Отговори на тема  [ 16189 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117 ... 1080  Следваща
Новини от страната 
Автор Съобщение
Ранг: Форумен бог
Аватар

Мнение Re: Новини от страната
На мен пък ми направи впечатление, че повечето ярко светещи ограничения бяха в бившата източна германия - та да си направим изводите...

Пет Дек 16, 2011 12:59 pm
Профил ICQ
Аватар

Ннам ама аз няколко пъти прекосих цяло гръцко по дължина (катастрофа не видях) със средна скорост 150 км/ч а карам таралясник. Разбира се добрите возила ме разминаваха. Обаче магистралата е нова и с три ленти + резервна. А в БГ е двулентова (поне дотогава) и с ограничение 60 на всеки пет километра. Катастрофите си ги знаете.

Пет Дек 16, 2011 4:56 pm
Профил
Аватар

Аве България въобще не е критерии за сравянване с каквото и да е - може би само Индия и Китай ни водят идиотия по пътищата. Даже румънците се държат доста по-цивилизовано (когато са в Румъние де - като са тука и те са идиоти).

Що не дойдеш да караш със средно 150 по магистралата Шумен-Варна - има две места дето ако се движиш с повече от 120 има реална възможност да се преквалифицираш на пилот скоропостижно.

Пет Дек 16, 2011 5:28 pm
Профил ICQ

Eeee не плаши човека, миналата седмица я минавах със 160-170 цялата от шумен до Варна и на обратно, в три последователни дни, имаше едно две места дето малко лашна по здраво ама чак да литнеш .. е то зависи и от колата ама ...

Пет Дек 16, 2011 7:15 pm
Профил
Аватар

Еми ако караш нещо 2-3 тона може и да не усетиш, ама аз с мойта калинка не ме питай как съм си гълтал граматиката на някой места. Особено около бензиностанциите на Shell след Каспичан в посока Варна вълнението е 7 бала. А за "мостчетата" да не казвам - там пък Colin McRae - полети по някой друг метър...

Пет Дек 16, 2011 7:59 pm
Профил ICQ

Да може и от това да е, тежко е добичето.
Ама иначе пътищата ни не са толкова зле, в Румъния не са много по добре, на някои места да,но пък има и някои доста зле. Интересен е контраста като минаваш дунав мост, от нашата страна не е върхът на сладоледа, ама като минеш в румънско като почнеш от моста та до първото село почти изглежда доста зле, е моста май го боядисват в момента в интерес на истината.

Пет Дек 16, 2011 8:18 pm
Профил
Аватар

В румънско също са уникални.:)
Минаваш Дунав мост и караш и караш и по някое време я трамвай. По това се ориантирах, че съм вече в Букурещ. :mrgreen:
Градското каране там е повече от интересно преживяване, Линейка с пуснат светлинен и звуков сигнал си чака в задръстването, а неочаквано чичката с дачиата пред мен слезе заключи и влезе в железарията до пътя. Не ме питайте как го заобиколихме... 8O

По нашите магистрали също е приключение. Най смешния случай за който се сещам е карам с 140 нагоре по баиря на витиня, изпреварвам редица от камиони, 4-5 бяха тамън изпреварвах втория нещо свети отзад. Поглеждам в огледалата фият. Дърт. Е къде да се дяна да се пъхна под някой камьон да му направя място - няма да стане. Да ускорявам още също. Викам си майната му да си свети. :butthead:
Е да де ама оня взе и да свири. Цветомузиката пълна... И така изпреварваме и първия камьон в колоната, решавам да му направя път ама диването не чака. Завира се пред камьона и започва едно тегаво изпреварване отдясно при което аз спирам да си чувам музиката в колата от клаксони и бръмчене на фият...
Удостоявам го чинно с Цецовия лидер в мигновенните съобщения :finga: гледайки как едвам успява да ме изпревари... На няколко пъти ми идваше да погаля газта и да не му дам да ме изпревари, но реших, че не си струва.
Вътре в фият-а четерима диванета на не повече от 25 години всеки.
Навират се пред мен и започват същия цирк с колата пред мен. В момента в който изпреварваше предната кола по същия начин по който изпревари мен, от аспуха му излезе едно кълбо черен пушак. След което от към предния капак дигна едни пушаци, последва аварийки и в аварийната лента. :finga:

Едвам се преборих с желанието да спра и да го попитам за тук ли е тръгнал и да го похваля за спортното постижение...

Някой ден ще си сложа една камера отпред, такива бисери се срещат по пътищата, че чак ме е яд, като остават недокументирани.

