Регистриран на: Пет Фев 25, 2005 1:58 pm Мнения: 4585 Местоположение: US
freelancer
Някой работил ли е по такива проекти, ако е работил какви впечатления има, кои сайтове са предпочитани за такива обяви. Намират ли се по тях обяви за embedded software, PCB design и други подобни ?
www.rentacoder.com, там съм се пробвал от около 2 години и вече имам реализирани 0 ( нула ) проекта. За другите сайтове нямам впечатления, но тарифите са много ниски. Ако си имаш други поръчки, изобщо не се захващай.
Чет Окт 13, 2005 9:08 pm
¶
Ранг: Форумен бог
Регистриран на: Пет Фев 25, 2005 1:58 pm Мнения: 4585 Местоположение: US
Уаууу, звучи страховито колко проекта си реализирал Велчев те е изпуснал да платиш някой и друг лев на хазната, задето си се опитал да мамиш така държавицата ни...
Чет Окт 13, 2005 10:02 pm
Dimitar
Ранг: Форумен бог
Регистриран на: Пет Ное 12, 2004 3:38 pm Мнения: 9103 Местоположение: Chicago, IL
Аз също съм се пробвал през разните му там (стотици сайтове има) и досега освен на разни мизерници, на нищо свястно не съм попадал. Може и да има - ама аз несъм видял.
Потребители разглеждащи този форум: Google [Bot] и 7 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения Вие не можете да прикачвате файл