|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Дата и час: Съб Окт 03, 2026 1:47 pm
| Автор |
Съобщение |
|
ДедоБоре
Ранг: Форумен бог
|
 Re: Избори 2011
ще се цитирам: затова и лайната в кочината стват все по-рядки не непитателни. въртим едни и същи хора, дето в нормално общество няма да могат да изкарат хляба на фирма от 5 души... на всички "политици" в главите им е само как да се усвоятват, харчат, отчитат и оправдават средства. на никой не му минава и мисъл даже, че преди да се изхарчат едни пари, трябва да се изкарат. преди много години кулеков и бойчев се кандидатираха за президентска двойка. за тях гласуваха 57 668 или 1,34% и ?
|
| Сря Окт 12, 2011 11:17 am |
|
 |
|
Цецо
Регистриран на: Пон Сеп 27, 2004 9:22 am Мнения: 15501 Местоположение: София
|
Няма "и?" Хората които тогава са гласували за Кулеков и Бойчев са същите които днес ще гласуват за Хиподилеца. Хора които съзнават, че крайния резултат е предизвестен, той хич не им харесва, ама решават поне да се изхилят тъпо на цялата абсурдност на ситуацията...ясно съзнавайки, че се хилят на себе си.
_________________ "Да еба и шибаната държава" мислеше си Гошо, докато се опитваше да улучи кофата за боклук от балкона на осмия етаж.
|
| Сря Окт 12, 2011 11:32 am |
|
 |
|
sthx
|
Грешите. Кулеков и Бойчев не са участвали в избори. Само събираха подписи за да ги допуснат да участвуват. После направиха умишлен гаф и не ги допуснаха до изборите. Иначе тези избори нещо ми се губят. Нито за президентските имам някакви впечатления и мнение, нито за селските.
_________________ Две плюс две е приблизително равно на четири. Факт!
|
| Сря Окт 12, 2011 11:37 am |
|
 |
|
ДедоБоре
|
 Re:
|
| Сря Окт 12, 2011 11:53 am |
|
 |
|
Tisho
Регистриран на: Пон Ное 22, 2004 11:24 pm Мнения: 1923 Местоположение: Габрово
|
Дреме ми на шушоните за тези, следващите и предишните избори. Исторически погледнато от избори полза няма, само се подменят едни с други и крайния резултат е все по-терсене за работа и живот. Не дай си боже да ти се наложи да имаш работа с държавни институции каквито и да било, то тогава побеляването на главата е гарантирано. Пресен пример - плащам си осигуровки като поп, преди няколко седмици се наложи да ми правят операция, ми платих си и я. Касата това не плаща, друго поема незнам си какъв процент клонящ към 0, за трето им свършили парите... Същото и с данъци, винетки и т.н. Така, че който и да изберат ползата ще е все една и съща - никаква. 
|
| Сря Окт 12, 2011 12:45 pm |
|
 |
|
TheHungry
Ранг: Почетен член
Регистриран на: Съб Сеп 03, 2005 11:31 am Мнения: 771 Местоположение: Пловдив
|
 Re: Re:
Това ми хареса: 27 October 3 November Number of registered voters 6837737 6 859 318 Number of voters who cast votes 4 317 161 4 215 145 Voter turnout (%) 63.14 61.67 Number of invalid votes 28908 25416 Number of invalid votes 4 288 499 4 189 733 ^ |------------------------------------
_________________ "I really do like SOLDERING as my programming language." Bob Pease
|
| Сря Окт 12, 2011 1:06 pm |
|
 |
|
kiiid
Ранг: Почетен член
|
Ха... аз пък не знаех че щяло да има избори в България докато не видях тая тема. Пича ми харесва, напомня ми за култовата песен за Бате Гойко: http://www.youtube.com/watch?v=ENhMSUxYeDI Аз ако бях в БГ бих гласувал за него, поне изглежда не особено привързан към "скъпите" мангали пък и казва каквото мисли, а не каквото се очаква да бъде казано. Не е скъпия костюм и превзетите приказки това което оформя един политик, а неговите възгледи. Опит се изгражда в движение, не по учебници.
|
| Чет Окт 13, 2011 12:50 am |
|
 |
|
MidNighT_SpiRiT
Ранг: Напреднал
Регистриран на: Нед Сеп 17, 2006 12:00 pm Мнения: 450 Местоположение: Plovdiv
|
Уж интелигентни хора, а щяли да гласуват за Светльо... Според мен такива като него се появяват по една от две причини (може и двете) 1. правят си реклама 2. служат за отбиване на гласове от тези, които има "опасност" да спечелят. Какво не му харесвате на Росен Плевнелиев? Като че ли до сега са били супер президентите? Гоцето е един от най-вредните до сега.
