|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Дата и час: Пон Юли 27, 2026 3:41 pm
| Автор |
Съобщение |
|
woody
Ранг: Форумен бог
Регистриран на: Вто Юли 31, 2007 2:55 pm Мнения: 1792 Местоположение: София
|
 Re: Бърз въпрос за XCR3032XL
64-ките може и още да не са убити. По Xilinx намирам разни документи за известия за obsolete-ване, което е много хубаво, ама не попаднах на кумулативен. Има ли по сайта им нещо да показва текущото положение за фамилиите? Че гледам май-май и 9500 са отписани и на доизживяване по дистрибутори.
|
| Пет Дек 02, 2011 4:29 pm |
|
 |
|
tgi
Ранг: Форумен бог
Регистриран на: Нед Юни 10, 2007 2:22 pm Мнения: 6492 Местоположение: София
|
 Re: Бърз въпрос за XCR3032XL
Ми може и да не са, но имам някакъв спомен, че последните 2-3 години попадах на такова известие. Но споменът ми е неясен де, може да се бъркам. Пак в тоя интервал от време Атмел спряха един флаш дето ползвах та може да пренасям тоя спомен в другия, май не ама знам ли.
[edit] Явно ги има още все пак, в digikey имат на склад три вида. Дано вървят още известно време, че не съм виждал съпоставимо добра програмируема логика за целите, дето съм имал.[/edit]
_________________------------------- www.tgi-sci.com------------------- http://www.flickr.com/photos/didi_tgi/
|
| Пет Дек 02, 2011 6:27 pm |
|
|