поне правят нещо и спряха
кражбите на ония - абсолютни глупости базирани на нищо но ей го, има и тук кой да ги повтори).

Edit: Само дето аз за разлика от Тони не виждам кой да е от другите да е по-малкото зло,
няма никакво значение кои ще са. Да, тия от ГЕРБ са тъпи по милиционерски но изпълняват
същите нареждания от Москва като всички останали.

http://www.flickr.com/photos/didi_tgi/

Пон Май 13, 2013 5:11 pm
Профил WWW
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 16189 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 175, 176, 177, 178, 179, 180, 181 ... 1080  Следваща