Отговори на тема  [ 463 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 31  Следваща
Черен списък: Фирми от които сте се парили лошо... 
Автор Съобщение
Ранг: Форумен бог
Аватар

Мнение Re: Черен списък: Фирми от които сте се парили лошо...
Аз ползвам такъв на Pro's Kit дето се продават по нашия край - нямам абсолютно никви грижи. Даже доскоро имах два такива ама едини ми го строши един тиквеник (падна от високо). Мъчил съм го на фулл цял резервоар и то многократно - никви грижи.

ето този : http://www.proskit.com.tw/en/product/pr ... =8PK-101-2

Пет Яну 06, 2012 10:13 pm
Профил ICQ
Ранг: Почетен член

За втори път поръчвам платки от Ви&Рус Интернешънъл и за втори път са разсеяни или се правят на разсеяни. Първия път ми доставиха платките с наложен платеж след като ги бях платил по paypal вече. Сега пък ми доставят едностранни платки с цена за двустранни. Като им изпратих платката ми изпратиха оферта. Казах "ок, правете ги ама защо пише брой слоеве: 2". Те - "ами не казахте дали е едностранна или двустранна и затова сметнахме за стандартна двустранна платка". Не знам колко е стандартно платките да са двустранно но когато им казах да почват уточних едностранна. Не отговориха с оферта и затова пк питах. Те казаха "Поръчката ви е приета и се работи като еднослойна платка, при което и цената спрямо офертата ще е по -ниска.". Хубаво, но получавам фактурата и отново виждам цената от двустранните платки.

Едит: като капак на всичко белия печат е изместен с 5мм

Чет Фев 09, 2012 12:59 pm
Профил WWW
Аватар

Вируса останаха най-читавата фирма в БГ но май имат повече работа от колкото могат да свършат :)
иначе фалове стават навсякъде където работят хора

Пет Мар 16, 2012 6:44 pm
Профил

хммм. интересно! Щом казваш, че вършат работата добре ще опитам пак. Поръчката не беше бърза и я направиха преди да изтече срока. Дали пък не претупват по-малките поръчки? Поръчката беше само за 10 платки около 40х50.

Пет Юни 08, 2012 2:37 pm
Профил WWW

Мнение Продажба на бизнес каталози (щеш, не щеш)
Разхождат се разни мошенници, дебнат да няма шефовете и продават бизнес каталози под предлог че са имали уговорка (след като любезно им е било отказано). Носят каталога и казват на работниците, че се дължи такса за вписване на фирмата в бизнес каталог (което изглежда по-достоверно от това че всъщност продават каталога). Ако се вържат - 30 лв, кой ти ги дава...

Фирмата е "Домино", ЕИК 200234425

Предполагам, че има и други такива. Не че му е мястото в тоя форум, но е добре славата на такива мошенници да ги изпреварва. Не са много пари, никой не е обеднял ама ако идеш и кажеш "Дай 30 лв да хапна и пийна на аванта" никой няма да ти даде. Като лашнат днес 10 каталога .. не знам колко печалба имат на каталог, но си става пачка. А като поработят месец може и да не работят до края на годината.

Чет Дек 13, 2012 6:55 pm
Профил WWW

Мнение "Гаражни трикове" от Плесио
Купих си дънна платка от Плесио. Пускам я - не върви. Връщам я... Човекът от сервиза вижда кутията. Спира за секунда две да набере инерция и почва. Отваря кутията, вади дъното, отваря капачката на слота процесора и казва "Как ги кривите тия пинове бе?!?". При което аз съм в шах и не схващам какво става. Викам "дай да видя". Вгледах се по-внимателно и наистина - един пин едвам едвам се вижда че е крив. Въобще не схванах, че тоя трябва да е Гуру с превъзходно шесто чувство за да открие така с един поглед повредата. Що не провери слотовете на паметта или за надраскани пътечки. Казах му че това едва ли съм го направил аз и че ако не намери солидно доказателсвто, че аз съм го направил трябва да го поправи. Почна да ми бръщолеви че трябвало да го гледам когато го копувам. При което включих на защитен режим и минах на:

