|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Дата и час: Пон Юли 27, 2026 9:07 pm
| Автор |
Съобщение |
|
Цецо
Ранг: Форумен бог
Регистриран на: Пон Сеп 27, 2004 9:22 am Мнения: 15501 Местоположение: София
|
 Фирми за кутии?
Давайте идеи за фирми произвеждащи OEM кутии. Търся си кутия за едно изделие ама не си харесвам. Дотук съм прегледал Pactec, Bopla, OKW и Teko. Важното е да имат дистрибутор в БГ или да са налични в някой каталожен доставчик (Фарнел, Маузер, Диги). И да е цялата пластмаса (ABS).
_________________ "Да еба и шибаната държава" мислеше си Гошо, докато се опитваше да улучи кофата за боклук от балкона на осмия етаж.
|
| Вто Окт 16, 2012 3:31 pm |
|
 |
|
Lupus
Регистриран на: Сря Дек 01, 2004 12:44 am Мнения: 2811 Местоположение: София
|
 Re: Фирми за кутии?
_________________www.bsms.bg - SMS услуги за фирмите с модерно мислене.
|
| Вто Окт 16, 2012 4:46 pm |
|
 |
|
Desert Leo
Регистриран на: Чет Фев 10, 2005 3:25 pm Мнения: 5677 Местоположение: София
|
Можеш да разгледаш и тези http://www.altinkaya.eu/. Правят ми впечатление, че дават размерите на платката. Качеството на повърхностите също е добро. Електронинвест е дистрибутор.
|
| Вто Окт 16, 2012 5:53 pm |
|
 |
|
itso.t
Регистриран на: Чет Фев 03, 2005 2:21 am Мнения: 12765 Местоположение: София
|
Виж в сайта на Електронинвест. Предлагат кутии и на други производители освен изброените...
|
| Вто Окт 16, 2012 7:24 pm |
|
 |
|
Цецо
|
Без лични чувства, ама съм се зарекал никога да не залагам елемент за производство, който може да се купи само от Електронинвест.
_________________ "Да еба и шибаната държава" мислеше си Гошо, докато се опитваше да улучи кофата за боклук от балкона на осмия етаж.
|
| Вто Окт 16, 2012 8:14 pm |
|
 |
|
ToHu
Регистриран на: Нед Сеп 26, 2004 9:21 pm Мнения: 30686 Местоположение: София
|
Особенно на кутии, на два пъти ми се е случвало да направя нещо и след това да няма от тия кутии. Верно това беше преди доста години, но все пак не бих разчитал. Ако от горе изброените не си харесал не остават много опции, имаше едни, ама не мога да се сетя сега, трябва да погледна в офиса, имам още един кашон от едни малки кутийчета, то дори две различни фирми бяха ... мм polycase .. май бяха едните, виж това http://www.polycase.com/. Ама твойта работа почва малко женска да става, или си за бой или за матрица 
|
| Вто Окт 16, 2012 9:12 pm |
|
 |
|
Ицо
Регистриран на: Пет Дек 16, 2005 3:50 pm Мнения: 1260 Местоположение: София
|
Ето тези сигурно си ги виждал в Унител, но ако си ги забравил: http://www.gainta.com.tw/Не ми се е налагало да поръчвам и не знам как стои въпросът със сроковете. Също и тези: http://www.retex.es/?lang=ENИма неголям асортимент във Фарнел Електронинвест са им представител , но все пак сме в EU, предполагам че могат да се купят онлайн някъде от Европа.
|
| Вто Окт 16, 2012 9:19 pm |
|
 |
|
CarBeta
|
На тия съм им ползвал кутиите и останах доволен. Само дето унител се дърпат от доставка ако искаш нещо дето го нямат в наличност, но пък и комет ги предлагат и ги доставят без никакви претенции.
|
| Вто Окт 16, 2012 10:18 pm |
|
 |
|
Цецо
|
Kлиента поръчва музиката. Иска 20 броя, кой ще му копае матрици....Вчера си харесал една кутия на OKW, вика, супер е поръчвай. Като видя цената и му секна оптимизма. А аз се облещих... те такова чудо не бях виждал. За това иде реч: http://www.okw.com/OPD-WebSite/A0224470 ... roduct.okwЦена за 25 броя се движи около 100евра с доставката. Да не правят кутии само за ядрената промишленост и военни, че успяват да оцелеят при тия цени? Засега съм му намерил една подобна на BOPLA, дето се търкаля около 30 евра  Ако е навит да си я плаща, ще го мисля.... Луда работа, кутията продавала ми вика. Че е така, така е, ама това вече ми идва нанагорно психически, щото останалия хардуер вътре е за около 200 евра производствено. Ей тия имат някой много готини попадения в асортимента. Не за конкретното творение, но за в бъдещи планове май ще ми паснат. Мерси, имаш виртуална бира  Кутиите им са странно идентични с тези на Boss, има някаква сексуална връзка между тия две фирми явно.
|
| Сря Окт 17, 2012 9:35 am |
|
 |
|
Nikola Kirov
Регистриран на: Нед Окт 31, 2004 9:19 pm Мнения: 4464 Местоположение: Stara Zagora
|
Само като инфо. Нямат дистрибутор за тук. Но асортимента е добър http://www.china-mould.com/en_productClass.asp
|
| Сря Окт 17, 2012 10:16 am |
|
 |
|
ToHu
Регистриран на: Нед Сеп 26, 2004 9:21 pm Мнения: 30686 Местоположение: София
|
E аз такива съм виждал в Бопла със сигурност и ... още едни комет май ги внасяха .. ама сега не си спомням името.
|
| Сря Окт 17, 2012 5:41 pm |
|
 |
|
HSB
Регистриран на: Сря Юли 26, 2006 12:15 pm Мнения: 1375 Местоположение: Phoenix AZ
|
Ами извоювали са си име- поне в страните от запада – докато бях в немско ползвахме OKW –за тест бокс,за каквото се сетиш от сорта, малко броики естествено – при няколко опита да бъдат заменстени все се появяваха проблеми ......Там дупките и отворите се првеха винаги на машина , другите се чупеха и т.н а тия бяха ОК.... та така си обяснявам дебелата им цена.
|
| Пон Окт 22, 2012 11:34 pm |
|
 |
|
Quadro
Ранг: Новодошъл
|
Интересно, проверих на сайта на Електронинвест, нямат такава марка. Потърсих определена кутия също нямаха. Някои може ли да препоръча място за изработка на кутии малка серия ? Където и да е,стига да не искат да даря някои орган,за да си избия разходите ? Трудно постижимо биха казали някои,но всякакви мнения биха били много полезни. Благодаря.
|
| Пон Ное 12, 2012 3:07 pm |
|
 |
|
Lupus
Регистриран на: Сря Дек 01, 2004 12:44 am Мнения: 2811 Местоположение: София
|
Какво значи "малка серия"? Приблизително колко?
_________________www.bsms.bg - SMS услуги за фирмите с модерно мислене.
|
| Пон Ное 12, 2012 3:27 pm |
|
 |
|
Quadro
Ранг: Новодошъл
|
Да,забравих да уточня. За мен това значи 10-20, колкото за прототип(и) да стигнат. 'Проблема' е,че по-специфичен размер с голям отвор за LCD от едната страна. SciFi зона с такива бройки и изисквания,но все пак мнения на хора с опит биха били полезни 
|
| Пон Ное 12, 2012 3:55 pm |
|
|