|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Дата и час: Вто Юли 28, 2026 7:05 am
|
Страница 1 от 1
|
[ 7 мнения ] |
|
| Автор |
Съобщение |
|
nickich
Ранг: Почетен член
Регистриран на: Вто Ное 01, 2005 10:23 am Мнения: 704 Местоположение: Limerick, Ireland
|
 PCB
Бихте ли споделили малко опит с фирмите, които правят печатни платки. Аз, лично, нямам почти никакъв опит. Единствено преди около 5 месеца дадох да ми пражят едни платки, черани с Eagle, в Микона 7 и ... още ги правят. Сега мисля да ги дам в БАН ... имали някаква лаборатория на гара Искър. Та ако може малко да помогнете на мен и на хора като мен :wink: , които се чудят каде да си правят платките. Главното от което се интересувам са цени(ориентировъчни), могат ли да ми направят платка от фаил правен с Eagle, и някакви координати на фирмите...
... друго не се сещам .. :roll:
|
| Пет Ное 25, 2005 2:10 pm |
|
 |
|
OCI
Ранг: Минаващ
|
Ще ти препоръчам Селектра-ПСБ http://selectrapcb.dir.bg/ , вярно че се в Пловдив, но като им пратиш Eagle файла на маила, те ще ти ги направят и ще ти ги пратят по пощата. Ако си зорлия може и за 3 дни да ти ги тропнат, но разбирасе с надценка. При нормална поръчка едвали цялата галимация ще ти легне по скъпо от колкото в София.
_________________ Носете си новите дрехи момчета ...
|
| Пет Ное 25, 2005 2:35 pm |
|
 |
|
Цецо
Ранг: Форумен бог
Регистриран на: Пон Сеп 27, 2004 9:22 am Мнения: 15501 Местоположение: София
|
Правят ли проходи 20 мила и писти 8 мила без проблем? Многослойни? Защото с новите чипове това даже са малки изисквания, а нашите пладкаджии още си мислят, че SMD означава 50 mil-а от крак до крак. И честно казано ми е писнало.
_________________ "Да еба и шибаната държава" мислеше си Гошо, докато се опитваше да улучи кофата за боклук от балкона на осмия етаж.
|
| Пет Ное 25, 2005 3:25 pm |
|
 |
|
Nikola Kirov
Регистриран на: Нед Окт 31, 2004 9:19 pm Мнения: 4464 Местоположение: Stara Zagora
|
За съжаление не. За по голяма серия 10милса а за единична броика до 8 може максимум да смъкнат. Няма многослоини за съжаление. Иначе качеството е добро.
|
| Пет Ное 25, 2005 3:35 pm |
|
 |
|
Dimitar
Регистриран на: Пет Ное 12, 2004 3:38 pm Мнения: 9103 Местоположение: Chicago, IL
|
Реалното, което могат да постигнат е Vias - 20/40, писта 10 и клирънс 10. Ако изискванията са по-големи от това - почват да правят глупости.
|
| Пет Ное 25, 2005 3:44 pm |
|
 |
|
Wise
Регистриран на: Нед Дек 19, 2004 6:26 pm Мнения: 1628 Местоположение: Сливен
|
И с фрезоването са много зле, но са коректни със сроковете!! И цените са добри....
А това за мен понякога е най-важно. Мисля, че темата бе разисквана преди (за платкаджийниците)
|
| Пет Ное 25, 2005 4:02 pm |
|
 |
|
nickich
Ранг: Почетен член
Регистриран на: Вто Ное 01, 2005 10:23 am Мнения: 704 Местоположение: Limerick, Ireland
|
А какжи са им цените?
... и сроковете?
|
| Пет Ное 25, 2005 4:04 pm |
|
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 7 мнения ] |
|