http://www.kenanoff.com/blog/archives/190

Само че не бях подготвен защото не очаквах плесио да се правят на цигани за една дънна платка от 99 лв. Изнервих се и не погледнах какво пише ... и той написал че съм казал, че така съм я приел. Егати циганите.
Оставих я там и му казах да я приеме и при желание да откаже рекламация за да мога да изпробвам как се пускат жалби.
В случай, че някой друг е в моето положение - прочетете статийката. много е полезна. И внимавайте като пазарувате в плесио.

Сря Яну 09, 2013 7:33 pm
Профил WWW
Аватар

про-бг
http://goo.gl/maps/xCbZH

жооркоо,жоркоо..гуги е побръкан и се праи на шефче,ама като ми пробута разбрицания си ата хард диск,който прегрява и се връщам за смяна в мухлясалия му офис му падна пердето и зе да навиква и да гледа втренчено в 1 точка..
малко ми остана да му вкарам зъбите в зомбирания му мозък...
препикана фирма-под прозорците му смърди на урина-клошари и пияници я ползват за кенеф,а гуги/гошко/да оди отсреща у лудницата за електрошокчета..
ни го смени,ни върна парите,а беше гаранционен :finga:

itso.t написа:
Решил си да препишеш целия интернет? Доста амбициозно начинание... :D

Вто Авг 06, 2013 4:19 pm
Профил WWW

Ами докато хоратъа не се научат че безплатен обяд няма така ще е, няма как да искаш да купуваш на или 10% под цените на МОСТ и да получаваш нещо че и с гаранция.

Много се изкушавам да спомена една известна фирма за дизели и UPS, но и аз съм си за ебане, просто не трябваше да купувам UPS от тази марка, винаги досега съм купувал сокомек и никога е нямало проблем, веднъж направих компромис и то за нашия офис, не заради цена заради срок на доставка. Не само че му се скапаха батериите и че взе да се шашка, ами и само 2 дена след профилактика се запали, голям късмет че не запали сървърното което е в съседтство.

Вто Авг 06, 2013 8:09 pm
Профил

Оплакване от Вирус - Пловдив.
Тоя път ме прецакаха яко!

Имамх поръчка за 5 различни платки по 50 броя всяка, пусната и приета на 27.11.2013 за срок от 15 дни.
След неколкократни разправии готово ли е не е ли последно пуснаха отговор по мейла на 20.12.2013, а то е ясно, че вече закъсняваха. Та отговора:

"Здравейте,
Довършваме ги последно утре и ви ги пращаме."

Ама това утре е 21-ви, а на сайта им пише, че ще работят до 20-ти последно.
Тъй и стана - няма платки няма нищо...
А това им беше ПОСЛЕДНИЯ работен ден за тази година - и сега ще бачкат отново чак на 6-ти догодина.
И да приемем, че са ги направили и да ги пратят веднага щом почнат, при мене ще дойдат най-рано на 7-ми януари... и то в добрия случай.

Та оставиха си ме ей така - един половин месец без работа! А от поръчването до сега минаха повече от 40 дни...
Думи нямам... :evil:

Чет Дек 26, 2013 3:03 pm
Профил WWW
Аватар

И аз да допиша "прекрасните" си впечатления от Вирус...
Поръчка за платки с три дни срок на изработка, поръчката потвърдена, 9 дни по късно ни платки ни дявол... Даже не са си и помисляли да ги правят.
За компенсация ми предложиха аз да си платя за 5 дневен срок а те да ми ги направят за 6 дни(работни)...

От мен загубиха една поръчка за няколко серии по 200 платки след прототипа...

