|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Дата и час: Сря Юли 29, 2026 7:26 pm
Самсунг губи делото срещу Епъл...
| Автор |
Съобщение |
|
tgi
Ранг: Форумен бог
Регистриран на: Нед Юни 10, 2007 2:22 pm Мнения: 6492 Местоположение: София
|
 Re: Самсунг губи делото срещу Епъл...
Бе тук постваш само по общи теми и си казвала, че нямаш никаква връзка с техниката ни. Та да те питам пак, че предния път преди няколко месеца не ми отговори - какво те води насам?
_________________------------------- www.tgi-sci.com------------------- http://www.flickr.com/photos/didi_tgi/
|
| Пон Сеп 03, 2012 11:52 pm |
|
 |
|
Н'бабане Гт'муан'га
|
ИнДЖИнер с пари?  ама tgi, интернет е свободно място. И ти ако искаш можеш да пишеш в бгмама 
_________________ 'просто' е технически синоним на 'красиво'
|
| Вто Сеп 04, 2012 1:20 am |
|
 |
|
head_up
Регистриран на: Нед Юни 01, 2008 9:54 pm Мнения: 1503 Местоположение: Пловдив
|
Ама то там да чакаш жена да пише е все едно да очакваш тийн да пише в teenproblem.com, айде стига ... П.С. Тия от бгмама са за убиване... преди доста време млади ергени решихме да правим китайска манджа, па тя с ориз. Да, ама кой ти е ползвал ориз - тия от бгмама обясняваха как се вари - чак в следващия пост писаха, че трябвало да се изчисти преди това... късно  Сега китайската я правим без проблем, ама доверие в бгмама - край, никакво! 
|
| Вто Сеп 04, 2012 10:30 am |
|
 |
|
tgi
|
Нищо против постването и не казвам, нито ми е работа да я регулирам. Само питам какво я води насам (надушвам активисти много отдалеко, затова питам и не получавам отговор  ).
_________________------------------- www.tgi-sci.com------------------- http://www.flickr.com/photos/didi_tgi/
|
| Вто Сеп 04, 2012 3:17 pm |
|
 |
|
tgi
|
Те били по-нагли и отколкото аз си мислех бе  . http://www.dnes.bg/zvezdi/2012/09/04/br ... ple.167574Брус човекът им снесъл хиляди за песни дето слуша - решил да си плати за кой ли път същите песни след винила и CD-тата - и се оказва, че копията не са негови ... Баси наглеците, кой каквото ще да разправя ама това е тотално изкривяване на заложения от природата/създателя/каквото и да е ред, вижте по-нагоре поста ми с маймуняка.
|
| Вто Сеп 04, 2012 3:49 pm |
|
 |
|
Цецо
Регистриран на: Пон Сеп 27, 2004 9:22 am Мнения: 15501 Местоположение: София
|
Това ако беше истинския Джон Маклейн просто щеше да си ги източи от Интернет  И ако някой му прави проблеми, да му строши носа или просто да го застреля. Разочарова ни Брус 
_________________ "Да еба и шибаната държава" мислеше си Гошо, докато се опитваше да улучи кофата за боклук от балкона на осмия етаж.
|
| Вто Сеп 04, 2012 4:01 pm |
|
 |
|
ДедоБоре
|
според мен ако на промишления дизайн/дизайн патента му се сложат размерни линии и се регламентира какво отклонение не е копие (примерно 20%) и малко се намали срока (5 години +3 удължаване), нещата ще си дойдат на място. 8 години са достатъчни да се произвежда 'хитов' продукт, след това ще е реплика за антиквари. срока на авторските права също е безумно дълъг, а наскоро го удължиха още. 70 години след смъртта на автора е адски много. истински ценните неща никой не ги патентова. или се защитава физически (което може би излиза много по-евтино от юридическата защита), или никой друг не може да го направи. преди години участвах в един проект с моите японци. 2 години дълбахме, откривателствахме... подготвихме 12 заявки, но адвокатите одобриха само 5. две седмици след като ги подадохме, дойдоха от тяхното министерство на икономиката и търговията и засекретиха проекта. накараха ме да подпиша декларация от 30 страници  е, обезщетиха ме повече от щедро
|
| Вто Сеп 04, 2012 4:41 pm |
|
 |
|
tgi
|
Това е същината, всичко останало е просто в услуга на естаблишмънта, нищо повече. Ей го, че не само аз мисля така. 30 страници йероглифи, малеее 
|
| Вто Сеп 04, 2012 4:54 pm |
|
 |
|
MYXATA
Регистриран на: Пон Юни 05, 2006 1:48 pm Мнения: 4906 Местоположение: където небето среща земята, ракията е Jameson, а бирата Guinness
|
_________________ ... ако трети ден не ти се работи... това означава, че е сряда !
|
| Пет Сеп 07, 2012 7:26 pm |
|
 |
|
3aek
|
|
| Пон Сеп 10, 2012 12:49 pm |
|
 |
|
3aek
|
|
| Вто Сеп 11, 2012 7:16 pm |
|
 |
|
sthx
|
Koй казваше, че не може колелото да се патентова? Ето - заяждат се и за буквите и за ябълките по градините... http://it.dir.bg/news.php?id=11962355
_________________ Две плюс две е приблизително равно на четири. Факт!
|
| Вто Сеп 11, 2012 9:33 pm |
|
 |
|
itso.t
Регистриран на: Чет Фев 03, 2005 2:21 am Мнения: 12767 Местоположение: София
|
За подобно преследване да се готвят и от Я.бг... 
|
| Вто Сеп 11, 2012 10:17 pm |
|
 |
|
Private
Регистриран на: Сря Мар 12, 2008 9:22 am Мнения: 1512 Местоположение: София
|
Ами сега както и преди, както и после - големите си играят играта: > This Giant Flow Chart Shows Everyone That's Suing Everyone In Tech Over Patents Малко като при рапърите - не си ли гърмян/арестуван от полицията, къ'ф рапър си? Ник'ъф! 
_________________ -= All our life, we are beta testers =-
|
| Сря Сеп 12, 2012 3:30 am |
|
 |
|
relsys
|
|
| Съб Сеп 15, 2012 9:26 pm |