Отговори на тема  [ 5 мнения ] 
Продава се IR камера FLIR i60 
Автор Съобщение
Ранг: Форумен бог

Мнение Продава се IR камера FLIR i60
Един колега продава камерка... купил я, но реално не е ползвана.
Камерата си е супер, само дето цените на тия играчки май хич не са ниски. Тоя е купил за 12000 сега и търси нещо около 7.
Ако някой прояви интерес ще го свържа да се пазарят директно.

Иначе така изглежда: Изображение

Сря Фев 13, 2013 2:36 pm
Профил

Мнение Re: Продава се IR камера FLIR i60
Късно, вече си купих.
Относно цената не знам дали ще успее да я продаде за тия пари, i50 е около 3, най-основната разлика е в матрицата 140х140 срещу 180х180, да не говорим че директно от флир може да вземеш refurbished на доста добра цена http://store.flir.com/product/i60-infra ... d/specials.
Добре е да помисли за цената, иначе камерката не е лоша но както казах аз вече си купих.

Съб Фев 16, 2013 4:33 pm
Профил

както казах, ако има интерес ще ги свържа хората да си се пазарят. Аз само публикувам обявата, защото няма смисъл той да се регистрира само заради една обява. Честно казано не искам да влизам във финансовите детайли, знам че може да свали... но тия неща най-добре директно да се приказват!
Надявам се, че потенциалния купивач ще си проучи нещата и в гугъл, ибей и т.н. Това което няма да се види в нета е смисъла на параметрите. И на мен първата ми работа беше да чукна в нета и като видях резолюция 180*180 си помислих, че това не е камера, а прост термометър. Но после като ми я показа на живо рабрах, че съм грешал. Много добре си се вижда всичко. Като върви човек по пода след него съвсем ясно се виждат отпечатъците от грайферите на обувките. Пробвах я с една моя платка дето харчи 30mA и процесорчето и още един чип направо си "светнаха"..
За платки това си е скъп инструмент, по-скоро някой дето инспектира високи напрежения и заводи. Той моя човек затова я взел, участвал в някакъв екип с чужденци. Открили сума си и проблеми и решил, че може да прави такива услуги и в нашия край. Уви, объркал е мястото... То нямаме и производство вече де, а това дето го има хич не им се плаща докато не изгори нещо. Хем последната му оферта е само 50 лева, да отиде да проследи инсталация, консуматори и да направи снимки на проблемните места. То само времето и цветните разпечатки не може си избие с тия пари. Естествено ако е завод и трябва няколко дена да се обикаля цената няма да е 50 лв.
Иначе за отдаване под наем не е ставало дума. Все пак е скъп инструмент, така да се даде... не знам. Ако е нещо тука в региона Добрич или Варна все ще измисли нещо, но за щастие или нещастие сме далеко от Софията ;-)

Съб Фев 16, 2013 7:43 pm
Профил
Аватар

miro_atc написа:
...Иначе за отдаване под наем не е ставало дума. Все пак е скъп инструмент, така да се даде... не знам. Ако е нещо тука в региона Добрич или Варна все ще измисли нещо, но за щастие или нещастие сме далеко от Софията ;-)

Двете обяви съвпаднаха като време за публикуване. Не съм публикувал, че търся камера по наем защото съм видял твоята обява...
Останалото е ясно, скъпи инструменти и уреди не се предоставят току така, та било то и под наем.

Съб Фев 16, 2013 9:47 pm
Профил

Миро, тя камерата си е супер, това което аз си купих е в по-ниска резолюция и върши работа. Жалко чед твоят човек се е отказал да я ползва, тия неща трудно се продават на добра цена, не защото не си заслужават.
Аз лично съм доволен от моята, ако тая я беше пуснал 2-3месеца по рано и беше склонен да се коментира цена може би щях да я взема, но както казах вече взех една.

п.с. абе тампо вашия край заводи има доста, да няма работа за таква камера си е направо странно. Инспекция на ел.съоръжения е най-популярното. Ние заглеждахме една авиационна за инспекция на далекопроводи, само дето цената е с порядъци по-висока, ама за момента за това няма интерес, нали всичко ни влиза в сметктие.

Нед Фев 17, 2013 1:56 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 5 мнения ]