Докъде ли ще го докарат подигравайки се с клиентите си по този начин? :(

Сря Апр 29, 2015 11:57 pm
Профил ICQ
Аватар

Като им чуя името на фирмата и ми се отщява да им чета офертите, пък какво остава да отида да поръчам
платки в бившето Биоприборостроене :-)

Чет Апр 30, 2015 1:10 am
Профил WWW
Аватар

Като виден мазохист, реших да поръчам отново в Вирус. ](*,)

Поръчах и започнах да чакам. В петък миналата седмица получавам SMS от еконт, и си викам яяяя супер платките са ми дошли. Понеже пътувах до Варна по работа реших да ги взема или в събота или в понеделник.
Малко по късно ми звъни телефона, вдигам отсреща някаква кака:
- Аз съм от Вирус, има проблем с пратките. Изпратили сме вашите платки на друг клиент а неговите на вас. 8O ](*,)

Прати ми на мейл-а контактите на другия им клиент и ми каза оправяйте се с клиента. Въпросния клиент ми препраща моите платки още в пвтък.

В понеделник отивам до еконт, вземам си платките препращам на другия им клиент платките и щастлив(олекнал с допълнителните близо 8лв заради грешката на Вирус можеше поне куриерските такси да си поемат) отивам да запоявам.
Отварям пакета и вътре намирам само две платки. Като съм поръчал три... 8O ](*,) ](*,)

Веднага пиша е-маил с въпроса защо след като съм поръчал три платки получавам две.

Отговора е: "Една от поръчаните 3 платки е бракувана при електрическия тест който е направен на вашите платки. Колко ви трябват?"

Пиша им: Трябват ми колкото съм поръчал.

И отговора е покъртителен:
"Нямам представа колко ще ви трябват, може да са ви пробни затова питаме.
Ние решихме да ви направим безплатен ел. тест на тези пробни платки за да ви улесним, и съжеляваме че го направихме и стигнахме до тези проблеми." :prayer: :prayer: :prayer:

На този безумен отговор реших да не отговарям...

Та очевидно с тях няма как да се работи нормално, може ли съвет за сравнително читава платкажийница за двуслойни платки с възможностите на Вирус, но да си изпълняват поръчките в срок и да съм сигурен, че колкото поръчам толкова ще получа.

Ще е тъпо ако трябва и едно и двуслойните платки да правя в Китай... ](*,)

Чет Юни 25, 2015 1:09 pm
Профил ICQ
Аватар

Е нема такива идиоти!

Чет Юни 25, 2015 1:14 pm
Профил ICQ

Tisho написа:
Отговора е: "Една от поръчаните 3 платки е бракувана при електрическия тест който е направен на вашите платки. Колко ви трябват?"

Извадил си късмет, можеше и празен пакет да получиш, като онзи стар виц, от времето когато циганите имаха поне малко страх от милиционерите.
Цитат:
Милиционер към циганче.
- Ето ти пари за две банички, една за мен и една за теб.
Връща се циганчето като сладко си дояжда баничката.
Милиционера пита.
- Какво стана бре, къде е моята баничка?
- Беше останала само една, отговаря циганчето и му връща рестото.

Чет Юни 25, 2015 5:07 pm
Профил
Ранг: Популярен
Ранг: Популярен
Аватар

Tisho написа:
Като виден мазохист, реших да поръчам отново в Вирус. ...

Един път съм бил клиент на Вирус ходих лично на място Приеха ме все едно съм им изял супата с вилица
Оттам на сетне всичко правя при Selectrapcb включително и насищане че нещо ме е хванал мързела и не ми се запоява
без значение количеството дали е 1бр. или 100
Твърди се че качеството при Вирус е една идея по добро от Selectrapcb
Тези са правени миналата седмица при Selectrapcb изработка и насищане
И Тук си има кусури например трудно проходния отвор уцелва центъра на площадката :)
Но пълно щастие няма :)
Изображение

Изображение

Изображение

Чет Юни 25, 2015 10:12 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 463 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 31  Следваща