Re: Смартофон - осветлете ме малко
Това предното го писах от улицата

. На куц крак от БДС клавиатура дето
търся всяко копче сума ти време. Ма нали ми е забавно още, че имам web на улицата

.
Имам две оправдания задето не се усетих (сега като го гледам е очевидно, че се майтапиш,
трябваше да загрея и първия път).
Едното е лесно за досещане, залогът в тия неща ми е много висок и като стане дума за
тях позабравям чувството си за хумор, с кого ли не би било така.
Другото което няма как да се отгатне е това, че от повече от едно място врагове под прикритие
се опитваха в продължение на месеци да ме кандърдисат да пусна моя спектрометър да работи
с техен софтуер (т.е. не през VNC ами да трябва да купи потребителят софтуер от тях,
примерно за 5 пъти цената на моя анализатор). Една от приказките, с които се опитваха да
действат, беше, че на потребителя му било много да кликне два пъти за да стартира
измерване, трябвало да е веднъж (тия тъпаци да го опитваха това на човек, който преди
20+ години не е виждал как им го прилагат тоя номер на тях с успех да ги разбере човек).
Целта им разбира се не е да купуват от мене устройства за 2к и да ги продават за 10к,
то ако беше така да се замисля, не, просто искат да покажат работещо нещо за да
получат договор за няколко десетки/стотици милиона и след това да продължат 20+
годишните си опити да направят нещо свое, що да не си поиграят на важни още
20 години с нулев резултат, че и да им плащат по над 100к+ годишно средно на калпак.
Та съм се наслушал на такива приказки, ако и никога да не са идвали от потребители,
и подсъзнанието ми току се опитва да ги вземе насериозно.
А и в момента работя баш по тия места като капак на всичко

.