|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Дата и час: Съб Окт 03, 2026 10:06 pm
| Автор |
Съобщение |
|
Lupus
Ранг: Форумен бог
Регистриран на: Сря Дек 01, 2004 12:44 am Мнения: 2811 Местоположение: София
|
 Re: Новини от страната
Е, то не е необходимо да знам броя фотони, когато е ден. Причината за това е слънцето и то е източника на светлина. Задай си правилния (ленинския  ) въпрос: " А кому это выгодно?"
_________________www.bsms.bg - SMS услуги за фирмите с модерно мислене.
|
| Съб Дек 17, 2011 1:12 pm |
|
 |
|
tgi
Регистриран на: Нед Юни 10, 2007 2:22 pm Мнения: 6492 Местоположение: София
|
Е, въпросът е задаван хилядолетия преди Ленин  (Cui prodest). Но "кой е" дяволът е засега второстепенен въпрос, нека първо посвикнем с мисълта, че го _има_ и че той командва тук.
_________________------------------- www.tgi-sci.com------------------- http://www.flickr.com/photos/didi_tgi/
|
| Съб Дек 17, 2011 1:20 pm |
|
 |
|
Lupus
Регистриран на: Сря Дек 01, 2004 12:44 am Мнения: 2811 Местоположение: София
|
Тогава приемаме, че в единия случай заповедта е дошла от сатанинската канцелария, я в другия - от Божията. Кой какво точно е наредил остава засекретено за следващите 50г! Амин! 
_________________www.bsms.bg - SMS услуги за фирмите с модерно мислене.
|
| Съб Дек 17, 2011 2:52 pm |
|
 |
|
Цецо
Регистриран на: Пон Сеп 27, 2004 9:22 am Мнения: 15501 Местоположение: София
|
_________________ "Да еба и шибаната държава" мислеше си Гошо, докато се опитваше да улучи кофата за боклук от балкона на осмия етаж.
|
| Чет Дек 22, 2011 5:04 pm |
|
 |
|
tgi
|
Ми може да е напипал нещо незабелязано досега човекът, знае ли се. Последните 10-ина години току някой вижда закономерност в купа данни просто защото с мрежата и дисковото пространство има много по-широк и организиран достъп до данните. Разбира се провинциалната му нагласа, че "като чуят сами ще го потърсят" му предстои да си я излекува, публикацията с обосновки и т.н. ще трябва да си я направи сам ако иска някой да го вземе насериозно.
_________________------------------- www.tgi-sci.com------------------- http://www.flickr.com/photos/didi_tgi/
|
| Чет Дек 22, 2011 5:18 pm |
|
 |
|
741
|
Този същият очевидно няма начин да не е в час, щото отдавна е в занаята: 23 август 2001Продавал брошури с прогнозите по левче 
|
| Чет Дек 22, 2011 5:52 pm |
|
 |
|
tgi
|
Значи все пак по-вероятното обяснение си остава приложимо, аз с моя перманентен оптимизъм току раздавам кредит на доверие където трябва и където не трябва  .
|
| Чет Дек 22, 2011 6:17 pm |
|
 |
|
itso.t
Регистриран на: Чет Фев 03, 2005 2:21 am Мнения: 12905 Местоположение: София
|
И актуалната прогноза - земята ще се клати най-силно около 25-и и 31-ви декември... 
|
| Чет Дек 22, 2011 8:14 pm |
|
 |
|
Цецо
|
http://www.dnevnik.bg/pazari/finansi/20 ... vurliha_9/Само на мен ли 20% лоши кредити ми изглеждат чудовищно много?
_________________ "Да еба и шибаната държава" мислеше си Гошо, докато се опитваше да улучи кофата за боклук от балкона на осмия етаж.
|
| Пет Дек 23, 2011 4:12 pm |
|
 |
|
Dimitar
Регистриран на: Пет Ное 12, 2004 3:38 pm Мнения: 9103 Местоположение: Chicago, IL
|
Тук работата се сгомняса като стигнаха май около 8% беше  .
|
| Пет Дек 23, 2011 5:46 pm |
|
 |
|
ToHu
Регистриран на: Нед Сеп 26, 2004 9:21 pm Мнения: 30859 Местоположение: София
|
Това не знам от къде го измислиха, онзи ден гледах статистика, много по малко са, ако не се лъжа бяха около 1.3 % необслужваеми не знам коя от двете лъже и коя е точна.
|
| Пет Дек 23, 2011 6:30 pm |
|
 |
|
Цецо
|
Да ти кажа като се огледам, мисля, че 20 е по-реалната цифра  Незнам ти откъде го извади тоя един процент, ама това е смешно. Значи по-принцип тия близо 20% включват необслужваеми повече от 90 дни, като и предоговорени кредити и се прави на месечна база. Т.е. 20% от отпуснатите кредити (като обща парична сума, не бройка кредити) или не се обслужват или са предоговорени. Отделно има друга статистика само за необслужваеми, която излиза на 3 месеца. Към септември чисто лошите, демек тотално необслужваеми са били 14.5%, което пак е ужасно много, а в момента вероятно отиват близо до 16-17%. Ето ти бюлетина на БНБ за тримесечна. Незнам ти къде ги гледаш тия оптимистични проценти, но според мен положението е много зле. http://www.bnb.bg/bnbweb/groups/public/ ... _09_bg.pdf (т.3.1. стр 12.)
|
| Пет Дек 23, 2011 7:19 pm |
|
 |
|
bongo_x2
Регистриран на: Вто Яну 20, 2009 11:54 pm Мнения: 11338 Местоположение: "Занзибар"
|
Не се кахъри бе Цецо! Когато процентът надмине 50 банките ще махнат с ръка и ще рестартират системата - дежа ву. Спомням си как предлагаха на майка ми да вземе прахосмукачките на чистачките вместо да си иска парите  А пари в БГ има: тъкмо чух по новините, че само една изгърмяла фирма за некачествени силиконови цици е "монтирала" в БГ над 3000 чифта. Какво ли ще е общото количество на силиконките тогава 
|
| Пет Дек 23, 2011 11:02 pm |
|
 |
|
Цецо
|
Бонго, банките в БГ се рестартираха в БГ преди известно време. Що си мислиш, че банките като рестартират, ще го духат банкерите? Ще го духаме ти и аз. Виждал си го, не е да не знаеш за какво иде реч, като тия около теб. Хиперинфлация, безработица и 10 години безвремие... поводи за кахарене да искаш.
|
| Съб Дек 24, 2011 1:03 pm |
|
 |
|
ДедоБоре
|
Много остроумна аналогия с титаникне трябва да се забравя и, че титаник е построен от инженери, а ноевия ковчег от аматьори. колко струва професионализма в днешно време?
|
| Съб Дек 24, 2011 1:07 pm |
|
|