| Автор |
Съобщение |
|
bongo_x2
Ранг: Форумен бог
Регистриран на: Вто Яну 20, 2009 11:54 pm Мнения: 11338 Местоположение: "Занзибар"
|
 Re: Новини от страната
Честито ви глобално затопляне! 
|
| Вто Фев 07, 2012 10:57 pm |
|
 |
|
MYXATA
Регистриран на: Пон Юни 05, 2006 1:48 pm Мнения: 4939 Местоположение: където небето среща земята, ракията е Jameson, а бирата Guinness
|
Бат Бонго, то един от ефектите на глобалноот затопляне е , че има много студени зими и много горещи лета -> междинните сезони се размиват  димек студ и пек , средно положение няма 
_________________ ... ако трети ден не ти се работи... това означава, че е сряда !
|
| Вто Фев 07, 2012 11:05 pm |
|
 |
|
Cekins
Регистриран на: Сря Апр 20, 2005 12:02 pm Мнения: 9136 Местоположение: Разград
|
Бат Бонго, да не би и в Занзибар да вали сняг ?
|
| Сря Фев 08, 2012 12:15 am |
|
 |
|
bongo_x2
Регистриран на: Вто Яну 20, 2009 11:54 pm Мнения: 11338 Местоположение: "Занзибар"
|
Вали, че се съдира! Тук на ниското само на джама на колата съм виждал нещо подозрително ама който ходи по планината трябва много да внимава.
А изминалите 2-3 лета си бяха неекстремни.
|
| Сря Фев 08, 2012 2:31 am |
|
 |
|
Цецо
Регистриран на: Пон Сеп 27, 2004 9:22 am Мнения: 15501 Местоположение: София
|
_________________ "Да еба и шибаната държава" мислеше си Гошо, докато се опитваше да улучи кофата за боклук от балкона на осмия етаж.
|
| Сря Фев 08, 2012 1:00 pm |
|
 |
|
Syrius-B
Регистриран на: Пон Яну 30, 2006 2:48 am Мнения: 1248 Местоположение: София
|
"Нито едно добро дело не остава ненаказано", както казват някои... 
|
| Сря Фев 08, 2012 8:27 pm |
|
 |
|
MidNighT_SpiRiT
Ранг: Напреднал
Регистриран на: Нед Сеп 17, 2006 12:00 pm Мнения: 450 Местоположение: Plovdiv
|
Аз до сега не съм забелязал да има размиване на сезоните. А и какво би било ако има здраво глобално затопляне... не може да се предвиди 100%
_________________ for(;;) DoFire();
|
| Чет Фев 09, 2012 10:26 am |
|
 |
|
Cekins
Регистриран на: Сря Апр 20, 2005 12:02 pm Мнения: 9136 Местоположение: Разград
|
Ами какво би било - убуу сигурно - няма да е като сега -20. Нощеска при нас май е било -25 някъде.
|
| Чет Фев 09, 2012 5:20 pm |
|
 |
|
tgi
Регистриран на: Нед Юни 10, 2007 2:22 pm Мнения: 6492 Местоположение: София
|
То би било хубаво и ако нямаше застудяване, видимо отиваме към ледников период.
В Триполи бил натрупал сняг, незапомнено (слушах някакво интервю по BBC с една леля оттам тя го спомена), камили газят снегове и т.н.
_________________------------------- www.tgi-sci.com------------------- http://www.flickr.com/photos/didi_tgi/
|
| Чет Фев 09, 2012 6:54 pm |
|
 |
|
velio
|
Ми като ги видим тея ефекти, ще знаем че има глобално затопляне. Допреди месец се оплакваха някои хора че зимата им била много топла. Тая година (2011) си беше съвсем нормална. Пролетта беше добра. Лятото не беше твърде горещо. Есен си имаше. Да припомня че есента приключва към края на декември, а не на 1-ви ноември. Изобщо имам добри спомени от сезоните тая година. 2010 лятото почна реално Юли месец, целия Юни беше хладен, ходих с яке. Горещо беше няколко дни през август месец. Антропогенния фактор в температурния режим на земята е силно преувеличен според мен, а и според това което наблюдавам около мен. Замърсяването е друга бира.
|
| Чет Фев 09, 2012 7:13 pm |
|
 |
|
tgi
|
Пролетта беше нормална, лятото беше добро наистина но е нормално да е малко по-горещо отколкото беше. Тук сме живели май в различни страни  . От самото начало на ноември настана зима, рядко имаше положителни температури, т.е. дойде близо 2 месеца предварително. Според мене човешкият фактор има пренебрежимо малко влияние върху климата ако въобще, и със сигурност тия дето говорят, че има такова знаят по въпроса не повече от мене а аз нищо не знам. За замърсяването навярно е така, те хората изгребаха каквото имаше за ядене в океаните та какво остава за малката суша.
_________________------------------- www.tgi-sci.com------------------- http://www.flickr.com/photos/didi_tgi/
|
| Чет Фев 09, 2012 8:15 pm |
|
 |
|
MYXATA
Регистриран на: Пон Юни 05, 2006 1:48 pm Мнения: 4939 Местоположение: където небето среща земята, ракията е Jameson, а бирата Guinness
|
Добре де, може да си малко изкривени възприятията, ама тука при мен винаги вали. Дъжд. Сега е 4- 8 градуса. Лятото го познавам като видя че повечето хора слагат тъмни очила  Иначе погодата си е се тая  , е като е по сушаво, вали само веднъж на ден 
_________________ ... ако трети ден не ти се работи... това означава, че е сряда !
|
| Пет Фев 10, 2012 11:55 am |
|
 |
|
head_up
Регистриран на: Нед Юни 01, 2008 9:54 pm Мнения: 1503 Местоположение: Пловдив
|
 |  |  |  | MYXATA написа: Добре де, може да си малко изкривени възприятията, ама тука при мен винаги вали. Дъжд. Сега е 4- 8 градуса. Лятото го познавам като видя че повечето хора слагат тъмни очила  Иначе погодата си е се тая  , е като е по сушаво, вали само веднъж на ден  |  |  |  |  |
Гадно. Като летне един хубав дъжд през няколко дена да напои земята - ок, но всеки ден да те дави, не си е живот  Поне бирата компенсира неудобството 
|
| Пет Фев 10, 2012 12:05 pm |
|
 |
|
ike
Регистриран на: Пет Фев 04, 2005 9:59 pm Мнения: 6019 Местоположение: София
|
В hardwarebg събират пари за Любен Кастрев, ако имате желание можете да се вкючите http://hardwarebg.com/forum/showthread. ... 0%BC%D0%BE
_________________ Warriors of the Night, ASSEMBLER!!!
|
| Вто Фев 28, 2012 4:07 pm |
|
 |
|
tgi
|
http://dnes.dir.bg/news/doklad-wikileak ... 38281?nt=4Каква изненада, брей. Остава да открият и как централата на Лубянка е тарторът ама това няма да го пуснат скоро по медиите ако и да им викат не уики ами кикилийкс ако щат  .
|
| Вто Фев 28, 2012 8:30 pm |
|
|