Отговори на тема  [ 7 мнения ] 
-----------> 
Автор Съобщение
Ранг: Минаващ

Мнение ----------->
1. Значи освен, че всеки потребител на форума си избира ник, струва ми се редно всеки да си избира аватар-и , да си избира какво да пише под ник-а му и пр.. Независимо проявата на чувство за хумор, която уважавам, не ща под ник-а ми да се мъдри "бърка с пръсти в контакта".. Ако искам да пише нещо сам ще си го напиша!
2. Най редовно получавам маил-и за отговорите на мойте постове... Ок, ама след реконструкцята на сайта - тия линкове са абсолютно неработещи и това е дразнещо!

Сря Ное 17, 2004 9:42 am
Профил ICQ

Мнение 
СЛЕДВА ПРОДЪЛЖЕНИЕ...

Последна промяна kont40 на Сря Ное 17, 2004 9:50 am, променена общо 2 пъти

Сря Ное 17, 2004 9:47 am
Профил ICQ

Мнение продължение..
А, ей сега се сетих че може да не съм си настроил нещо в "личните данни", ама като погледнах в "моят акаунт" и побързах да го затворя.... Некакви странни имена се мъдрят и пр.. Ами като не е готов сложете едно съобщение "еди кое си е под конструкция " зер да няма заблудени.. Щото парен каша духа - веднъж вече станах жертва на реконструкцията с няколко затрити постинга - дето и до ся не ми е останал мерак да повторя - ама за в бъдеще ей така - щото нещо си се реконструира , добре е реконструкцията да е "приятелски ориентирана" по време на протичането си към потребителя - което не е готово - да има забрана за избирането му и съобщения дето да уведомяват за това..

---------------
REPLYNOTIFY:
_REPLYNOTIFYMSG Да Не
_PMNOTIFY: Да Не
_POPPM:
_POPPMMSG Да Не
_ATTACHSIG: Да Не
_ALLOWBBCODE Да Не
_ALLOWHTMLCODE Да Не
_ALLOWSMILIES Да Не
_FORUMSTIME GMT -12 ЧасаGMT -11 ЧасаGMT -10 ЧасаGMT -9 ЧасаGMT -8 ЧасаGMT -7 ЧасаGMT -6 ЧасаGMT -5 ЧасаGMT -4 ЧасаGMT -3 ЧасаGMT -2 ЧасаGMT -1 ЧасаGMTGMT +1 ЧасаGMT +2 ЧасаGMT +3 ЧасаGMT +4 ЧасаGMT +5 ЧасаGMT +6 ЧасаGMT +7 ЧасаGMT +8 ЧасаGMT +9 ЧасаGMT +10 ЧасаGMT +11 ЧасаGMT +12 Часа
_FORUMSDATE:
_FORUMSDATEMSG

Сря Ное 17, 2004 9:48 am
Профил ICQ

Мнение още...
Да се коригирам малко - ся след кафето чак загрях че надписите и картинките са определени по някакво странно класиране - вероятно по броя мнения...Но това е несправедливо щото не е важно колко говориш а какво казваш и на някой нужно ли му е казаното...Потрудете се по тоя въпрос.. А , дразни ме и още нещо, значи видял съм го и в други форуми - брояча "видяно" се увеличава при всяко 'refresh'-ване на страницата от един и същ компютър и едно и също ip- т.е. като си рефрешна 100 пъти страницата и отивам "напред" в класацията на "видяното" - ако във тоя форум алгоритъма се измисли по - смислено ще е повече от радостно..

Сря Ное 17, 2004 11:03 am
Профил ICQ
Ранг: Форумен бог
Аватар

Мнение 
Май прекалено насериозно гледаш на ранговете...Според мен така са си добре, има някакъв хумор поне. Какво да пише там "Инженер", "Професор", "Доктор на Науките" :D Това за майловете и при мене е така...Ама стига сме давали зор на Реконструктора, че да не му писне от нас :oops:

Сря Ное 17, 2004 11:53 am
Профил
Аватар

Мнение 
Сега ще пусна едно гласуване за ранговете. По отношение на "Видяно" - така е при всички форуми, които съм виждал. Просто нито сървъра, нито скрипта, няма как да знаят дали наистина влизаш в темата да я разглеждаш, или просто си цъкаш рефреш за да гледаш брояча.

Сря Ное 17, 2004 12:36 pm
Профил

Мнение ОК!
Надявам се да сте ме разбрали правилно - просто си казах мнението за нещата, които намирам за дразнещи. Защото бъгави и дразнещи неща в нет-а и не само - колкото щеш...Виж - обратното е по трудно да се намери. И именно това отличава програмистите (и не само). Естествено това си е мое мнение, няма нищо лично и нямам идея да го налагам или да споря с някой... Колкото до надписите и картинките под всеки ник - също не ща да налагам на никой нищо - но специално "бърка с ръце в контакта" да го пише под моя ник ме дразни! Предпочитам нищо да не пише. И ако е възможно в опциите на личните настройки да се OFF и ON дали да пише нещо или не - ОК. Ако няма такава възможност повече няма да повдигам темата - ще продължи да ме дразни , но ще го преживея - зер на тоя свят се сблъсквам и с по - дразнещи неща...ако ги нямаше дразнещите неща - светът нямаше да е същия....

Чет Ное 18, 2004 9:52 am
Профил ICQ
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 7 мнения ]