Отговори на тема  [ 24 мнения ]  Отиди на страница 1, 2  Следваща
Цени за Печатни платки 
Автор Съобщение
Ранг: Популярен
Аватар

Мнение Цени за Печатни платки
ЗДР на всички. Малко се забавих с цените за печатните платки но имаше някои технологичн промени и за това.

Пълна информация можете да получите на [url]elshemi.hit.bg[/url] сложил сам много картинки от изходните файлове на програмата както и от симулациите. Не знам как ще ви се сторят цените , но каквато и да е знам че няма да ви хареса. Както и да ако проявавате желание има ми е-майла и телефона ,можете да пишете по всякакви въпроси.

Това е. Калоян Радев http://elshemi.hit.bg

Съб Ное 19, 2005 2:21 pm
Профил WWW
Ранг: Форумен бог
Аватар

Мнение 
Пич незнам каква точно ти е идеята, но ако е с търговска насоченост (т.е. мислиш пари да изкарваш), вземи махни от страницата съществителното "интеграла".
Все пак тая страница презентира уменията ти, а като ползваш такива термини ....

Във форума може да бъка от думи като "жица", "паяк", "щракало", ама в официалния "инженерен" език е прието да се ползва - "проводник","превключвател" и пр. А когато се продаваш - тези неща са задължителни.

Айде и успех.

Съб Ное 19, 2005 3:50 pm
Профил ICQ
Аватар

Мнение 
Преди час написах че за твое добро е да разкараш тоя саит щото пишеш като овчар и отдалеч лъха на некомпетентност но не знам защо ми изчезна съобщението.

Съб Ное 19, 2005 4:07 pm
Профил
Аватар

Мнение 
Изказвайте се по-умерено, моля.

Съб Ное 19, 2005 5:53 pm
Профил
Аватар

Мнение 
BTW, този сайт не мога да го отворя от USA...

Съб Ное 19, 2005 6:23 pm
Профил WWW
Аватар

Мнение 
Е ние Кольо го знаем че не си поплюва - казва каквото си мисли. 8) 8) 8)

Нед Ное 20, 2005 12:18 am
Профил ICQ
Аватар

Мнение 
Такив тип хора трябва да се режат щото ще стане и тук като в eshop-a. А то е и за тяхно добро.

Нед Ное 20, 2005 1:00 am
Профил

Мнение 
Специално за тоя случай .....Никола е доста прав, няма нищо лошо човек да се опитва да изкарва някой лев, но ме дразнят подобни писания, нещо като да напишеш "пишъ супир теми пу литаратура, Вазраждъни, Новъ Българкса литъратура ......саму за 10 л-ва" ......... а както споменах и в преднта му тема има лоши впечатления от други форуми относно "услугите" но това си е лично мое мнение.

p.s. то като погледнеш тук http://karadev.hit.bg/ пише че и web design се предлага ... заключението ще го оставя на вас .....

Нед Ное 20, 2005 5:08 am
Профил
Аватар

Мнение 
Аз бих бил по-рязък от Никола, но не си струва да си хабя времето за това.

Нед Ное 20, 2005 9:54 am
Профил
Аватар

Мнение 
Опроводяването на тая платка направо ме разби 8) :
Изображение
Даже невярвам и ауторутер да е - би се справил по-добре. Иначе цените са супер, ама аз и 50 стотинки не бих дал за това нещо :? .
Обаче как се е кръстил - Karadev GROUP. 8)

Нед Ное 20, 2005 10:02 am
Профил
Аватар

Мнение 
Що бе, Димитре? Не е лошо. Направено е с мисъл и далновидност. Явно целта е да се защити максимално интелектуалният продукт на Българския девелопер. Я си предствави, че си един китаец, който по тази платка се опитва да си свали принципната схема. Ми то ша ти се утели волъ!

А сега сериозно: явно човекът си е решил, че това е начинът да си изкарва хляба. Но не смятам, че някой от форума ще се довери да качеството, което с твоето любезно съдействие е лъснало на бял свят. Просто това става само за курсови работи, и то ако не се изисква да се покаже прототип.

Нед Ное 20, 2005 12:09 pm
Профил ICQ
Аватар

Мнение 
Остайте човеко да върти безнес бе.....Не му убивайте мерака. По добре тъй от колкото да се реди на опашки за помощи. Ама за да не разваля добрия вид на форума, викам да турим отделна тема към Пазар - реклама. Да си блъскат всички рекламите там, па кой има нерви - да ги чете. Ама да са некъде отделно.

Нед Ное 20, 2005 12:10 pm
Профил ICQ
Аватар

Мнение 
Въпроса е принципен и кардинален - писнало ми е от колеги-некадърници в тая държава. Сега някой ще каже - ми супер тъкмо ще има работа за кадърните. Ще има, ама друг път - ще ви кажа аз. Защото един човек като даде на вятъра 2-3 пъти пари на разни ей такива и след това си вика ми аз по-хубаво да си го взема от вън, след като тук в БГ са такива малоумници. Не случайно хората по света се обединяват в професионални организации и разни такива. Дават си разни сертефикатчета или други документи и никой отворко, който е извън това нещо неможе да си намери работа. Така трябва да бъде и тук. И въобще демокрацията не означава всеки да си прави каквото си ще, защото това засяга не само него.

Нед Ное 20, 2005 12:54 pm
Профил
Аватар

Мнение 
Цецо един средностатистически клиент те слага тебе и такива като ей тоя в една категория. Колкото и тъпо да е така се получава на практика.

А да слагаме подфорум за реклама не си струва. Според мен някои като го видите че не му е в тоя форум мястото го отрязваите и или ще се усети и коригира сам или просто ще спред да се бърка тук. Проблема не е в рекламата.

Нед Ное 20, 2005 1:09 pm
Профил
Аватар

Мнение 
Dimitar написа:
Въпроса е принципен и кардинален - писнало ми е от колеги-некадърници в тая държава. Сега някой ще каже - ми супер тъкмо ще има работа за кадърните. Ще има, ама друг път - ще ви кажа аз. Защото един човек като даде на вятъра 2-3 пъти пари на разни ей такива и след това си вика ми аз по-хубаво да си го взема от вън, след като тук в БГ са такива малоумници. Не случайно хората по света се обединяват в професионални организации и разни такива. Дават си разни сертефикатчета или други документи и никой отворко, който е извън това нещо неможе да си намери работа. Така трябва да бъде и тук. И въобще демокрацията не означава всеки да си прави каквото си ще, защото това засяга не само него.

Напълно подкрепям това за професионална ( браншова) организация. Поставих и в другата тема: http://mcu-bg.com/mcu_site/viewtopic.php?p=13601#13601 този въпрос, но очевидно това не направи впечатление. Докато се работи на принципа "Всяка коза за своя крак" така ще е.
А колкото до рекламата в другите форуми си има принцип: Рекламата се заплаща и парите се ползват за поддръжка и развитие на форума. Такава тема модераторите биха изтрили веднага.

Нед Ное 20, 2005 1:38 pm
Профил WWW
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 24 мнения ]  Отиди на страница 1, 2  Следваща