Отговори на тема  [ 230 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 16  Следваща
Помиярите в София 
Автор Съобщение
Ранг: Форумен бог
Аватар

Мнение Re: Помиярите в София
Не е като да не знам как е в Европата.

Пет Апр 06, 2012 12:17 pm
Профил ICQ

Абе само изтребване ги управя, тая сутрин карма децата към летището и една глутница се хвърли да лае по джипа, късмет че децата бяха в колата, за кучетата де, иначе си ги сгазвам отман, много ги обичам тия дето по колата се хвърлят, с баба алфа по трудно ги газя че ниска, ама с джипа никакви грижи, помияри смотани.

Съб Апр 07, 2012 8:54 am
Профил

Резултатът...

Нед Апр 08, 2012 11:15 am
Профил WWW

Крайно неуместно сравнение, Цецо, крайно. Звучиш като теолог, който обяснява за чайника в орбита - пълни глупости :x

Едит: Цецо, много бързо триеш постовете си, бре! :|

Нед Апр 08, 2012 12:56 pm
Профил WWW
Аватар

head_up написа:
....

Срещу това има лек - ползвай цитат. Тогава триенето на поста става безсмислено.

Нед Апр 08, 2012 1:03 pm
Профил WWW
Аватар

head_up написа:
Крайно неуместно сравнение, Цецо, крайно. Звучиш като теолог, който обяснява за чайника в орбита - пълни глупости :x

Изтрих го, защото знам, че мразите директната истина и ще почнете да ми умувате излишно.

Но ще го напиша пак -

За един случай годишно показахте завидна гражданска позиция (по скоро смесица между каспапски и ловджийски манталитет) . За 1000 убити на година очаквам да видя вашата 1000 пъти по-силно изразена позиция! Дали?

Нека човека да почива в мир. Застреляйте помиярите, щом това ви носи такова силно душевно удоволетворение.

Нед Апр 08, 2012 1:08 pm
Профил ICQ
Аватар

Цецо бе, не е така и го знаеш. Много малко са хората които биха изпитали
удоволствие от избиването на кучорите.
Рискът е наистина малък, но и залогът е голям и няма нужда да се поема,
не и заради комфорта на една от паразитните популации.

И понеже масата хора реагира емоционално - като тебе - политиците
няма да направят нищо защото правенето на нещо значи загуба на подкрепа
(включително от тия които викат сега, като видят снимките на убити и
нещастни животни как мислиш ще реагират).

Но това, че тоя човек го изядоха кучетата идва да ни напомни, че трябва някак
да се приспособяваме и да имаме готовност да се защитим сами. От едно-две
кучета е лесно, всеки може да ги прогони (единственото нужно оръжие е
човек да не се страхува - и да е в прилична форма, разбира се, гадините
предпочитат слабите).
Но срещу глутница човек трябва да може да убие едно-две, което навярно
би ги разколебало и може би купило времето за спасение, та носенето на нож
май не е лоша идея. Как и къде се мушка сме учили в казармата,
е, чучелата бяха имитация на двуноги ама за толкова белким съобразим.

http://www.flickr.com/photos/didi_tgi/

Нед Апр 08, 2012 1:27 pm
Профил WWW
Аватар

tgi, ако се върнеш назад, ще установиш, че аз не съм против контролираното умъртвяване. Просто не виждъм особен смисъл в общото желание за кръв и черва обхванала простолюдието.

Иначе:
http://www.mediapool.bg/%D0%BF%D1%80%D0 ... 91634.html

Мисля, че е време отсега да събирате муниции за разстрел на пенсионерите, щото в недалечно бъдеще, те ще бродят гладни на глудници и ще са не по - малко опасни. Така де - има кучета - има проблем. Няма пенсионери - няма проблем. Примитивизма на Ганьо натам води.

Нед Апр 08, 2012 1:39 pm
Профил ICQ
Аватар

Е то че двуногите са източникът на проблеми няма съмнение, без тях и кучешка
популация не би имало. А примитивизмът у простолюдието е валиден за много
над 90% от двуногата популация по планетата та много не може да се направи.

Но докато сме живи ще се борим за оцеляване някак, така сме конструирани,
и не е зле и малко (колкото и дребно да е) планиране да вкараме в тая работа.
Не мога да си се предстаявя как бродя запасал някакъв ханджар ама май не
е толкова лоша идея....

http://www.flickr.com/photos/didi_tgi/

Нед Апр 08, 2012 1:46 pm
Профил WWW

Цецо, това дето го "повтаряш" не ти е поста - то ако беше нямаше да правя паралел с теологията и теорията за чайника в орбита. Не мисля, че някой трябва да го е срам от мнението му, защото било в контра на масата - то си е мнение и е с право да същестува.
Но пак са глупости това за масовото желание за избиване на миличките животинки. Бездомните кучета са проблем.
Пък ако знаеш колко обичам природозащитници без подплата - масата са така, обичат милички кученца и котенца, ама хапват кравички и овчици. Замисли се какво ще стане, ако се разреши популацията на последните два вида у градо - да те е гонил побеснял овен или бик? Щото мене и двете неща са ме гонили - мамка му, кученцата са за предпочитане - тях поне мога да ги позаколя, тия двете - не става! Има си място за животните и то не е по улиците. Ако са попаднали там - грешка е да останат.
По мое мнение и пенсионерите се превъщат в проблем, когато бройката им започне да надминава бройката на младите работещи хора, но това е съвсем друга тема - не я намесвай тук, моля!

