|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Дата и час: Нед Юли 26, 2026 11:56 pm
Смартофон - осветлете ме малко
| Автор |
Съобщение |
|
ike
Ранг: Форумен бог
Регистриран на: Пет Фев 04, 2005 9:59 pm Мнения: 6019 Местоположение: София
|
 Re: Смартофон - осветлете ме малко
Абсолютно си прав. Другите андроиди го подържат, докато на Гугълския Нексус е забранено. Ебах ги педерасите.
_________________ Warriors of the Night, ASSEMBLER!!!
|
| Пет Авг 31, 2012 12:30 pm |
|
 |
|
Цецо
Регистриран на: Пон Сеп 27, 2004 9:22 am Мнения: 15501 Местоположение: София
|
Е то е ясно защо го правят. Идеята е да вкарат потребителя в облака Те отначало са планирали и да е само 8G версията. Без външна SD карта, вероятността потребителя да им кацне в облака е реална. Цената на самия таблет (199$) е напрактика без печалба идеята е да печелят от услуги.
_________________ "Да еба и шибаната държава" мислеше си Гошо, докато се опитваше да улучи кофата за боклук от балкона на осмия етаж.
|
| Пет Авг 31, 2012 2:08 pm |
|
 |
|
tgi
Регистриран на: Нед Юни 10, 2007 2:22 pm Мнения: 6492 Местоположение: София
|
Бе казвам ви аз, че гугъл са новото лице на злото ама не  Ще ме вкарват в облаци, в крайна сметка такива зъс световно господство да не казвам къде се оказват вкарани  .
_________________------------------- www.tgi-sci.com------------------- http://www.flickr.com/photos/didi_tgi/
|
| Пет Авг 31, 2012 2:45 pm |
|
 |
|
Цецо
|
Зло, зло колко да са зло - одиш по улицата и си лафиш с нас, благодарение на творението им. кат незнаеш някоя улица, цъкаш сателита и гледаш. Кат не знаеш нещо, питаш чичо Гугъл. ..Така де, кат ядем кифтетата не ривем, а?
_________________ "Да еба и шибаната държава" мислеше си Гошо, докато се опитваше да улучи кофата за боклук от балкона на осмия етаж.
|
| Пет Авг 31, 2012 3:29 pm |
|
 |
|
perlsite
Ранг: Ориентиран
|
Може да проработи лесно usb otg на нексус. Поне при моят Nexus 7 става. Usb otg кабел + root + mount stick free app Т.е. на който му е зор ще си подкара usb disk/flash 
|
| Пет Авг 31, 2012 3:34 pm |
|
 |
|
tgi
|
Бе не са чак зло, само лицето му. То аз като ям кюфтета кво, трябва да се пържа барабар с тях ли  .
_________________------------------- www.tgi-sci.com------------------- http://www.flickr.com/photos/didi_tgi/
|
| Пет Авг 31, 2012 3:44 pm |
|
 |
|
head_up
Регистриран на: Нед Юни 01, 2008 9:54 pm Мнения: 1503 Местоположение: Пловдив
|
Друго искаше да каже май Цецо - при все, че класифицираш това като "дяволско" сам го приемаш и ползваш с усмивка на малко дете пред торба бонбонки. Ако ще ги отричаш - давай до край... Но май за това вече е късно 
|
| Пет Авг 31, 2012 4:09 pm |
|
 |
|
tgi
|
О далеч съм от това да му се радвам като дете. Бая през зъби ми е радостта.
Удобството да имам свестен mp3 плейър, че и браузър в джоба ми идват добре, то аз преди 6-7 години и wintel телевизор пуснах тука (преди просто _нямаше_ не TGI компютри в къщата).
Но през цялото време се налага да живея знаейки, че не ме пускат в клуба на тия от политбюро дето имат достъп до спецификациите на силиций и периферии за правене на PC-та и джобни неща. Напоследък гледах, правели някакви отстъпки от членския внос за такива с годишен оборот под 250М. Мамицата им и гадини, бе само аз ли не понасям да ми царуват селяндури над главата.
|
| Съб Сеп 01, 2012 1:21 pm |
|
 |
|
Цецо
|
По скоро само на теб тук ти пука...
|
| Съб Сеп 01, 2012 3:29 pm |
|
 |
|
tgi
|
Е то това е де, знам, и де да беше "тук", глобално е за съжаление.
|
| Съб Сеп 01, 2012 7:07 pm |
|
 |
|
ike
Регистриран на: Пет Фев 04, 2005 9:59 pm Мнения: 6019 Местоположение: София
|
Купуваш си Интела и на него пускаш да се емулира твоя ти телевизор, на който му знаеш и последната шайбичка.
_________________ Warriors of the Night, ASSEMBLER!!!
|
| Нед Сеп 02, 2012 12:57 am |
|
 |
|
tgi
|
Освен дето няма да отиде много далече (във времето на моя живот) с емулациите на пъти по-як процесор макар и на 3-4 пъти по-нисък клок, не ми трябва единично решение, отдавна имам много повече от това.
Това, което нямам е достъп до данни за неща които уж се продавали за да мога да произвеждам и аз неща конкуриращи се на тоя пазар, дето продават тия дето ги купували тия неща.
Едва ли някой тук може да помогне някак или да каже нещо смислено по въпроса, по-смислено от Цецо де. Та затова предлагам да оставим темата на грамофоните и разните хумункулуси и андроиди, аз току се изцепвам като върколак при пълнолуние та така и тоя път ама белким сте ми свикнали вече.
|
| Нед Сеп 02, 2012 1:20 am |
|
 |
|
Dimitar
Регистриран на: Пет Ное 12, 2004 3:38 pm Мнения: 9103 Местоположение: Chicago, IL
|
Амазона днес изби рибите с новите джаджи и цени: http://www.amazon.com/gp/product/B008GFRB9E/ref=fs_jКорейците, китайците и тайванците едно нещо не могат да разберат още - таблети и телефони без услуги никой не иска, затова Епъл, Гугъл и Амазон мачкат наред  . Всеки вече иска да е в облака и на черешата  .
|
| Пет Сеп 07, 2012 3:37 am |
|
 |
|
Цецо
|
Баси тия верно изтрепаха рибата. А аз точно си поръчах NEXUS 7 То това е горе долу същото де, само че дисплея на киндъла е много класен. Нексуса е с по-сериозно ядро...
|
| Пет Сеп 07, 2012 10:21 am |
|
 |
|
tgi
|
Това си е бая телевизор бе, ей. Аз чух новината вчера (т.е. видях я в BBC сайта) ама нещо не го намерих тоя с едно цъкване. С тоя дисплей е наистина дебела работа. Не ми е ясно има ли слот за SD-card и може ли да му се закачи външен диск (не съм изследвал, сега ставам и ми предстои да пия кафета и т.н.).
Не услугите им търсят хората. Китайците нямат такива дисплеи, продали са толкова негоден боклук (ей го и на мене продадоха MP3 плейър който сам си изгоря на третата разходка), че ще е много голям зор някой да кандиса да купи нещо оттам дето да има копче за включване. Части, полуфабрикати - да, но не и готово изделие за над $20, човек ги брои за изхвърлени пари и се надява на приятна изненада купувайки оттам.
|
| Пет Сеп 07, 2012 2:30 pm |
|
|