| Автор |
Съобщение |
|
MYXATA
Ранг: Форумен бог
Регистриран на: Пон Юни 05, 2006 1:48 pm Мнения: 4906 Местоположение: където небето среща земята, ракията е Jameson, а бирата Guinness
|
 All I Want for Christmas....
_________________ ... ако трети ден не ти се работи... това означава, че е сряда !
|
| Чет Сеп 22, 2011 12:41 am |
|
 |
|
ike
Регистриран на: Пет Фев 04, 2005 9:59 pm Мнения: 6019 Местоположение: София
|
 Re: All I Want for Christmas....
Предпочитам топки пред мотор.
_________________ Warriors of the Night, ASSEMBLER!!!
|
| Чет Сеп 22, 2011 1:49 am |
|
 |
|
MYXATA
Регистриран на: Пон Юни 05, 2006 1:48 pm Мнения: 4906 Местоположение: където небето среща земята, ракията е Jameson, а бирата Guinness
|
Ами то свят широк , хора всякакви  Преполагам, че като дойде Дядо Коледа/Мраз в коледната нощ, ше му кажеш... -Аз бях много послушен дай ми да си поиграя с топките, на което палавия старец едва ли ще се противи много 
_________________ ... ако трети ден не ти се работи... това означава, че е сряда !
|
| Чет Сеп 22, 2011 2:27 am |
|
 |
|
3aek
|
това чудо нито може да завива нито е с удобна стойка за каране типична американска изгъзца - да привлече внимание без абсолютно никаква практична стойност нагъзен и разпънат като исус христос след 10 км каране ще си като пребит 
|
| Чет Сеп 22, 2011 9:49 am |
|
 |
|
plameniv
|
Бе мигаща играчка на 2 колела какво да очакваш Не е ли си то на 4 колела да седи стабилно на земята не ми го фали  И за подарък не го искам, така ще седи и данъци ще текат 
_________________ Избийте баламите и тарикатите сами ще умрат!
Няма невъзможни работи - има много трудни работи!
----------------------------------------------------------------------------------
"Я в Москве с киркой уран найду, при такой повышенной зарплате" !
|
| Чет Сеп 22, 2011 9:58 am |
|
 |
|
Syrius-B
Регистриран на: Пон Яну 30, 2006 2:48 am Мнения: 1248 Местоположение: София
|
То не е за каране - това е филмов декор 
|
| Чет Сеп 22, 2011 10:24 am |
|
 |
|
ToHu
Регистриран на: Нед Сеп 26, 2004 9:21 pm Мнения: 30684 Местоположение: София
|
За каквото и да е не става, ебаси грозотията
|
| Чет Сеп 22, 2011 1:06 pm |
|
 |
|
head_up
Регистриран на: Нед Юни 01, 2008 9:54 pm Мнения: 1503 Местоположение: Пловдив
|
Ееее, де, че то тоя мотор е най-хубавото от филма (да не навлизаме в тая тема та утече). На мен ми _изглежда_ страхотно, но е очевидно, че няма как да го управлява човек стабилно. А и много ме радва като се опита да завие без да има набрана скорост поне малко  Остави, ами след 15 мин на него, слизайки, човек би си помислил, че го е минало едно малко село ... Може би дизайна е проектиран от жена ... Каквото и да е, нали за това му викат "фантастика"? 
|
| Чет Сеп 22, 2011 1:51 pm |
|
 |
|
MYXATA
|
Ами аз зарад филма (Първия Трон  най-вече) го харесвам, не зарад возията  аз ако искам да се возя си хващам влака 
|
| Чет Сеп 22, 2011 3:35 pm |
|
 |
|
am stereo
Регистриран на: Съб Дек 08, 2007 10:51 am Мнения: 1869 Местоположение: ♪♫♣♠|☼◙▲♦▼☻╬☺∞
|
само дето финландския дядо коледа пропусна да даде париички на непослушната ни мафия и им сложи шенгенски крив макарон
_________________ DT-838 ((( STEREO ПОЗДРАВ))) за форума - https://youtu.be/xy921Pn3lhA
|
| Пет Сеп 23, 2011 4:58 am |
|
 |
|
FiTTiLA
Ранг: Професионалист
|
Абе нещо не видях къде са реализирали прижините и амортесьорите ... става за каране и без тях ... но на солено езеро ...
|
| Пет Сеп 23, 2011 9:41 am |
|
 |
|
Syrius-B
Регистриран на: Пон Яну 30, 2006 2:48 am Мнения: 1248 Местоположение: София
|
С това нещо се кара по информационните магистрали, колега Играта на думи не е в инструментариума на инженерното мислене - инженерите трябва да мислят и говорят точно, с точни думи. Но за хората на изкуфството всичко е разрешено - за тях здравия разум и законите на физиката са досадни подробности, на които може и да не се обръща внимание. Странното е, колко много са тези, които им купуват продукта
|
| Пет Сеп 23, 2011 10:13 am |
|
 |
|
bongo_x2
Регистриран на: Вто Яну 20, 2009 11:54 pm Мнения: 11338 Местоположение: "Занзибар"
|
Вий пък: амортисьори, дупки - то да не е велосипед BMX  Това все пак е мотор на бъдещето чийто прототип е възможен и днес. Ако питаш мен ще е на магнитно а не на пружинно окачване. А позата си е много подходяща за високи скорости, колоездачите не случайно я заемат. Пък при толкова дизайн ако не са предвидили дупка за ташаците...  Упс, аз си мислех че елмотора е интегриран с колелата и т.н. а то само бутафория било 
|
| Съб Сеп 24, 2011 8:47 pm |
|
 |
|
tgi
Регистриран на: Нед Юни 10, 2007 2:22 pm Мнения: 6492 Местоположение: София
|
Е то си личеше по ниската скорост, че е бутафория, той само пъпли насам-натам. Ама е красив и нали е декор - по-скоро римейк на декор - та какво от това. Аз не бях гледал Трон и благодарение на тоя пост на Мухата го гледах снощи, никак не зле - тек филм от 1982 гледаем през 2011 значи много всъщност. Има и някаква втора част, май нея ще я гледам сега.
_________________------------------- www.tgi-sci.com------------------- http://www.flickr.com/photos/didi_tgi/
|
| Съб Сеп 24, 2011 9:40 pm |
|
 |
|
MYXATA
|
Е Тги така де така, и аз зарад това го харесвам. а не че толкова ми се привозило на мотор... има и по-хубави начини да си счупиш главата  засега предпочитам да го изгледам пак филма-оригинал, и после новия, с чаша силен ейл, отколкото да се вея на някаква двуколесна чудесия.
|
| Съб Сеп 24, 2011 11:01 pm |
|
|