|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Дата и час: Вто Юли 28, 2026 5:51 am
|
Страница 1 от 1
|
[ 4 мнения ] |
|
| Автор |
Съобщение |
|
dan
Ранг: Форумен бог
Регистриран на: Вто Май 29, 2007 2:23 pm Мнения: 3714 Местоположение: Високо в планината
|
 Търся си малък принтер
След поредното четене на онлайн-вестници (последно време чета основно tagesspiegel.de) се замислих дали няма някакви малки, непретенциозни принтери, на които да принтирам от време на време нещо. Мастилено-струйните не ми се нравят, заради засъхването на мастилото при продължителен престой.
Някой има ли наблюдения върху тази техника.
Мод: Преместих темата в общи приказки, сам разбираш, че не е за раздел "Обяви".
_________________ Хайде де!
|
| Нед Ное 18, 2012 4:29 pm |
|
 |
|
ToHu
Ранг: Форумен бог
Регистриран на: Нед Сеп 26, 2004 9:21 pm Мнения: 30686 Местоположение: София
|
 Re: Търся си малък принтер
Да има малки HP-та лазерни, черно бели, HP1020/1025. Работят добре не са претенциозни, имам такъв точно за такива цели у нас, печатам два три пъти в годината, но пък понякога по много, последно почти един пакет наведнъж. Принтерчето работи, и касета за сега съм му сменял само веднъж, купих го преди поне 3 години. Такива позлвам и по обектите да си печатат на място каквото е нужно, там се позлват повече и пак си работят ОК. Слагам ги и по мониторинг станциите, там не знам колко печатат, но досега не се случило да има проблем. Иначе бяха гледал едни портативни лазерни, ама сега не помня какъв модел бяха, мислех да купувам за колите такива.
|
| Нед Ное 18, 2012 4:45 pm |
|
 |
|
BONGO
Ранг: Новодошъл
Регистриран на: Сря Ное 10, 2004 1:06 am Мнения: 161 Местоположение: Нова Загора
|
Аз имам самсунг ML1665 - доволен съм от него, добре си работи пък и консуматива не е много скъп....( ако си го зареждаш сам  )
|
| Пон Ное 19, 2012 11:48 am |
|
 |
|
Пушека
Ранг: Новодошъл
|
hp p1102w Имам такъв от година. Като за домашен е супер. Към 150кинта беше тогава. Много е удобен заради безжичната връзка дето му е вградена. Иначе за платки не е добре. Изкривява картинката. Около 0.5мм отклонение по краищата на платка с дължина 200мм. Още си е с оригиналния тонер.
|
| Пон Ное 19, 2012 3:09 pm |
|
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 4 мнения ] |
|