| Автор |
Съобщение |
|
nik
Ранг: Форумен бог
|
 Re: Хумор
не е смешно.... жалко е.... и аз имам едни спомени от краткия ми допир с БАН... ама наистина е жалко да ги разказвам... и по новините даже даваха на няколко пъти за други техни велики "изобретения" където всеки технически грамотен човек ще гледа с недоумение как може да се излагат така... за това по лесно е да гледам с насмешка, иначе ме хваща яд и както казват актьорите на слави трифоно - бития бит, БАНия БАН, и те не са виновни, системата така ги е научила, така става със всеки държавен служител когато дълго време никой не изисква нищо от него, да не мислите че лесно се живее с мизерна заплата и мисълта че за чеп за зеле не ставаш и като не можеш да заработиш парите си трябва да лъжеш и да се правиш на клоун всеки път за да отпуснат средства за мизерната заплата? жалко е но по добре да гледаме от веселата страна
|
| Съб Фев 25, 2012 10:46 am |
|
 |
|
3aek
|
 значи търси някой да му даде $30 000 да патентова на TI развойната платка  това вече си е съвсем за раздела Хумор 
|
| Съб Фев 25, 2012 2:12 pm |
|
 |
|
ps66
Регистриран на: Пет Яну 19, 2007 9:16 am Мнения: 1063 Местоположение: путинофили: "иди н***й"
|
Представи си ... че я патентова - после ще скъса TI с лицензни такси 
|
| Съб Фев 25, 2012 2:54 pm |
|
 |
|
Wise
Регистриран на: Нед Дек 19, 2004 6:26 pm Мнения: 1628 Местоположение: Сливен
|
Остави това, ами ако сме подписали и АСТА, колко от колегите от форума ще влязат в пандела.......... 
|
| Съб Фев 25, 2012 3:28 pm |
|
 |
|
bongo_x2
Регистриран на: Вто Яну 20, 2009 11:54 pm Мнения: 11338 Местоположение: "Занзибар"
|
Аааа, побъркахте ме с тая БАН! Я отворете напр. "За и против БАН" пък тука да си разправяме вицове! А според мен да се закрие БАН е като да се изгори юргана заради бълхите. Особено като няма шансове за нов юрган.
|
| Пет Мар 02, 2012 12:15 am |
|
 |
|
TheWizard
|
_________________ main[-1u]={1};
|
| Съб Мар 03, 2012 11:24 am |
|
 |
|
ike
Регистриран на: Пет Фев 04, 2005 9:59 pm Мнения: 6019 Местоположение: София
|
_________________ Warriors of the Night, ASSEMBLER!!!
|
| Нед Мар 04, 2012 12:59 am |
|
 |
|
am stereo
Регистриран на: Съб Дек 08, 2007 10:51 am Мнения: 1869 Местоположение: ♪♫♣♠|☼◙▲♦▼☻╬☺∞
|
_________________ DT-838 ((( STEREO ПОЗДРАВ))) за форума - https://youtu.be/xy921Pn3lhA
|
| Нед Мар 04, 2012 4:36 pm |
|
 |
|
fan
Ранг: Почетен член
|
Пиян сърбин уби акулата в Шарм ел Шейк http://www.monitor.bg/article?id=273163Пиян сърбин уби акула със задник http://www.chudesa.net/akula-ubiec/... и една "класика" пускана и преди от колега във форума... Сръбски пиян шофьор духа на дрегера http://www.vbox7.com/play:018a6edd
|
| Нед Мар 04, 2012 5:37 pm |
|
 |
|
maker_1
Ранг: Минаващ
|
|
| Пон Мар 05, 2012 6:00 pm |
|
 |
|
MYXATA
Регистриран на: Пон Юни 05, 2006 1:48 pm Мнения: 4906 Местоположение: където небето среща земята, ракията е Jameson, а бирата Guinness
|
то си е тъжно не е за хумор  плюс това снимката е редактирата много левашки с фотошоп  оригинала го гледах в фишки.нет преди месец-два, някой начинаещ фотошопаджия е лепнал пернишкия номер и си мисли, че е оригинален 
_________________ ... ако трети ден не ти се работи... това означава, че е сряда !
|
| Пон Мар 05, 2012 6:05 pm |
|
 |
|
tgi
Регистриран на: Нед Юни 10, 2007 2:22 pm Мнения: 6492 Местоположение: София
|
Бе за хумористичната или тъжната част може човек да се чеше по главата в чудене, ама на мене ми убягва защо баш Перник? С какво става по-смешно ако е Перник а не София, Бургас или Петрич примерно? Явно има някакъв фолклор дето не го знам (част от многото в тая категория, предполагам).
_________________------------------- www.tgi-sci.com------------------- http://www.flickr.com/photos/didi_tgi/
|
| Пон Мар 05, 2012 6:14 pm |
|
 |
|
ike
Регистриран на: Пет Фев 04, 2005 9:59 pm Мнения: 6019 Местоположение: София
|
Има противопоставяне на градовете. София - Перник Пловдив - Пазарджик Шумен - Варна Варна - Бургас Едните са лоши, а другите са добри подобно на Комунизъм - Демокрация или ЦСКА - Левски. Понеже повечето сме от София, логично е за всичко лошо да са виновни гадните перничани.
_________________ Warriors of the Night, ASSEMBLER!!!
|
| Пон Мар 05, 2012 7:40 pm |
|
 |
|
MYXATA
Регистриран на: Пон Юни 05, 2006 1:48 pm Мнения: 4906 Местоположение: където небето среща земята, ракията е Jameson, а бирата Guinness
|
ее Тги, то фолклора е доста изкривен в посока къс винкел като стане дума за миньорския град Перник  Всъщност познавам доста хора оттам, някои са ми доста близки приятели, и доста умни и начетени, но това не ми пречи да се кефя на "перишка суровачка"(къс винкел омотан с пуканки ) и кви ли не фолксвагенови варияции  като пернишката икономическа криза дето се изразявала в само две лети джанти на голфа(2-ка по подразбиране) и то сложени от страната на дискотеката  да не говорим за двата типа анцузи - ежедневни или като за свадба  Да ти кажа тука дето съм сега народа все едно от перник иде(ама този перник от вицовете) в средно голям шопинг център има хора по пижами и чехли, некви модни гъзари със анцуг тип шушляк и крачоли набутани в чорапите  говорят на някакъв странен език -уж англиийски, ама говорят бързо, мънкат, и думите имат различно значение.... P.S. ха ха и се сетих за въпрос към таксиджия -"Къде водите туристите тука в Перник" и той -"Как къде - у болницата " 
_________________ ... ако трети ден не ти се работи... това означава, че е сряда !
|
| Пон Мар 05, 2012 7:42 pm |
|
 |
|
3aek
|
това никой в перник не може да го измисли 
|
| Пон Мар 05, 2012 8:02 pm |