|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Дата и час: Нед Окт 04, 2026 12:01 pm
Тия тук затвориха май пощата за DX, ebay и подобни
| Автор |
Съобщение |
|
milenjs
Ранг: Форумен бог
Регистриран на: Сря Мар 08, 2006 2:12 pm Мнения: 2017 Местоположение: Котел
|
 Re: Тия тук затвориха май пощата за DX, ebay и подобни
И при мен - от 5 пратки само едната пристигна за 20-на дена. Останалите месец и нещо никакви ги няма 
|
| Пет Ное 09, 2012 12:40 am |
|
 |
|
tgi
Регистриран на: Нед Юни 10, 2007 2:22 pm Мнения: 6492 Местоположение: София
|
Явно е някаква нова политика, свалиха прага за ДДС на 15 афро преди години и това не помогна и сега почнаха да се "губят" пратките. Лесно им е, в "държава" с единна централизирана власт като тукашната махала каквото каже тарторът това е, какъв ЕС какви закони.
_________________------------------- www.tgi-sci.com------------------- http://www.flickr.com/photos/didi_tgi/
|
| Пет Ное 09, 2012 7:37 am |
|
 |
|
nobodyshadow
Ранг: Почетен член
|
Ццц,и аз чакам някой неща,но за сега са минали към 20 дена и все още се надявам.  Че влезе ли декември отиде до февруари месец.Иначе преди няколко месеца едни колеги имаха случка с едни ферити които им ги свалили от самолета да ги изследват дали не влияят на техниката...  Нещо се мъти явно.
_________________ Не мога да знам всичко,а и не искам.Тогава би било прекалено лесно и скучно!
|
| Пет Ное 09, 2012 6:43 pm |
|
 |
|
RM
|
От август имам 2 загубени, чаках 50 дена и след като се обадих на търговеца, повторното изпращане дойде за 20 дена от HK Сега имам една скъпа с номер, и се чудя дали няма да я изпрати с повече от 10$ обявени (свикнах че повечето китайци си знаят и обявяват по 10$) ... че кво ще правя нямам идея. Между другото ако ми обяви китаеца 120-130 $, какво ще правя ??? Не искам да се повтаря ситуацията преди години с TI и едни безплатни мостри  Наистина нещо се мъти, защото китаеца изрично помоли ако се явят другите да го информирам само...
_________________ Вниманиене съмвишист....ИЙ.
|
| Пет Ное 09, 2012 8:47 pm |
|
 |
|
kostov
Ранг: Минаващ
|
На мен до момента не са ми пристигнали една пратка от Хонг Конг пратена на 13 септември и една от Англия пратена на 19 септември. До преди това всичко си пристигаше. В тази връзка да попитам, ако повдигна диспут за неполучена стока, ако ми върнат парите за сметка на продавача ли ще е? То все някой трябва да плати и предполагам продавача, но все пак да попитам, че от скоро ползвам eBay.
|
| Нед Ное 11, 2012 1:06 pm |
|
 |
|
tgi
|
Ами аз за едната пратка си получих 2 долара и нещо обратно (толкова бях платил) Та не би трябвало да е проблем. Би било добре ако всеки неполучил пратката си си гони правата по достъпните канали, има ги - инак само улесняваме тия селяньоши тук да вилнеят както си искат. Нека отвън почнат да питат какво става, нека престанат да пращат дотук както пращат до свестните страни - това е начинът евентуално да се стигне до натиск който да ги накара тия тук да пуснат. Я стигнало я не, БГ е КГБ подконтролна губерния, но без натиск със сигурност няма да стане.
_________________------------------- www.tgi-sci.com------------------- http://www.flickr.com/photos/didi_tgi/
|
| Нед Ное 11, 2012 1:32 pm |
|
 |
|
Наско
Ранг: Популярен
|
18-ти Национален конгрес на Комунистическата партия в Китай А бе пак комунисти те са виновни целия текст http://club.dx.com/forums/Forums.dx/threadid.1230908
|
| Нед Ное 11, 2012 5:19 pm |
|
 |
|
tgi
|
Е дано да е това, то ще се разбере. Ако е това пратките дето вече се бавят два месеца ще дойдат до месец оттук натам.
|
| Нед Ное 11, 2012 5:33 pm |
|
 |
|
kostov
Ранг: Минаващ
|
Днес ми пристигна една пратка от Хонг Конг. Шипната е на 13 септември.
|
| Пон Ное 19, 2012 6:43 pm |
|
 |
|
tgi
|
Yahooo , на Наско постът може и да се окаже обяснението и сега да почнат да идват демек? И моите са някъде от това време (не знам и от август нямаше ли де....). А дано да е било заради конгреса на китайците (какво може да ги накара да запушат пощите за дяволския си конгрес ми е отвъд способностите да разбера...).
|
| Пон Ное 19, 2012 7:04 pm |
|
 |
|
ike
Регистриран на: Пет Фев 04, 2005 9:59 pm Мнения: 6019 Местоположение: София
|
Много просто. Всички входящи пратки се проверяват на ръка, а изходящите се връщат обратно в пощата до края на конгреса.
_________________ Warriors of the Night, ASSEMBLER!!!
|
| Вто Ное 20, 2012 12:35 am |
|
 |
|
Lupus
Регистриран на: Сря Дек 01, 2004 12:44 am Мнения: 2811 Местоположение: София
|
Не се притеснявайте! При новото ръководство нещата ще се оправят. Виновните за сегашната ситуация са вече РАЗкрити, РАЗкритикувани и РАЗстреляни! 
_________________www.bsms.bg - SMS услуги за фирмите с модерно мислене.
|
| Вто Ное 20, 2012 12:40 am |
|
 |
|
bkulev
Ранг: Популярен
Регистриран на: Сря Яну 25, 2006 12:47 pm Мнения: 305 Местоположение: Varna
|
Имам пратка от DX, тръгнала е от Сингапур на 16-ти т.м., вчера е пристигнала в Осло, утре ще си я получа. Пратката е с номер за проследяване, защото доставката е безплатна. Предполагам де, защото за първи път пазарувам от там. Сиреч, ако е имало някакъв проблем с доставките, вече го няма.
|
| Вто Ное 20, 2012 10:54 pm |
|
 |
|
anrieff
Ранг: Новодошъл
Регистриран на: Нед Ное 16, 2008 1:16 pm Мнения: 179 Местоположение: София
|
Мен досега пратка от HK, дали ще е ebay или dealextreme не ми се е губила. Всъщност въобще от всякъде са ми изчезвали само разни пратки от САЩ от дреболии като тениски, и така и не се разбра къде по трасето са се изгубили, щото нямаше тракинг. В описания от вас времеви период съм получил няколко неща от DX, и една от ebay, единствената ми забележка е, че ставаше адски бавно. От ebay си бях взел едно SSD за лаптопа, бяха писали 7 работни дена шипинг, имаше си и тракинг. 3 седмици и половина ми го мотаха! И тракинга показваше - хонг-конг, хонг-конг, хонг-конг и така до безкрай. Накрая ми беше писнало да го гледам даже, но по някое време все пак дойде.
_________________ 2 + 2 = 5, при много големи стойности на 2.
|
| Сря Ное 21, 2012 11:47 am |
|
 |
|
amdatlon
|
Явно наистина е имало проблем в доставките. След 50 дни пристигна и мойта пратка, която бях отписал вече.
|
| Чет Ное 22, 2012 9:32 pm |
|
|