|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Дата и час: Пет Авг 21, 2026 7:54 pm
Търся накой който печата платки в Стара Загора
| Автор |
Съобщение |
|
ToHu
Ранг: Форумен бог
Регистриран на: Нед Сеп 26, 2004 9:21 pm Мнения: 30755 Местоположение: София
|
 Re: Търся накой който печата платки в Стара Загора
Абе аз си мисля че или е някой любитл, или другия вариант да е намрил наистина някой да я печата......  п.с. по важното е ч ще го пусне, той ще издава някакъв звук и ще си каже хе на стана ... а то ще е далеч от това кото трябва да бъде.
|
| Вто Апр 30, 2013 9:34 pm |
|
 |
|
sparkybg
Регистриран на: Вто Авг 23, 2005 12:02 pm Мнения: 3070 Местоположение: София
|
Ми то имаше една технология с леко модифициран струен принтер. Печати директно маската върху платката, после я топиш в трихлорида и си готов. Да беше преди 10 години, сигурно щях да пробвам...
|
| Сря Май 01, 2013 3:14 am |
|
 |
|
Н'бабане Гт'муан'га
|
мда... интернет дава възможност за изява на всякакви неосвидетелствани. какви ли няма с безумни проекти. сещам се за един дето искаше да е непременно сигурен че устройството му ще работи и след края на човешката цивилизация; друг искаше да мери магнитно поле в точка, отдалечена на 15 километра; имаше един дето искаше gsm/gps тракъри за... пчели. един друг пък искаше да знае кога им се пикае на котките. имаше един дето искаше проект на андроиден робот до хиляда долара. въобще, списъкът с образи може да е бая дълъг и то това са само тия с които съм комуникирал лично, а колко неоткрити таланти има, кой знае...  та тук, някакъв юнак иска да прави усилвател - дребна работа викам аз
_________________ 'просто' е технически синоним на 'красиво'
|
| Сря Май 01, 2013 11:26 am |
|
 |
|
ike
Регистриран на: Пет Фев 04, 2005 9:59 pm Мнения: 6019 Местоположение: София
|
Имаше един дето искаше да му се направи Windows, да работят Windows-ките драйвери и програми, въобще като Windows да може да го продава за $99. И мисля, че беше приел предложението на някакви индийци, да му го направят това на flash да се пуска от браузер.
_________________ Warriors of the Night, ASSEMBLER!!!
|
| Сря Май 01, 2013 11:41 am |
|
 |
|
Lupus
Регистриран на: Сря Дек 01, 2004 12:44 am Мнения: 2811 Местоположение: София
|
Абе за пчели не знам, ама за кошери съм виждал - струва повече от кошера и се продава! А това, което ме шашна тази сутрин по една от телевизиите беше плотер за рисуване на великденски яйца. Взема си една от 4 писалки и рисува по яйцето като луд! Даже са го патентовали. Както се казва - "За всеки влак си има и пътници" 
_________________www.bsms.bg - SMS услуги за фирмите с модерно мислене.
Последна промяна Lupus на Чет Май 02, 2013 9:11 am, променена общо 1 път
|
| Сря Май 01, 2013 11:53 pm |
|
 |
|
ToHu
Регистриран на: Нед Сеп 26, 2004 9:21 pm Мнения: 30755 Местоположение: София
|
В тоя ред на мисли, автоматизирана гъзобърсачка, а и ще е полезно, като опции може да с епродават и аксесоари за любителите на анадола.
|
| Чет Май 02, 2013 12:58 am |
|
 |
|
sparkybg
Регистриран на: Вто Авг 23, 2005 12:02 pm Мнения: 3070 Местоположение: София
|
Това в Япония трябва да са го измислили вече.
|
| Чет Май 02, 2013 12:39 pm |
|
|