| Автор |
Съобщение |
|
Ицо
Ранг: Форумен бог
Регистриран на: Пет Дек 16, 2005 3:50 pm Мнения: 1260 Местоположение: София
|
 Re: Новини от страната
http://paper.standartnews.com/bg/articl ... cle=432140"...Всички нови сгради с разгъната площ над 500 км.м трябва да произвеждат сами енергия, като зависимостта им от външно подаване на ток и парно трябва да е близка до нулата..." !?!?
|
| Чет Ное 22, 2012 1:46 pm |
|
 |
|
dan
Регистриран на: Вто Май 29, 2007 2:23 pm Мнения: 3717 Местоположение: Високо в планината
|
ето, вече сиган'те от "факултето" ще спрат да строят нови бараки, за да не нарушават еко-евро-директивите
_________________ Хайде де!
|
| Чет Ное 22, 2012 2:11 pm |
|
 |
|
Цецо
Регистриран на: Пон Сеп 27, 2004 9:22 am Мнения: 15501 Местоположение: София
|
Абе аман от тъпи журналя.... преписвали, преписвали... ама какво преписвали и те не знаят.
_________________ "Да еба и шибаната държава" мислеше си Гошо, докато се опитваше да улучи кофата за боклук от балкона на осмия етаж.
|
| Чет Ное 22, 2012 2:21 pm |
|
 |
|
Ицо
|
Те журналистите че не знаят какво пишат, това е ясно.Тук въпросът е дали журналистите са преписали неграмотно, или депутатите не са разбрали какво приемат ,и са гласували някакъв закон , дето идея си нямат как може да се изпълни. По-интересно е какво ще стане, ако вземем та наистина го изпълним - край за топлофикация и енергото  .
|
| Чет Ное 22, 2012 8:38 pm |
|
 |
|
Ицо
|
Премахват успоредката от училище http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=1648619То не че е някаква значима новина, по-интересна е причината: полова дискриминация. Може ли някой да ми обясни в какво точно се изразява дискриминацията, че не се сещам... 
|
| Пон Ное 26, 2012 11:26 am |
|
 |
|
CarBeta
|
В гимнастиката мъжете играят на успоредка а жените на смесена успоредка. Но това е съобразено с физическите възможности. Няма как момчета и момичета да покриват едни нормативи. Тия са изперкали яко. Ако успоредката се ползва рядко и са решили да я махнат - ок, но повода да е дискриминация... 
|
| Пон Ное 26, 2012 11:41 am |
|
 |
|
dan
Регистриран на: Вто Май 29, 2007 2:23 pm Мнения: 3717 Местоположение: Високо в планината
|
Остава да отменят и дамските и мъжките тоалетни, за да няма "полова дискриминация". Олигофрени!
|
| Пон Ное 26, 2012 12:27 pm |
|
 |
|
Цецо
|
И после що света изпедерастявал... бах ти мерака да направят всички ни безполови.
_________________ "Да еба и шибаната държава" мислеше си Гошо, докато се опитваше да улучи кофата за боклук от балкона на осмия етаж.
|
| Пон Ное 26, 2012 12:52 pm |
|
 |
|
Реконструктор
Регистриран на: Съб Сеп 25, 2004 12:32 pm Мнения: 8407 Местоположение: София
|
Хм, не се ли радваш на свободата, демокрацията, либерализма и всеобщото процъфтяване? 
|
| Пон Ное 26, 2012 12:54 pm |
|
 |
|
Цецо
|
Ми в такива случаи не 
|
| Пон Ное 26, 2012 1:05 pm |
|
 |
|
Ицо
|
Абе тя работата е там, че не се занимават с важните и съществени неща, а с глупости. Да бяха казали: "Махаме успоредките, защото на никой не му се играе"- разбирам. Ама те успоредките да бяха проблема! То няма салони като хората, съблекални на много места изобщо няма - сигурно и това е за да няма полова дискриминация, иначе увеличават часовете по физическо. В петък имат физическо, но не е свободен салонът,затова играят "Не се сърди човече" (това сериозно, не е майтап). Сигурно защото са малки още, после ще почнат табла, белот, блек-джек......за поддържане на висока спортна форма. Имат английски от първи клас, вече в трети - пишат, без да са учили азбуката писмено Преди време мислех да пусна една тема "Образователни абсурди" , ама се отказах, щото може да стане най-голямата, пък нали сме технически форум.
|
| Пон Ное 26, 2012 1:16 pm |
|
 |
|
dan
|
Ицо, да не би да имаш дете-ученик? От сега се чудя как да спася бъдещите си деца (надявам се да имам такива де  ) от общественото образование.
|
| Пон Ное 26, 2012 2:03 pm |
|
 |
|
velio
|
dan,
Практиката е показала че който не желае да го спасят - няма спасение за него. Не мисля че трябва да се влагат кой знае какви размисли в тоя насока.
|
| Пон Ное 26, 2012 4:06 pm |
|
 |
|
dan
|
Не мисля, че едно дете има правото да решава. Това е отговорност и задължение на родителите.
|
| Пон Ное 26, 2012 4:43 pm |
|
 |
|
velio
|
Ами помисли си теб кой те е спасявал. Мен лично никой не е. Общо взето 70-80 процента от нещата които знам ги знам защото съм поискал да е така. И голяма част от тях не ги преподават в училищата. Предполагам нещо подобно е със всеки по-осъзнат индивид (с малко над средното осъзнаване). С други думи не мисля че можеш да внесеш генерална разлика в крайния резултат. Най-много да подпомогнеш постигането му.
|
| Пон Ное 26, 2012 6:05 pm |
|
|