|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Дата и час: Пон Юли 27, 2026 6:30 pm
Някой има ли малка cnc фреза
| Автор |
Съобщение |
|
Цецо
Ранг: Форумен бог
Регистриран на: Пон Сеп 27, 2004 9:22 am Мнения: 15501 Местоположение: София
|
 Re: Някой има ли малка cnc фреза
Мод: Понеже темата вече няма общо с обяви я пращам в общите приказки. За несъгласия, псувни и проклятия - моля, на лично съобщение 
_________________ "Да еба и шибаната държава" мислеше си Гошо, докато се опитваше да улучи кофата за боклук от балкона на осмия етаж.
|
| Вто Дек 04, 2012 2:42 pm |
|
 |
|
dan
Регистриран на: Вто Май 29, 2007 2:23 pm Мнения: 3714 Местоположение: Високо в планината
|
Много бързаш! Утре щях да пиша по обявата, че много работа ми се струпа на главата... Иначе сме се уговорили с колегата HIFI да го изчагъртаме на неговата фрезичка. Тук, при фрезата, има един момент не толкова на ефективност, колкото на краста и се радвам, че случих и на други крастави като мене  за лъкчетата: ножчетата на тази варненска фирма изглеждат супер, но нещо не ми харесват лъковете. Някога в клуба по авиомоделизъм имаше едни по-дълги. Можеше да ги облегнеш на тялото си и да режеш. Не знам дали ме разбирате. Ако видя някъде такива лъкчета ще купя. Тези, които съм виждал из техн. маркети ми изглеждат много груби. За стъклотекстолита: 0.5мм съм избрал защото гоня макс. добри параметри. Може след време да изпробвам с 1мм и да споделя има ли съществена разлика.
_________________ Хайде де!
|
| Вто Дек 04, 2012 3:14 pm |
|
 |
|
Ицо
Регистриран на: Пет Дек 16, 2005 3:50 pm Мнения: 1260 Местоположение: София
|
dan, поне кажи какво ще правиш с тази макара
|
| Вто Дек 04, 2012 5:49 pm |
|
 |
|
dan
Регистриран на: Вто Май 29, 2007 2:23 pm Мнения: 3714 Местоположение: Високо в планината
|
Добре, че съм с все по-дебела кожа, та мога да рискувам и да кажа: Правя един лампов аудио усилвател. Ще бъде даже с кенотронен изправител  Както се казва, щом е гарга, нека е колежка ...
|
| Вто Дек 04, 2012 6:05 pm |
|
 |
|
tgi
Регистриран на: Нед Юни 10, 2007 2:22 pm Мнения: 6492 Местоположение: София
|
Цецо, остави я тука бе. Някой ще се сети след година за триончетата и в общите приказки има да си ги търси като потънат. Тука шансът да ги намери е малко по-голям. Аз си ги запомних за себе си ама не съм само аз.
_________________------------------- www.tgi-sci.com------------------- http://www.flickr.com/photos/didi_tgi/
|
| Вто Дек 04, 2012 6:32 pm |
|
 |
|
Ицо
|
Е, щом е за тази цел, непременно я направи на CNC . Формата е по-важна от съдържанието, гледай да е с повече загадъчни завъртулки и отворчета на странни места.
|
| Вто Дек 04, 2012 7:03 pm |
|
 |
|
dan
|
Това е удар под кръста! 
|
| Вто Дек 04, 2012 11:55 pm |
|
 |
|
Ицо
|
Не, това е приятелски съвет . Ще видиш какво е удар под кръста , ако я покажеш на някой с претенции в областта Ама по-добре да не навлизаме в темата, че ще трябва Рек да направи и раздел "Празни приказки"
|
| Сря Дек 05, 2012 9:32 am |
|
 |
|
MidNighT_SpiRiT
Ранг: Напреднал
Регистриран на: Нед Сеп 17, 2006 12:00 pm Мнения: 450 Местоположение: Plovdiv
|
Ще споделиш ли като стане какъв е звука на това чудо? Каква мощност е? Престрашавам се да питам, защото тук сме инженери, а не като в едни други форуми, където слушат "звука на вакуума" и тн. 
_________________ for(;;) DoFire();
|
| Сря Дек 05, 2012 3:23 pm |
|
 |
|
dan
|
1.5W на канал.
|
| Сря Дек 05, 2012 5:37 pm |
|
 |
|
Lupus
Регистриран на: Сря Дек 01, 2004 12:44 am Мнения: 2811 Местоположение: София
|
_________________www.bsms.bg - SMS услуги за фирмите с модерно мислене.
|
| Сря Дек 05, 2012 9:02 pm |
|
|