А за 140 км/ч по магистралата, съгласен. Но по нашите "магистрали" си е доста екстремно преживяване. Особенно по Тракия в участъка София - Пловдив...

Пет Дек 16, 2011 10:12 pm
Профил ICQ
Аватар

Тишо, Тракия е слънце в сравнение с Хемус (Шумен-Варна). ТоНи с черния джиб има предимство. Ама такива кат мене с коли до 800кг. не е за разправяне - то с мойта е живо приключение да се кара със 170, ама успещно съм я карал с толкова по Тракия. Ама тука ме е страх и със 120 да я карам.

Пет Дек 16, 2011 10:30 pm
Профил ICQ
Аватар

Cekins написа:
Тишо, Тракия е слънце в сравнение с Хемус (Шумен-Варна). ТоНи с черния джиб има предимство. Ама такива кат мене с коли до 800кг. не е за разправяне - то с мойта е живо приключение да се кара със 170, ама успещно съм я карал с толкова по Тракия. Ама тука ме е страх и със 120 да я карам.

Да бе по Тракия с 170 и то с 800кг. кола... Може ама в новата и част. Тръгни от София до Пловдив особенно пред около разклона за Пазаржик и карай с толкова. Аз там с 2 тона кола на моменти не карам повече от 100, защото ще се разпадне...

Пет Дек 16, 2011 10:46 pm
Профил ICQ
Аватар

ToHu написа:
Да може и от това да е, тежко е добичето.
Ама иначе пътищата ни не са толкова зле, в Румъния не са много по добре, на някои места да,но пък има и някои доста зле. Интересен е контраста като минаваш дунав мост, от нашата страна не е върхът на сладоледа, ама като минеш в румънско като почнеш от моста та до първото село почти изглежда доста зле, е моста май го боядисват в момента в интерес на истината.

Е, какво село оттатък моста? Минаваш го и си в Гюргево. А от там до Букурещ път като слънце! :)

Съб Дек 17, 2011 12:10 am
Профил WWW
Аватар

http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=4398071

Още един от многото случаи демонстриращи до колко надолу в БГ всички са под
строй. Решили да завият надясно, свирнали им отгоре и айде наляво. Дори разните
нещастни попове, какво остава за "политици" взимащи реални решения, "журналисти"
и т.н.

http://www.flickr.com/photos/didi_tgi/

Съб Дек 17, 2011 10:15 am
Профил WWW
Аватар

tgi написа:
http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=4398071

Още един от многото случаи демонстриращи до колко надолу в БГ всички са под
строй. Решили да завият надясно, свирнали им отгоре и айде наляво. Дори разните
нещастни попове, какво остава за "политици" взимащи реални решения, "журналисти"
и т.н.

Нещата са дооооста по-сложни от твоята интерпретация!
Неминуемо при една задълбочена проверка в архивите ще излязат доста имена на свещеници, свързани с ДС и разузнаването. А това ще доведе до разпалване отново на разкола в църквата, който благодарение на глупостта на новоизлюпените "демократи" върлува в нея почти 10г и доведе до разграбване на много имоти и облагодетелстване на много хора по незаконен начин. За това в тази посока трябва наистина да се пипа внимателно. В ничий интерес не е в момента поповете отново да се хванат за брадите. :D

Съб Дек 17, 2011 10:34 am
Профил WWW
Аватар

Възможно да си прав за интересите и сложността и т.н., че са заведени на отчет
някъде е ясно, не това е интересното, това всеки го знае.
Просто исках да отбележа как се движат по обща команда когато тя дойде
откъдето трябва, много такива примери има разбира се ама тоя ми попадна
сега.

Съб Дек 17, 2011 10:47 am
Профил WWW
Аватар

tgi написа:
Възможно да си прав за интересите и сложността и т.н., че са заведени на отчет
някъде е ясно, не това е интересното, това всеки го знае.
Просто исках да отбележа как се движат по обща команда когато тя дойде
откъдето трябва, много такива примери има разбира се ама тоя ми попадна
сега.

И откъде според теб идва сега правилната команда?

Съб Дек 17, 2011 11:20 am
Профил WWW
Аватар

Откъде да знам. Констатирам наличието и, това как според тебе предполага
да мога да назова източника. Инак казано, това, че не знам точния брой фотони
минаващи през стъклото на прозореца всеки момент не ми пречи като погледна
да разбера, че е ден.

Съб Дек 17, 2011 12:41 pm
Профил WWW
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 16189 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117 ... 1080  Следваща