|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Дата и час: Нед Окт 04, 2026 8:09 pm
| Автор |
Съобщение |
|
tgi
Ранг: Форумен бог
Регистриран на: Нед Юни 10, 2007 2:22 pm Мнения: 6492 Местоположение: София
|
 Re: пак за банковите карти
Може и да го разстреляш - ако не се окаже по- чевръст от тебе и не те превари.... Условностите и сума други глезотии, с които сме свикнали, отпадат при война. Едва ли ще те чака да го гръмнеш, и той ще има пушка.... 
_________________------------------- www.tgi-sci.com------------------- http://www.flickr.com/photos/didi_tgi/
|
| Чет Авг 09, 2012 8:36 am |
|
 |
|
Цецо
Регистриран на: Пон Сеп 27, 2004 9:22 am Мнения: 15501 Местоположение: София
|
Дедо, пак ми оправи деня!  Мерси!
_________________ "Да еба и шибаната държава" мислеше си Гошо, докато се опитваше да улучи кофата за боклук от балкона на осмия етаж.
|
| Чет Авг 09, 2012 8:52 am |
|
 |
|
Dimitar
Регистриран на: Пет Ное 12, 2004 3:38 pm Мнения: 9103 Местоположение: Chicago, IL
|
Незнам какъв му е мирогледа, но последно време ми прави впечатление че все такива постове пише  .
|
| Чет Авг 09, 2012 8:54 am |
|
 |
|
zaphod
|
няма решение без риск 
|
| Чет Авг 09, 2012 9:26 am |
|
 |
|
Cekins
Регистриран на: Сря Апр 20, 2005 12:02 pm Мнения: 9136 Местоположение: Разград
|
И не каза сега къв е ефкета от изтриването? Между другото ако не ти се рискува някой АТМ да ти я прибере мое се пробваш в някой магазин и да ги накараш да пробват първо с лентата.
|
| Чет Авг 09, 2012 9:29 am |
|
 |
|
zaphod
|
едва ли ще разбера скоро, освен ако специално не я пробвам.
|
| Чет Авг 09, 2012 9:51 am |
|
 |
|
miro_atc
Регистриран на: Нед Фев 26, 2006 6:52 pm Мнения: 11288 Местоположение: Добрич
|
Отишло зайчето да се жалва при царя на животните: - Кумчо Вълчо постоянно ме изнасилва. Не се издържа вече! По 20 пъти на ден! Лъвът мислил и написал една заповед, че вълкът може да такова зайчето само по веднъж дневно. Взело зайчето заповедта и тръгнало щастливо. По пътя срещнало вълка, видял той заповедта и оправил зайчето. След малко пак се срещнали и вълкът пак му казал да сваля гащите. - Чакай малко, нали видя заповедта ?! - Добре, няма проблем, извади си един тефтер и пиши това преди малко за днес, а сега си запиши, че те оправям за утре... След малко пак се срещнали и вълкът го оправил за вдругиден, след малко пак и пак...След време лъвът срещнал зайчето и го попитал, как вървят нещата. - Ами шефе, сексът си е като преди, ама голяма бумащина настана... п.с. Нещо подобно е положението у нас през последните 7, че и 700 години. Та и zaphod като махне лентата да не си отвори повече работа с бумащината 
|
| Чет Авг 09, 2012 10:11 am |
|
 |
|
741
|
С лентата на чип карта така или иначе в магазин няма да стане разплащане, освен ако не е старо устройство, дето не поддържа чипове. Случвало се е пред мен, терминалът псува и иска да я сложиш в гнездото за чипа.
|
| Чет Авг 09, 2012 10:35 am |
|
 |
|
Dimitar
Регистриран на: Пет Ное 12, 2004 3:38 pm Мнения: 9103 Местоположение: Chicago, IL
|
Тоя виц го разказах миналата година на нашия директор по качеството по повод въвеждането на iso9000. Гледа ме умно 5 мин и после се скъса да се хили.
|
| Чет Авг 09, 2012 10:36 am |
|
 |
|
ToHu
Регистриран на: Нед Сеп 26, 2004 9:21 pm Мнения: 30860 Местоположение: София
|
виж за ПИБ не съм съвсем съгласен, все още според мен са най добрия избор за бг. такси има на всякъде, това за закриването нещо не го разбирам и не знам защо са те размотали. Пари връщат дори и за интернет покупки, за пиб е сигурно но и другите връщат до колкото знам.
|
| Чет Авг 09, 2012 3:51 pm |
|
 |
|
Dimitar
|
Защото трябва да чакат месец за пендинг транзакции по картите, което е ок и на всякъде по света е така, само дето ако всичко е ок след месец закриват сметката окончателно и никой не те търси пак. ОББ също го прави автоматично, значи е въпрос на желание.
|
| Чет Авг 09, 2012 3:55 pm |
|
 |
|
ToHu
Регистриран на: Нед Сеп 26, 2004 9:21 pm Мнения: 30860 Местоположение: София
|
абе ти рядко си в бг иначе това ще ти е най малкия проблем. Иначе за бумащината така е но добре замислена и интигрирана систима няма много излишна бумащина. Виж ако се хванете с 27001 там ще видиш що е то зор 
|
| Чет Авг 09, 2012 4:36 pm |
|
 |
|
Ицо
Регистриран на: Пет Дек 16, 2005 3:50 pm Мнения: 1260 Местоположение: София
|
Ами те нещата са си точно така, само дето Дедо е засегнал съвсем малък брой проблемчета. Даже бих казал, че гледа на положението тук като един умерен оптимист 
|
| Чет Авг 09, 2012 6:58 pm |
|
 |
|
dan
Регистриран на: Вто Май 29, 2007 2:23 pm Мнения: 3717 Местоположение: Високо в планината
|
Може и крайно да звучи, но много от проблемите в БГ биха се решили от самосебе си , ако позволят на хората свободно да си купуват оръжие. Е, да, тогава ще възникнат други проблеми, но поне демокрацията ще бъде на висота 
_________________ Хайде де!
|
| Пет Авг 10, 2012 8:52 am |
|
 |
|
zaphod
|
за какво им е оръжие на хората като нямат топки да го ползват? а то и сега се купува не по-сложно от кола. хората в беге са мекушавци, не им е в оръжието проблема.
|
| Пет Авг 10, 2012 9:26 am |
|
|