| Автор |
Съобщение |
|
ike
Ранг: Форумен бог
Регистриран на: Пет Фев 04, 2005 9:59 pm Мнения: 6019 Местоположение: София
|
 Инженери с Protel/Orcad
_________________ Warriors of the Night, ASSEMBLER!!!
|
| Сря Окт 05, 2011 5:51 am |
|
 |
|
Бай Ставри
Ранг: Новодошъл
Регистриран на: Пет Май 27, 2011 8:25 am Мнения: 134 Местоположение: Силистра
|
 Re: Инженери с Protel/Orcad
muhahahahahahaha
| Сря Окт 05, 2011 7:46 am |
|
 |
|
Цецо
Регистриран на: Пон Сеп 27, 2004 9:22 am Мнения: 15501 Местоположение: София
|
Кажи що се хилиш? Какво и е на обявата?
_________________ "Да еба и шибаната държава" мислеше си Гошо, докато се опитваше да улучи кофата за боклук от балкона на осмия етаж.
|
| Сря Окт 05, 2011 11:27 am |
|
 |
|
head_up
Регистриран на: Нед Юни 01, 2008 9:54 pm Мнения: 1503 Местоположение: Пловдив
|
Мда, я кажи какво е смешното, че се чувствам по-тъп от нормалното, като не схващам такъв хумор?
|
| Сря Окт 05, 2011 11:32 am |
|
 |
|
valioman
Ранг: Почетен член
Регистриран на: Съб Сеп 17, 2005 5:07 pm Мнения: 813 Местоположение: Сливен
|
Според мен заплатата е смешна .. та кой чорбаджия в БГ дава толкова много пари .
|
| Сря Окт 05, 2011 11:50 am |
|
 |
|
Цецо
Регистриран на: Пон Сеп 27, 2004 9:22 am Мнения: 15501 Местоположение: София
|
Не знам дали обявата е реална, но заплатата за качествен платкаджия в БГ е горе долу толкова, че и отгоре. Под качествен платкаджия, разбирам хора, които се броят на пръстите на едната ми ръка. Останалите сме аматьори. С оглед на това, че както е видно от обявата, парите ще идват отвън, такава заплата може да се получи и от аматьори. Само дето най-вероятно е партенка, защото като я загледа човек - написана е бая простовато, като за фирма от тоя бранш. От друга страна фирмата съществува физически поне в WWW. http://techwork.bg/
_________________ "Да еба и шибаната държава" мислеше си Гошо, докато се опитваше да улучи кофата за боклук от балкона на осмия етаж.
|
| Сря Окт 05, 2011 1:26 pm |
|
 |
|
MYXATA
Регистриран на: Пон Юни 05, 2006 1:48 pm Мнения: 4916 Местоположение: където небето среща земята, ракията е Jameson, а бирата Guinness
|
Съгласен съм с Цецо, тази фирма е едно доста фантомно образувание  имал съм земане даване с нея мисля преди две години.. то повечето рекуитери са некви гъби безподобни... дето само хабят въздуха дето го дишат. иде реч даже и не подбират кандидатите според профила им, ами просто засипват и работодателите с ноподходящи кандидати и съответните търсещи с неподходящи оферти.
_________________ ... ако трети ден не ти се работи... това означава, че е сряда !
|
| Сря Окт 05, 2011 6:49 pm |
|
 |
|
ДедоБоре
|
|
| Чет Окт 06, 2011 1:21 pm |
|
 |
|
MYXATA
Регистриран на: Пон Юни 05, 2006 1:48 pm Мнения: 4916 Местоположение: където небето среща земята, ракията е Jameson, а бирата Guinness
|
Дедо, Според мен още едно доказателство, че в техническите университети, поне в източна европа не учат, как да си продаваш знанията и опита.. този ако в австралия иска 15к паунда/год, значи не е в курса на нещата. или си е писал изискванията за румънско? щото ако е дизайн инженер в ЕАДС би требвало да е с по-високо мнение за себе си.
_________________ ... ако трети ден не ти се работи... това означава, че е сряда !
|
| Чет Окт 06, 2011 2:32 pm |
|
 |
|
ДедоБоре
|
просто попаднах на него, търсейки из нета разни неща в комбинация с "mentor DxDesigner expedition" като се има в предвид, че ментор и даунстрийм продуктите в българия ги предлага румънска фирма (май даже са две) и че в румъния имат може би 20 пъти повече продажби отколкото в българия, е нормално да има на пазара човек с подходящия опит.
15К паунда в румъния ми се струва добра заплата като за начало. е, в такай на такива гледки се нагледах... половин декар рутиращи девойки по 40кг всяка. седят в едни кюбици, дето не мога да си пъхна единия крак, а ако седна на нещо ще падне редичката. естетсвено - всичкия софт краден. дъно подготвят за производство за седмица. направо ми идеше да ходя на село да гледам тикви...
|
| Чет Окт 06, 2011 3:53 pm |
|
 |
|
Dimitar
Регистриран на: Пет Ное 12, 2004 3:38 pm Мнения: 9103 Местоположение: Chicago, IL
|
Незнам дали 15к паунда са много или малко за Румъния, ама като гледам и румънците, както и българите не могат едно свястно резюме да си напишат. Ако тоя пич дойде тук с такова резюме, първото нещо, дето ще направят рекрутерите е да го хвърлят в коша за боклук  .
|
| Чет Окт 06, 2011 4:04 pm |
|
 |
|
head_up
Регистриран на: Нед Юни 01, 2008 9:54 pm Мнения: 1503 Местоположение: Пловдив
|
Я сега да направим рекапитулация за какво [има смисъл да] се борим под слънцето 
|
| Чет Окт 06, 2011 4:44 pm |
|
 |
|
marcuka68
Ранг: Ориентиран
|
Ако някой го повикат на интервю, ще съобщи ли? 
|
| Чет Окт 06, 2011 5:00 pm |
|
 |
|
MYXATA
|
Ако визираш темата на поста - ама много дълбоко се съмнявам  тази фирма и подобните,както вече писах- губят времето на всички и работодатели и търсещи работа ами само виж им сайта и после сам си направи изводите. много важна информация липсва или не може да се подтвърди достоверно, например: отколко години са на пазара, фирми с които работят, офис адрес  защото срещу 500 лефа за веб дизайн и малко парици за хостинг и от кварталната кръчма могат да ти въртят бизнеса 
|
| Чет Окт 06, 2011 5:30 pm |
|
 |
|
michev
|
Ей тук са написали достатъчно за фирмата  . Както вика Мухата - бягайте далеч.
|
| Пет Окт 07, 2011 2:16 pm |
|
|