Отговори на тема  [ 16189 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 168, 169, 170, 171, 172, 173, 174 ... 1080  Следваща
Новини от страната 
Автор Съобщение
Ранг: Форумен бог

Мнение Re: Новини от страната
Ами те са много проблемите, като го гледам трудно е да се каже дали структурно е ОК или не, това което се вижда са две колони изпълнени от тръби. Не е ясно обаче дали по протежение на тръбите има диагонали или няма. Това обаче което ми прави силно впечатление е корозията и основата. Тръбите са твърде корозирали, освен това са и много тънки. Основата ясно личи че тия тръби са били или набити, или ако има фундамент той я някъде надолу. Каквата и конструкция да е, неподходящо защитена и зле монтирана винаги ще падне.
В това отношение преди време дискутирахме ръждопреобразователи, поцинковане и др. истината е че ако тази конструкция беше третирана правилно, след това грундирана с каучуков грунд това може би нямаше да се случи, важни са и неща като това да не се оставят отвори през които да влиза вода но .... и във връзка с една друга съвсем скорошна тема, те това е гръцки тертип на работа реализиран от нашенци ;)

Вто Мар 19, 2013 6:46 pm
Профил
Аватар

някой може ли да си спомни поне една реклама докато днес е отивал на работа и после се е върнал?

Вто Мар 19, 2013 8:18 pm
Профил

Естествено че не се помнят, но то целта не е да ги помниш, всичко е на подсъзнателно ниво, но тоново билбордовете не са много ефективни, това не пречи да се харчат много пари за такава реклама.

Вто Мар 19, 2013 9:53 pm
Профил
Аватар

Цецо написа:
Е ако бяха известни личности, щяхте да кажете тия са стари муцуни. Непознатите пък са калинки.
...

По-зле от това е всъщност :D . Поне тоя начело видимо е на служба, другите не съм ги
виждал още ама на него си му го пише на челото. Ако и да са пуснали някой по-случаен
вътре то е само с идеята, че няма да е за дълго.

Бе някой няма ли да ми обясни кви са тия калинки? Във връзна с една дето си беше
фалшифицирала някаква диплома ли е станало нарицателно някак?

http://www.flickr.com/photos/didi_tgi/

Сря Мар 20, 2013 3:08 am
Профил WWW

да - във връзка с девойка, шеф на фонд земеделие май беше.
(Тез работи са ставали и ще стават. Само дето остават ненаказани - дори и символично.)
ама след снощното предаване "стани богат" - и заради Калинка от "Скат","Атака" ,"Нова ТВ" . Той -Зуека- като интелектуален великан
стоеше край нея.

Сря Мар 20, 2013 8:15 am
Профил

Тия хора съвсем откачиха .... бандитаки кодове по електромерите, сутринта го казва един малоумен слушател, скоро може и бойко да почне да го тиражира. Тия хора са болни мозъци. А аз започвам да се сещам защо всеки вряка за надписана сметка, много просто, всички са си купили "енергоспестители" включи ли са ги в контакта и са сложили климатика на 30 градуса и радиатора на 10, спестителя пести, значи разпределителя лъже.
Друг път, да се засечяло колко ток продават разпределителите и колко купуват, и ако случайно не купували по малко значи и разпределението било в схемата с краденето .....интересно като установят че купуват повече какво ще кажат .....

Пет Мар 22, 2013 1:22 am
Профил
Аватар

А бе не ги следя но толкова малоумни глупости според мене ги тиражират умишлено по
медиите за да покажат колко тъпи са тия, дето протестираха.
А че тълпата ще тръгне под какъвто и да е лозунг ако е гладна не е новина, тоя път
ги подкараха с погрешните искания от самото начало та да е лесно да ги спрат после,
то и успяха всъщност.

Пет Мар 22, 2013 1:54 am
Профил WWW
Аватар

Кво се чудите - лош човешки матриал, както каза Бойко. Той потърси по-добър в лицето на "успели" българи и понеже е калинка №0 (Цецко 6-тобоеца е №1), нацвъка пейзажа с калинки (от №2 нататък).
Всъщност точно лошия матриал първо го избра, после протестира и скоро пак ще гласува.
Като в стария соц. виц - хем протестират, хем после пускат бюлетини, а после пак недоволни.

Пет Мар 22, 2013 8:49 am
Профил
Аватар

Бе и аз току си мисля, че материалът е лош, ама доказателства за това ще имаме чак
ако го видим да направи лош избор при наличие на свестен такъв, досега не се е
случвало (да му е предложен свестен избор).

Пет Мар 22, 2013 9:13 am
Профил WWW

Лош е по презюнкция, точка по въпроса :D
А за спирането, никой никого не е спирал, на всички е ясно че те нещата сами ще си отшумят, не случайно има поговорка всяко чудо за три дни. Българина никога не е бил, и може би никога няма да бъде "отборен играч", това че са с евдигнали и 3-4 дни са протестирали хубаво, но много бързо започват да се появяват дразги, всеки да иска неговото си, и в крайан сметка ако 5000 са сила, то 10х500 не са, щото те се борят помежду си .. няма нужда някой да ги настройва или контролира, таква ни е породата.

Пет Мар 22, 2013 3:05 pm
Профил
Аватар

Е то май на всички е ясно, че тия протести бяха повече шумни отколкото масови. А шумността им придаваше илюзия за масовост. Като сложиш и модерните самозапалвания и ефекта на шумността скача до небето. По западната преса пишат, че българите се палят като факли масово.

Пет Мар 22, 2013 3:44 pm
Профил ICQ

Не съм чел западна, ама .. нека се палят, както се казва естествен подбор, а току виж циганските махли почнали да се палят групово ... аз се чудя дали да не почнем да даваме дежурства в близост до тях, ако се наложи да ги гасим, аз се ангажирам да осигуря 200-300 л бензин за гасене.

Пет Мар 22, 2013 10:30 pm
Профил
Аватар

tgi написа:
Бе и аз току си мисля, че материалът е лош, ама доказателства за това ще имаме чак
ако го видим да направи лош избор при наличие на свестен такъв, досега не се е
случвало (да му е предложен свестен избор).

Ми то не виждам как ще се появи този свестен избор. А и да се появи - кой ще го оцени и гласува за него.

Съб Мар 23, 2013 8:49 am
Профил
Аватар

Е това и аз не го виждам, естествено. Дали ще има кой да го оцени и аз се съмнявам,
ама да си мечтаем едно по едно - нека първо се появи изборът (че даже и по-назад - нека
първо стане възможно да се появи без да бъде унищожен в зародиш от сегашните, това
не се е случвало _поне_ от 1944 насам).

Съб Мар 23, 2013 9:05 am
Профил WWW
Аватар

Побеляхме от чакане на въпросния "избор" :( ...

Съб Мар 23, 2013 10:10 am
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 16189 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 168, 169, 170, 171, 172, 173, 174 ... 1080  Следваща