_________________ for(;;) DoFire();
|
| Чет Окт 13, 2011 5:01 pm |
|
 |
|
ToHu
Регистриран на: Нед Сеп 26, 2004 9:21 pm Мнения: 30859 Местоположение: София
|
Нищо не му харесваме, като почнеш от това че е само главатарите му го задминават по мощенничество, ама и това не се знае, та стигнеш до там че той две думи на кръст не може да каже. Не че гоцето можеше като стана ама аз за гоцето не съм гласувал, то аз никога не съм гласувал ....
|
| Чет Окт 13, 2011 5:46 pm |
|
 |
|
head_up
Регистриран на: Нед Юни 01, 2008 9:54 pm Мнения: 1503 Местоположение: Пловдив
|
Именно. Въпроса е, че сега един не-политик, дори не медийна личност, не знам дали влиза и в светския живот, като фронтмен, обаче виж - не са никак малко желаещите да покажат среден пръст на политическата класа като дадат гласът си за Светльо. Ще бъде голям фарс и тоя път 
|
| Чет Окт 13, 2011 7:45 pm |
|
 |
|
tgi
Регистриран на: Нед Юни 10, 2007 2:22 pm Мнения: 6492 Местоположение: София
|
Ако е успешен просто ще заеме мястото на Ганчев в постановката имитираща "избори", не се е сетил сам да участва а са го пратили. Но да, безнадеждно е, масите ще си ядат все същия хляб не за 5-ти а за 50-ти път, толкова им е акълът такава храна им се полага.
_________________------------------- www.tgi-sci.com------------------- http://www.flickr.com/photos/didi_tgi/
|
| Чет Окт 13, 2011 7:51 pm |
|
 |
|
Lupus
Регистриран на: Сря Дек 01, 2004 12:44 am Мнения: 2811 Местоположение: София
|
Някаква идея, как нещата да се променят в правилната посока?
_________________www.bsms.bg - SMS услуги за фирмите с модерно мислене.
|
| Чет Окт 13, 2011 10:02 pm |
|
 |
|
ToHu
Регистриран на: Нед Сеп 26, 2004 9:21 pm Мнения: 30859 Местоположение: София
|
Идея имам, нито ме е страх да я споделям, нито да я реализирам, ама както се казва една лястовица пролет не прави, на масата не и стиска нито да изрази гласно мнение, нито да направи каквото и да е. Мен не ми пука изобщо на кой какво ще кажа, казвал съм го ина министри и на депутати, за полицаи и чиновници да не говорим, нямам проблем и да го кажа и на бойко всичко което го мисля. Но какво променя това .. нищо, само това че няма книжка, че се опитвам да ме прецакват където могат, и че ми е весело като им гледам насраните муцуни на тия дето се мислят за много велики, но до тук. Оправията е една, много пъти съм го казвал, в софия има достатъчно стълбове да се избесят всички депутати и министри по тях и да висят там до де не остане нищо от тях. Следващите ще се замислят искат ли да овиснат и те по стълбовете ... но ...
|
| Чет Окт 13, 2011 10:44 pm |
|
 |
|
CarBeta
|
И как според теб обесването на около 300 депутати и министри ще реши проблемите български ???????
|
| Чет Окт 13, 2011 11:09 pm |
|
 |
|
head_up
Регистриран на: Нед Юни 01, 2008 9:54 pm Мнения: 1503 Местоположение: Пловдив
|
Ще намали драстично съпротивата на решаването на тия проблеми ... пъм и до някъде ще направи удоволствие на голяма част от овцете, пардон - народа  Трябва си бесило, камшик, даване, нещо гакова - показно и да е ясно, но няма кой да го направи, щото ов... пардон - народа, му е по-лесно да пише по форумите. А, живо доказателство ... btw, манговците пак налазиха - на ти протести, на ти бунтове, на ти размирици. До пладне преди избори 
|
| Чет Окт 13, 2011 11:57 pm |
|
|