Ами да зависи какъв модел си избереш, точно с термосимулациите им само два три опита, и за съжаление не можах да проверя на практика дали симулацията отговаря на реалността, радятра който проектирах и симулирах не дойде докато работех в таи фирма, та не можах да видя до колко е ефективна програмата. Лошото е че гълта много ресурси, това на картинката май около 2 часа го прави, радиатора за който говоря може би 4-5 не помня вече но много бяха, хем той беше на Р4-3000 а тази на картинката е на лаптопа ми. Т.е. колкто повече детайли имаш тябва да задаваш по малки размери на термите, и от там доста смятане, общо взето това на едно 2 или 4 проесорно AMD ще е добре, а ако имат и 64 битова версия ще литне.
Исках да симулирам една машина но не остана време, за нея пък имах реални измервания и можеше да се провери, но не съм вземал нищо по което там съм работил и сега ги нямам, иначе се получиха доста интересни резултати, не неочаквани но някои особенности в кнструкцията си казват думата и то доста сериозно. Нямах IR камера, но окичих всички критични точки с датчици и така направих може би 50-60 отделни измервания при промяна на компановки, състояние на вентилатори и др. полезн опит
Също така има и доста други модули за симулация този пакет, не е лош, не всички го хвалят но на мен ми стига,не правя совалки все пак .......