| Автор |
Съобщение |
|
Цецо
Ранг: Форумен бог
Регистриран на: Пон Сеп 27, 2004 9:22 am Мнения: 15501 Местоположение: София
|
 Re: Новини от цивилизования свят
И какво му е хубавото да имаш целогодишно 20-25 градуса???
БГ си е екстра - зимата сняг, лятото жега, а последните години си имаме и пролет и есен даже.
Това да живея в термостат ми звучи бая скучно.
_________________ "Да еба и шибаната държава" мислеше си Гошо, докато се опитваше да улучи кофата за боклук от балкона на осмия етаж.
|
| Нед Юни 03, 2012 10:27 pm |
|
 |
|
Dimitar
Регистриран на: Пет Ное 12, 2004 3:38 pm Мнения: 9103 Местоположение: Chicago, IL
|
Еми не знам, на мен ми харесва да живея в термостат, още повече, че като ми потрабват снегове и разни други климати и са на 1-2 часа със самолет. Иначе е показателна цената на къщите там - явно доста хора мислят като мен  .
|
| Нед Юни 03, 2012 11:56 pm |
|
 |
|
Цецо
|
Въпрос на житие 
_________________ "Да еба и шибаната държава" мислеше си Гошо, докато се опитваше да улучи кофата за боклук от балкона на осмия етаж.
|
| Пон Юни 04, 2012 8:22 am |
|
 |
|
bongo_x2
Регистриран на: Вто Яну 20, 2009 11:54 pm Мнения: 11338 Местоположение: "Занзибар"
|
Да ама термостат без влагомер не върши много работа, обаче след 2-3 години почваш да свикваш с прехода от дълга есен към ранна пролет  TGI: "местата с хубав климат са или скъпи или заети от войнствени диваци" - и двете, дедо попе! 
|
| Пон Юни 04, 2012 11:16 pm |
|
 |
|
ToHu
Регистриран на: Нед Сеп 26, 2004 9:21 pm Мнения: 30857 Местоположение: София
|
Ами на мен също ми харесва да си е постоянно 20-25, точно като в найроби ... е там много наблизо сняг няма, амаако искаш жега и море бол 
|
| Сря Юни 06, 2012 2:32 am |
|
 |
|
Цецо
|
http://www.darikfinance.bg/novini/77213 ... 6%E8%F2%E5Абе аз не, че много разбирам, ама ако просто оставят банката да фалира, ефекта няма ли да е баш такъв? Щото всяко спасяване е за сметка на данъкоплатеца, както и да го извъртят.
|
| Сря Юни 06, 2012 10:54 am |
|
 |
|
Цецо
|
|
| Пет Юни 08, 2012 4:52 pm |
|
 |
|
ToHu
|
Хех .. само така бой му е майката, то тия сами ако не се бият няма кой ...
|
| Пет Юни 08, 2012 11:03 pm |
|
 |
|
bongo_x2
Регистриран на: Вто Яну 20, 2009 11:54 pm Мнения: 11338 Местоположение: "Занзибар"
|
Този е от кресльовците дето го играят неонацисти и се видя какъв мъжкар е. А се ядоса защото му споменаха криминалното минало. А иначе най-гадното в ГР ТВ-то е разделянето на екрана на квадратчета. Е, този направо ги разби - ще гласувам за него  P.S.: Не обръщайте внимание с к'во ви промиват мозъците по повод ГР. Напр. БГ е далеч по-зле но явно я пазят за следващата вълна.
|
| Нед Юни 10, 2012 7:19 pm |
|
 |
|
Dimitar
Регистриран на: Пет Ное 12, 2004 3:38 pm Мнения: 9103 Местоположение: Chicago, IL
|
 С кое БГ е по-зле спрямо Гърция - че живее според стандарта си и дълга и е мижавите 20% от БВП или, че не я чака виденовата зима, дето се задава в Гърция. И на края ти затова ли каза, че стягаш багажа, защото Гърция е супер добре. Баси и якото мислене - не сме зле, щото има и по-зле от нас. На нас ни били промивали мозъците за Гърция  .
|
| Нед Юни 10, 2012 8:03 pm |
|
 |
|
bongo_x2
|
Аз си стягам багажа не заради самата ГР а заради тези които "мислят" за нея. А че в БГ се живеело според стандарта - не го повтаряй щото баба и дядо ще се превърнат на пумпали в гроба! Е да де, ако целта е ГР да стане като днешната БГ - ще успеят май. Но полза за БГ нещо не виждам.
|
| Нед Юни 10, 2012 10:35 pm |
|
 |
|
ToHu
|
Абе Бонго, не знам дали и ти си станал Грък или просто така си говориш, ама кое е добре в гърция, това че 30 години крадът европари, трупат заеми за да живеят много, ама много над стандарта който биха могли да си позволят ? Хайде да не говорим, ти може да живееш там, а аз пък ходя от време на време, вече със сигурност мога да кажа че човек който живее в една страна по дълго не е способен да даде реална оценка. Аз не казвам как сме ние, но тов акоето виждам е че тук колкото и да сме зле от към производителнсот и коректност сме много, ама много по напред от Гърция. Какво може да прави нормлания грък за да живее, от къде ще идват приходи, от туристите които година след година намаляват, или от Руснаците които разчитате да налеят малко свежи пари. Илюзия е че Гърция може да поддържа стандарт с туристи и производството което има.
|
| Нед Юни 10, 2012 11:22 pm |
|
 |
|
Н'бабане Гт'муан'га
|
Бонго, ако имаш гръцки паспорт, а България по някаква причина не те устройва, огледай се за южния континент. С гръцки паспорт доколкото знам е лесно преселванрто. Най-голямата популация на гърци и македонци извън държавите им. 
_________________ 'просто' е технически синоним на 'красиво'
|
| Пон Юни 11, 2012 3:28 am |
|
 |
|
Цецо
|
|
| Пон Юни 11, 2012 2:45 pm |
|
 |
|
Dimitar
|
Всички много се захласват по BRIC ама пропускат един тънък момент, че като се сгомняса световната икономика и първи го издухват страните износители  . Та като вземем предвид ситуацията в Европа, Япония и щатите и хич не е чудно, това за което пишат в тая статия. Даже много се забавиха. Китайците оня ден свалиха лихвите за първи път от много години - явно и те са го позакъсали сериозно  .
|
| Пон Юни 11, 2012 3:17 pm |
|
|