Нед Апр 08, 2012 2:17 pm
Профил WWW
Аватар

Ми хубаво де, взимай една тояга и отивай да разцепиш на някое куче главата. Избери някое болно и старо, щото подозирам, че баш на агресивните няма да посмееш да се нахвърлиш. То и в живота е така - бием цигането, ама на баш мутрите само ръмжим.

Сега кучетата ще го отнесат, щото Ганьо има нужда от сеир и кръв. След това ако не ни кажат нищо от Европа, да пробваме с циганите а?

А истинските проблеми? Не разбирате ли, че всичко това е безмислено пилеене и канализиране на енергията на масите? Пак ви питам, това ли е проблема на БГ? Това не е проблем бе хора, това е СЛЕДСТВИЕ на друг един проблем! Това е като да избиваш въшките в главата на клошар с механични способи и да твърдиш, че правиш социална политика!

Помните ли какво стана в Катуница? Тогава много хора си мислеха, че е дошло време разделно, че е настъпил момента... а просто повикахте и .... ви мина :) И сега ще е така. Кучетата вероятно ще дадат жертви. Все някой трябва да го отнесе де, няма да са политиците я....

Ама мога да се хвана на бас, че след една година, пак ще си плямпаме същите глупости. Е вместо кучета... може да са котки. Или плъхове... или цигани. Или някакви други удобни врагове.

Нед Апр 08, 2012 2:29 pm
Профил ICQ

Цецо написа:
Ми хубаво де, взимай една тояга и отивай да разцепиш на някое куче главата. Избери някое болно и старо, щото подозирам, че баш на агресивните няма да посмееш да се нахвърлиш. То и в живота е така - бием цигането, ама на баш мутрите само ръмжим.

Защо продължаваш да си държиш на теорията, че тука сме жадни за кръв ганьовци? Но ми харесва агресията ти - на крачка си ти да подгониш тия животники - само още не го знаеш. Ще дойде и такъв ден. Пък а дано греша, та да нямаш причина да го правиш. Тогава и да ги изколиш до крак - няма да си върнеш нищо.

Нед Апр 08, 2012 2:42 pm
Профил WWW
Аватар

Ми щото как отвори някой дума за приспиване, престой в приют и така нататък цивилизовани решения, все скачате - аааа това е загуба на време и пари, давай да ги трепем по бързата процедура. Това си е жажда за кръв и мъст... може да е подсъзнателно, ама е така. Много злоба сте събрали и сега намерихте обекта да я канализирате... Само дето горкия обект, няма много вина задето се чувствате боклуците на Европа. И да го ликвидирате... промяна в статуса ви няма да има. Той, обекта е като вас... куче от крайния квартал (много хубава песен, помните ли я?). Съдбата му е като вашата... само дето той (обекта) няма възможност да я промени, него просто го изхвърлят на улицата и после някой идва с мераци да го трепе. Докато вие уж имате свобода да решавате, да мислите, да променяте... ама не ви се отдава.

Но не сте само тук де. Истерията е повсеместна. Не, че нещо ме учудва, яд ме е.

Нед Апр 08, 2012 3:47 pm
Профил ICQ

Цецо, май го казах - няколко пъти и го предложих вече - решение има, то започва с премахването на уличните кучета (същото кръвожадно зло, за което ме попържаш) и продължава с контрола над хората, като стопани на животни. Въпросните глутници и разни хайванчета, които се мотат по улиците - за тях няма спасение, нито приюти, нищо хуманно няма да ги оправи. Паралелно на премахването им като проблем можеш да опиташ да предпазиш следващите да не последват тяхната съдба като накажеш хората, които ще поемат отговорност за куче. Обаче, да се търпи това което става в момента като милваме хайванчетата по главите и им щипваме топчиците - няма начин, не се получава, факт. Промени законодателството - направи изхвърлянето на кучетата на улицата наказуемо с ефективна присъда и зверска финансова санкция и намери начин за тракинг кое куче кой го е пратил там - вече няма да попадаш на тема като сегашната. До тогава проблема с наличните на улицата животни е такъв и се решава по един начин - нищо хуманно.

Нед Апр 08, 2012 4:44 pm
Профил WWW

Много нещо се изписа за някакви си кучета, моето мнение винаги е било да бъдат избити, не се формира само в случаите на нападения, просто бездомните кучета са опасни кой каквото и да говори, не мисля че е нормлано когато се разхождаш със децата вместо да се забавлявате да дебнеш дали някое от купищата помияри няма да им скочи, и съм на абсолютно крайно и сигурно неприемливо за много хора мнение, убиване на място, за тия дето ги хранят, или развъждат и след това пускат на улицата има лек, на вотрия път като им ипотекират апартамента за да си платят глобите едва ли ще го направят трети, затова глоби, не 5 ами по 10 хил.

Нед Апр 08, 2012 5:03 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 230 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 16  Следваща