|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Дата и час: Пет Авг 21, 2026 9:41 pm
|
Страница 1 от 1
|
[ 8 мнения ] |
|
Търся специалист по микроконтролери за консултация.
| Автор |
Съобщение |
|
Unknown_Another
Ранг: Минаващ
|
 Търся специалист по микроконтролери за консултация.
Здравейте,
Както се подразбира и от заглавието, търся специалист за консултация по микроконтролери и по специално - 83C592 с CAN интерфейс и оптронно развръзване. Във връзка с дипломната ми работа, естествено ще има най-малкото почерпка и евентуално каквото се договорим допълнително, ако "тормоза" от моя страна е по-интензивен, не вярвам честно казано. В последните 3 години се откъснах от тези неща, занимавам се с VoIP, мрежи и комуникации. С късмет и усилия ми се иска да разкарам защитата в ТУ София на есен.
Телефонът на който отговарям е 0886 222 039. От София съм и е добре човекът да е също от София, ако ли не - има скайп и други неща за комуникация, които в никакъв случай не отменят почерпката или друго, разбира се.
Надявам се да уцеля някого, благодаря предварително на отзовалите се.
Росен.
|
| Нед Авг 05, 2012 3:45 pm |
|
 |
|
Бай Ставри
Ранг: Новодошъл
Регистриран на: Пет Май 27, 2011 8:25 am Мнения: 134 Местоположение: Силистра
|
 Re: Търся специалист по микроконтролери за консултация.
2К
| Нед Авг 05, 2012 5:44 pm |
|
 |
|
Unknown_Another
|
|
| Нед Авг 05, 2012 5:49 pm |
|
 |
|
Цецо
Ранг: Форумен бог
Регистриран на: Пон Сеп 27, 2004 9:22 am Мнения: 15501 Местоположение: София
|
По добре питай направо тук. Стига въпросите да са конкретни, а не - фундаментални.
_________________ "Да еба и шибаната държава" мислеше си Гошо, докато се опитваше да улучи кофата за боклук от балкона на осмия етаж.
|
| Пон Авг 06, 2012 8:01 am |
|
 |
|
ToHu
Регистриран на: Нед Сеп 26, 2004 9:21 pm Мнения: 30755 Местоположение: София
|
2К е сумата .... иначе както Цецо казва, по добре питай тук, не буквално тук, пусни темата в съответния раздел и все ще ти се помогне.
|
| Пон Авг 06, 2012 10:05 am |
|
 |
|
CarBeta
|
само адвокатите казват сума преди да чуят въпроса, по-скоро 2К е изчанчено съкращение на ТУК
|
| Пон Авг 06, 2012 11:21 am |
|
 |
|
tgi
Регистриран на: Нед Юни 10, 2007 2:22 pm Мнения: 6492 Местоположение: София
|
_________________------------------- www.tgi-sci.com------------------- http://www.flickr.com/photos/didi_tgi/
|
| Пон Авг 06, 2012 12:11 pm |
|
 |
|
Unknown_Another
|
Не, не. Ние се разбрахме с Бай Ставри, а и аз като си прочета темата отново сякаш изглежда, че искам някой да ми напише дипломната работа. Това не е така, просто проточих се с дипломирането и малко и в болница лежах, та съвсем съм си за септември а още не съм почнал. Трябва ми консултант, няма да пише дипломна работа - срамно е, плащам, черпя и както си му е реда. Но май мога да се оправя без някой да подшушне поне къде и какво да чета. Даскалът си е отпуска, заебал ме е да се пържа на бавен огън, и за това ми трябва някой с познания, да ме консултира за това-онова. Е, има неща които не зная, ако не бях бос нямаше да пускам тема, ама като ми се каже къде да ги прочета, не е проблем. И те така. Хайде, аз отивам в ЦИНТИ, че съм си харесал едни материали оттам.
|
| Пон Авг 06, 2012 1:17 pm |
|
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 8 мнения ] |
|