| Автор |
Съобщение |
|
Цецо
Ранг: Форумен бог
Регистриран на: Пон Сеп 27, 2004 9:22 am Мнения: 15501 Местоположение: София
|
 Re: Новини от страната
_________________ "Да еба и шибаната държава" мислеше си Гошо, докато се опитваше да улучи кофата за боклук от балкона на осмия етаж.
|
| Чет Юли 26, 2012 8:59 am |
|
 |
|
ToHu
Регистриран на: Нед Сеп 26, 2004 9:21 pm Мнения: 30859 Местоположение: София
|
Хе ми че къде е по различно, обменните бюра по летищата винаги те прецакват, пак е добре, може и много по зле да е, тия поне не са измамници, в смисъл каквото пише това ти дават. Аз не помня да съм видял летище с човешки обменен курс.
|
| Чет Юли 26, 2012 11:03 am |
|
 |
|
Цецо
|
а, може. Никога не съм се заглеждал по курсовете на летищата. Нали има дебитни карти за тия работи...
_________________ "Да еба и шибаната държава" мислеше си Гошо, докато се опитваше да улучи кофата за боклук от балкона на осмия етаж.
|
| Чет Юли 26, 2012 12:02 pm |
|
 |
|
tgi
Регистриран на: Нед Юни 10, 2007 2:22 pm Мнения: 6492 Местоположение: София
|
Бе и аз не ги знам а и къде не пътувам много напоследък къде успявам да избегна хвърченето, ама и аз зяпнах като видях курсовете на таблото. Той Тони е свикнал да хвърчи та не го впечатлява, за мене си беше  ей така  .
_________________------------------- www.tgi-sci.com------------------- http://www.flickr.com/photos/didi_tgi/
|
| Чет Юли 26, 2012 12:36 pm |
|
 |
|
ToHu
|
Ами те не че са супер хубави курсовете, ама просто е практика по летищата, същото като бирата и храната, последно май от Лондон като се прибирах ами че отидоха едни 40-50 паунда за две бири и някакво хапване, горе долу така е навсякъде, май в немско беше по зле, и в US е горе долу така, ама в долари, бирата най-вече иде скъпа.
|
| Чет Юли 26, 2012 7:38 pm |
|
 |
|
Цецо
|
Не, в немско не е толкова зле. Последния път оставих около 10 тина евро за хапване на Франкфурт, ама не съм пил бири, само кафе и вода.
|
| Пет Юли 27, 2012 8:25 am |
|
 |
|
ToHu
|
Мммм абе аз да не те излъжа, ама последния ми полет през германия беше май точно през франкфурт. Спомена ми е за някакви 10-на евро за бира ... може и да бъркам малко, ама ми направи впечетление че скъпичко беше, но нямах и избор де, бях се набутал в зоната за САЩ и нямах никакво желание да излизам и пак да минавам секюрити. Във Виена май не е толкова скъпо, пролетта послено летях от там и с един партньор хапнахме и пийнахме поне по две бири и мисля платих около 50 Евро, което за летище си е направо супер за толкова бири / хапване.
|
| Пет Юли 27, 2012 9:35 am |
|
 |
|
pipilica
Регистриран на: Чет Апр 16, 2009 1:26 am Мнения: 2768 Местоположение: София
|
|
| Чет Авг 02, 2012 10:34 pm |
|
 |
|
Цецо
|
абе всичко ми е ясно, ама колко струва да наемеш кран да го направи това??? Да му правиш площадка (на крана) , да го сглобяваш...
Иначе тоя фургон е по - удачен от тухлена пристройка, най-малкото е значително по-лек. А не е ясно тоя издатък на блока колко маса може да понесе допълнително.
|
| Пет Авг 03, 2012 8:29 am |
|
 |
|
ike
Регистриран на: Пет Фев 04, 2005 9:59 pm Мнения: 6019 Местоположение: София
|
Мен ме притеснява при по-силна буря на човека да не му отлетят на някъде децата с фургона.
_________________ Warriors of the Night, ASSEMBLER!!!
|
| Пет Авг 03, 2012 9:38 am |
|
 |
|
Цецо
|
|
| Пет Авг 03, 2012 9:56 am |
|
 |
|
Наско
Ранг: Популярен
|
Фургона е с маса под 1т. височината е под 30м. така че напълно в възможностите на мобилен кран на който няма нужда да му приправиш специална площадка . Ако собственика на апартамента е работник като кранист например в фирма Сиенит или друга подобна ни най вероятно не му струва нищо просто по пътно е спрял иго е качил работа за един час. А и фургона много прилича на офис фургон който ги ползуват по строежите
|
| Пет Авг 03, 2012 10:02 am |
|
 |
|
Цецо
|
Че има ли мобилен кран с толкова дълга стрела там? Аз такива съм гледал само по дискавъри 
|
| Пет Авг 03, 2012 10:55 am |
|
 |
|
velio
|
Има. Скоро строиха Лидъл до офиса и ползваха такъв кран. Дори не му бяха сложили удължението а стрелата стърчеше доста над 7 етажните блокове ноколо. Без да го местят стигаха до всяка точка на строежа. http://argogroup-exact.com/obekt.php?oid=265&r=14Ето с това строиха http://argogroup-exact.com/mobekt.php?oid=215&mr=1
|
| Пет Авг 03, 2012 11:07 am |
|
 |
|
Наско
Ранг: Популярен
|
има има и с по дълга  а мисля че разполагат и с по стар вариант на това чудовище : 
|
| Пет Авг 03, 2012 11:49 am |
|
|