|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Дата и час: Пет Авг 21, 2026 9:42 pm
| Автор |
Съобщение |
|
tgi
Ранг: Форумен бог
Регистриран на: Нед Юни 10, 2007 2:22 pm Мнения: 6492 Местоположение: София
|
 Гумени крачета
Свършил съм ги - купувам едни от Бюрклин, прозрачни, силиконови, лещовидни, към 8 мм диаметър и към 2 мм високи, лепливи. Едното е 10-20 стотинки някъде. Трябват ми малко (поне 4, "почти поне"  и като потърсих из магазините из София не открих нищо разумно, разни от по лев и кусур нагоре парчето, как ли пък не, ще си купя гумена фабрика по-скоро, аман от нахалници. Някакво разумно решение из София?
_________________------------------- www.tgi-sci.com------------------- http://www.flickr.com/photos/didi_tgi/
|
| Пон Фев 13, 2012 7:29 am |
|
 |
|
Ицо
Регистриран на: Пет Дек 16, 2005 3:50 pm Мнения: 1260 Местоположение: София
|
 Re: Гумени крачета
 |  |  |  | tgi написа: Свършил съм ги - купувам едни от Бюрклин, прозрачни, силиконови, лещовидни, към 8 мм диаметър и към 2 мм високи, лепливи. Едното е 10-20 стотинки някъде. Трябват ми малко (поне 4, "почти поне"  и като потърсих из магазините из София не открих нищо разумно, разни от по лев и кусур нагоре парчето, как ли пък не, ще си купя гумена фабрика по-скоро, аман от нахалници. Някакво разумно решение из София? |  |  |  |  |
Провери ли в Унител ?
|
| Пон Фев 13, 2012 10:00 am |
|
 |
|
Lupus
Регистриран на: Сря Дек 01, 2004 12:44 am Мнения: 2811 Местоположение: София
|
 |  |  |  | Ицо написа:  |  |  |  | tgi написа: Свършил съм ги - купувам едни от Бюрклин, прозрачни, силиконови, лещовидни, към 8 мм диаметър и към 2 мм високи, лепливи. Едното е 10-20 стотинки някъде. Трябват ми малко (поне 4, "почти поне"  и като потърсих из магазините из София не открих нищо разумно, разни от по лев и кусур нагоре парчето, как ли пък не, ще си купя гумена фабрика по-скоро, аман от нахалници. Някакво разумно решение из София? |  |  |  |  |
Провери ли в Унител ? |  |  |  |  |
Мисля, че преди месец видях там наистина. Имат и нови каталози на захранванията и много прилични кутии. Абе това магазинче си го харесвам, нищо че завряно на кучето под опашката. 
_________________www.bsms.bg - SMS услуги за фирмите с модерно мислене.
|
| Пон Фев 13, 2012 1:27 pm |
|
 |
|
Reader
Ранг: Новодошъл
|
Четири комплекта или четири крачета? Защото при мен се мотае един комплект, който пасва точно с описанието ти (останали от някаква кутия). Подарявам ти ги, ако се домъкнеш до 7-ми км.
|
| Пон Фев 13, 2012 4:25 pm |
|
 |
|
tgi
|
Мерси, може и да се възползвам - за 4 броя става дума. То това устройство ще го нося тия дни до 7-ми километър та ако не му залепя нещо дотогава може и да те потърся лично за връзка евентуално да го обуя в движение  . [edit] А тоя магазин Унител къде е? Намерих някакъв на "Шипченски проход", близо до завод "Електроника" посока София - тоя ли е? Да не се навра някъде и да ми дадат гумени мишлета вместо крачета  [/edit]
_________________------------------- www.tgi-sci.com------------------- http://www.flickr.com/photos/didi_tgi/
|
| Вто Фев 14, 2012 3:34 am |
|
 |
|
Lupus
|
Точно там е, но няма надписи. На първия етаж е книжарница, а магазина е в мазето. Минава се през книжарницата.
|
| Вто Фев 14, 2012 9:28 am |
|
 |
|
ДедоБоре
|
... и след 11 часа сабале има надпис със сирьосинкави букви, невидимия цвят на далтонистите. може да се пробваш по телефона първо, но е добре да отидеш, щом не го знаеш. да се запознаеш а артикулите, дет са вика.
|
| Вто Фев 14, 2012 9:38 am |
|
 |
|
Ицо
|
Официално е от 10.00 работното време. Добави към 15 минути  Но пък работи до 18.00 и обикновено паркирането не е голям проблем. Ето това е сайтът http://www.unitel.bg/, а фирмата с кутии (и крачета) е Gainta Industries. Наистина не е лошо да го посетиш, защото има няколко размера крачета, както и други интересни неща.
|
| Вто Фев 14, 2012 10:21 am |
|
 |
|
Ицо
|
tgi, Сетих се къде още има такива крачета. В Бриколаж или Практикер. Използват се за подлагане на вратите на мебелите - за да не се удрят силно. 20-30 бр. струват 3-4 лв по спомени.
|
| Сря Фев 15, 2012 8:33 pm |
|
 |
|
Cekins
Регистриран на: Сря Апр 20, 2005 12:02 pm Мнения: 9123 Местоположение: Разград
|
Майтапа на страна, ама сега като каза, оня ден и в Кауфланд гледах такива...
|
| Сря Фев 15, 2012 10:47 pm |
|
 |
|
Lupus
|
Да, и аз видях във фризера замразени, но бяха свински.
|
| Сря Фев 15, 2012 11:06 pm |
|
 |
|
tgi
|
Е тия свинските от фризера ако ги сложа като се размразят ако хукне да бяга анализаторът кой ще го гони? 
|
| Чет Фев 16, 2012 4:32 am |
|
 |
|
ДедоБоре
|
слагаш смело такива крачета. намазани с олио и осолени. във фурната за запояване на 150С с дълго хоризонтално плато на термопрофила. поне 4-5 часа, а не минути. може да мериш с термометъра температурата (на крачетата). после изхвърляш анализатора и консумираш продукта.
предполагам, че качеството на анализатора няма да се отрази на вкусовите качества на продукта като цяло? логиката е същата и наопъки - качеството на крачетата надали влияе не анализатора.
крачета от ограничители за мебели са подходящи за малки платчици или кутийки. но са изключително достъпни и евтини.
|
| Чет Фев 16, 2012 9:55 am |
|
 |
|
tgi
|
Оф отивам до Бриколаж, отивам. И без друго не съм излизал пак поне седмица, баси безкрайната зима. Слънцето ли угасна кво стана - кви бяха предсказанията за края на света, май имаше нещо за тая година, току виж се оказали верни, да побързам с крачетата демек  .
|
| Чет Фев 16, 2012 10:04 am |
|
 |
|
tgi
|
Бях и намерих бе - идеалните кажи-речи. Към 8мм диаметър, цилиндрични, към 3мм високи. По-меки са от другите ама са добри (хем ще гасят и вибрациите дето ги няма  ). За под 4 лева 70 бройки, това по-разумно ми изглежда от 4 бройки за повече пари, баси нахалниците.
|
| Чет Фев 16, 2012 4:46 pm |
|
|