Отговори на тема  [ 43 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3
Предложение за членски внос ...... 

Бихте ли плащали членски внос
Анкетата свършва на Пет Ное 04, 2005 9:16 pm
Да 54%  54%  [ 15 ]
Не 46%  46%  [ 13 ]
Общо гласове : 28

Предложение за членски внос ...... 
Автор Съобщение
Ранг: Минаващ

Мнение 
Аз съм против определено.
Само се огледайте и ще разберете защо. То и в момента форума не може да се каже че е ниво "превличане на нови посетители"
Поздравления за реконструктора идеята му е чудесна, но ако забележите тук теми се обсъждат само определена част посетители, и особено ако темата е пусната от човек от тази "част" посетители.
Погледнете на колко теми на новодошли са дадени смислени отговори, и то ако има то те са ... макар и на елементарни въпроси не съм видял кои знае какви отговори
Аз имам фирма в съвсем друг бранш , но електрониката ми е хоби и затова ми е интересен този форум.
Що се отнася до готови разработки и 100 лв да е таксата пак няма да ги побликувате, все пак това е хляба ви, друг е въпроса дали някои на които дадете достъп до такава разработка , едва ли ще се възползва , а и дори да го направи едва ли ще ви вземе хляба, щом е неспособен сам да разработи даденото у-во.
Възхищавам се на ръснаците там хората наистина си помагат , и то не само в вашия бранш в моя бранш "полиграфията" и много други.
Така че си мисля ако въведете членсия внос със сигурност ще си го плащате само вие онази "част" от посетителите, защото както до сега не съм проявил интерес към анализатора и не мисля че някога ще проявя, както и другита като мен непрофесионалисти.
Най-добре си направете отделно порталче за такива разработки които не искате да се виждат от "сульо и пульо" а за приходи реклама или нещо друго но не и осакатяване на форума.

Чет Ное 03, 2005 4:39 am
Профил
Ранг: Форумен бог

Мнение 
Ами виж, по икакъв начин не е идеята да се отрежат потрбителите които не икат да плащат членски внос от интересните раздели, аз споменах вече съображенията си з членски внос и затваряне на някои раздели, анализтора аз нямам никакво отношение, но други имат. А софтуера мисля на всички е ясна причината за нужда да е зтворен.
Относно това кой какво публикува, ами не знам, аз публикувам и радвам стига някой да му трябва, естетвено не неща в-у които рабтя но имам един куп неща които нито ми нсят пари, нито са нечия тайна, контролери за разлицни машинарии, газ детектори, автомобилни аларми. Ако разгледаш по форумите не само този, ще видиш че на много места съм пращал схеми. Но не е идеята да защитам тия схеми с члеския внос и затворения форум......

p.s. то всъщност няма какво да го обсъждаме, реконструкура ясно няма желание и нужда, но поне можем да помислим за нещо със софтуера, мисля че ще е полезно, на точков принцип или нещо друго но .... така всеки път като поствам линк към eldevice и симисля кога ли някой ще ревне и ще се оплачат, а на мен сървъра ми е в USA и никой няма да се замисли и за миг да затрие каквото има, и много вероятно да ми прекратят услугата а аз нямам такова желание.

Чет Ное 03, 2005 7:53 am
Профил
Аватар

Мнение 
И последно: какво правим ?

Чет Ное 03, 2005 1:05 pm
Профил ICQ
Аватар

Мнение 
За сега - нищо. Пари няма да събирам. Само, евентуално, натура, изразена в кебапчета и бира. :)

Вто Ное 08, 2005 11:37 pm
Профил

Мнение 
Ааааа виж го колко е хитър .... то кебапчета и бира и ние можем .......

Сря Ное 09, 2005 1:56 am
Профил
Аватар

Мнение 
Керацуда става ли?

Сря Ное 09, 2005 8:10 pm
Профил ICQ

Мнение 
Bate AZ трябва да е от с. Плоски Благоевградски окръг но с маитапа до тука ако ще раздаваш от тези бели пеперуди и аз искам бутилка :lol: иначе керацудата е чудесно бяло вино

Протиф членски внос !!!

За мен е удоволствие да поприказвам с други отвеяни инжинери като мен. Ако на Модератора му трябват пари това е оделен въпрос и по-точно

Бате, колко ????

но реално ми е умръзнало с американския модел на мислене че всичко струва пари да даже и правото да дишаш.

Нед Ное 27, 2005 3:43 am
Профил
Аватар

Мнение 
Подкрепям предложението за членския внос. !!

Нед Ное 27, 2005 7:47 pm
Профил ICQ
Ранг: Популярен

Мнение 
Здравейте! Нов съм за форума но всяка вечер го чета редовно. Считам че намирането на начин за финансиране на форума е необходимо, но се съмнявам, че затварянето и членския внос са най удачния вариант:
1. По въпроса с тайните - те винаги могат да останат такива (лични съобщения, E-mail и т.н);
2. Парите като сума за мен не са проблем, но те биха отблъснали неплатежеспособните млади хора. Тези които ще ги плащат без проблем ще открият, че разходите по превода ще са съизмерили с членския внос;
3. Изгонването на "сулю и пулю" е излишно, че на кого ще се смеете тогава :)

За финансиране на форума считам, че е най удачно да се въведат раклами подобно на http://forum.eshop.bg/index.php и евентуално с доброволно финансово участие (трябва да се посочи сметка за това)
Реконструкторе, поздравявам те за форума. Ако нещата станат напечени финансово, нищо срамно няма, бий камбаната за да събираме парите :)
Поздрави и успех :D

Чет Яну 19, 2006 10:33 pm
Профил

Мнение 
За.

Пет Яну 20, 2006 12:35 am
Профил
Аватар

Мнение 
Ако избухате реклами, най-тържествено обещавам да спра да ви посещавам. Нямам нищо против членски внос. В край на краищата, за всеки труд трябва да се плаща. Ама рекламите са ми крайно противни.

Пет Яну 20, 2006 11:16 am
Профил ICQ
Аватар

Мнение 
Спокойно бе хора, аз на месец давам повече пари за да горя в безумните си опити разни електронни компоненти, отколкото давам за сайта за цяла година. :lol:
Цецо, не знам дали си забелязал, но рекламата (в скрита форма), има своето място тук. По мои впечатления, форума се следи от представители на съответните фирми, и когато на някой му възникне някаква нужда, чат-пат се случва да се обаждат. ;)

Пет Яну 20, 2006 11:23 am
Профил
Аватар

Мнение 
Цитат:
По мои впечатления, форума се следи от представители на съответните фирми, и когато на някой му възникне някаква нужда, чат-пат се случва да се обаждат.

В това вече се убедих :D

Пет Яну 20, 2006 12:11 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 43 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3