Отговори на тема  [ 48 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4
CNC машинка за платки 
Автор Съобщение
Ранг: Популярен
Ранг: Популярен

Мнение 
в конрад има едни който са от 0,5 до 3мм. с адаптерче за 220В. аз мисля да ползвам фрезички и бургийки със одебелени опашки, за да може по-добре да се центрират в цангата :) тази в конрад струва 9.60лв. (пак така са ми казвали, не съм сигурен :? )

Вто Ное 29, 2005 7:49 pm
Профил
Ранг: Новодошъл
Ранг: Новодошъл
Аватар

Мнение 
Все ми се струва че понятията CNC и Conrad са несъвместими....Това ме впечатли www.buildyouridea.com

Вто Ное 29, 2005 11:51 pm
Профил
Ранг: Минаващ
Ранг: Минаващ

Мнение да питам аз...
Гледам от доста време никой не е писал по темата ама да питам има ли някоой да е направил нещо готово??? И още нещо - не става ли да се преработи матричен принтер за целта??все пак някои имат обратна връзка дали са направили съответната стъпка и ми е интересно дали няма някоя такава разработка?? Просто да се забавя стъпката докато фрезата направи стъпка надолу и фрезова, после се мести още 1 стъпка и пак фрезова.
Наскоро като се рових по въпроса намерих че се продават готови контролерчета тук и в България на сайта на Хоби кит имаше и някакъв софтуер към него някой ползвал ли го е и някакви отзиви?

Все пак да си кажа мъката - на мен ми трябва за груба обработка на дървени пана, табели и т.н. и точност от порядъка на 1 мм ме устройва идеално - все пак довършването е на ръка пък и ми се намират няколко принтера A3 които не ми се свидят особенно а цените които ми предлагат (макар и кирилизирани) не ме устройват.

Чет Дек 22, 2005 2:10 pm
Профил ICQ
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 48 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4