|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Дата и час: Вто Юли 28, 2026 12:36 am
|
Страница 1 от 1
|
[ 4 мнения ] |
|
Търсят се разработчици на китове.
| Автор |
Съобщение |
|
bateAz
Ранг: Форумен бог
Регистриран на: Нед Сеп 26, 2004 4:11 pm Мнения: 3750 Местоположение: София
|
 Търсят се разработчици на китове.
Моят работодател ( от София ) си е намерил солидно количество интегрални схеми, произведени преди 10-20 години. По-голямата част са цифрови, серия 74LS и CMOS, серии 4000 и 74HC. Идеята е да се комплектоват в някакви китове или 'набори' за направа на нещо, да се учат децата или нещо за дома. С две думи : да се продадат. Търси се човек ( може и да не е един ), който: 1. Да предложи какво да е устройството. 2. Да направи принципната схема. 3. Да разработи PCB.
Който се заинтересува от предложението, да ми пусне лично съобщение. На 'утвърдените кандидати' ще бъде даден списък с номенклатурата, която трябва да 'влезе' в производството. Моля, който пише да ми прати ориентировъчен списък какво е разработвал досега, с какви средства и по възможност примерни принципни схеми, които той е конструирал.
Решението към кого да се обърнем не го вземам аз, аз само правя връзката. За разлика от работодателите в JOBS.BG ВСЕКИ, който ми пише, ще получи отговор, какъвто и да е той.
|
| Чет Окт 20, 2005 7:12 pm |
|
 |
|
the_real_maniac
Ранг: Почетен член
Регистриран на: Пет Авг 19, 2005 11:38 am Мнения: 978 Местоположение: Europe -> BG
|
offtopic: евалата за последното !
"За разлика от работодателите в JOBS.BG ВСЕКИ, който ми пише, ще получи отговор, какъвто и да е той."
|
| Съб Окт 22, 2005 5:28 pm |
|
 |
|
bateAz
Ранг: Форумен бог
Регистриран на: Нед Сеп 26, 2004 4:11 pm Мнения: 3750 Местоположение: София
|
Има временна задръжка по въпроса. Като 'му дойде времето', ще се обадя.
|
| Вто Окт 25, 2005 8:54 pm |
|
 |
|
TheHungry
Ранг: Почетен член
Регистриран на: Съб Сеп 03, 2005 11:31 am Мнения: 766 Местоположение: Пловдив
|
Само за информация и идеи
http://neomontana.dir.bg/
|