|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Дата и час: Нед Юли 26, 2026 9:14 pm
Препоръчайте устройство за четене на книги
| Автор |
Съобщение |
|
Dimitar
Ранг: Форумен бог
Регистриран на: Пет Ное 12, 2004 3:38 pm Мнения: 9103 Местоположение: Chicago, IL
|
 Re: Препоръчайте устройство за четене на книги
Киндъла за неговия формат и за mobi е перфектен от всякъде. За книги на pdf (Цецо, не само дейташитове се намират на pdf  ) нищо по-малко от 10" не върши работа. Въпреки, че има добри конвертори (аз лично ползвам Calibre да конвертирам от един формат на друг) ако pdf има графики нищо не става. Акробата обаче конвертира изключително добре всякакви pdf-и в doc файлове, ама аз лично още не съм видял добър конвертор от doc към кинделския формат или mobi. Ta и-инка e супер и четците като цяло вече са много добри. Единствения проблем, с който лично аз се сблъсках е, че вече имам събрани няколко хиляди книги, които няма да ми стигнат и 10 живота да ги прочета  .
|
| Пет Сеп 09, 2011 4:13 pm |
|
 |
|
Цецо
Регистриран на: Пон Сеп 27, 2004 9:22 am Мнения: 15501 Местоположение: София
|
Абе като ви знам болните форумни мозъци - художествената литература или готварските книги едва ли.... За голи каки пак се съмнявам  Ако не е дейта ШИТ, ще е някоя книга за сбъркани програмисти, мрежари или някаква друга подобна извратеност, водеща в крайна сметка до късогледство, липса на влечения към срещуположния пол и тежки форми на социопатия 
_________________ "Да еба и шибаната държава" мислеше си Гошо, докато се опитваше да улучи кофата за боклук от балкона на осмия етаж.
Последна промяна Цецо на Пет Сеп 09, 2011 4:15 pm, променена общо 2 пъти
|
| Пет Сеп 09, 2011 4:13 pm |
|
 |
|
Dimitar
Регистриран на: Пет Ное 12, 2004 3:38 pm Мнения: 9103 Местоположение: Chicago, IL
|
Аз лично имам доста pdf книги за политика и икономика, не са само няколколкото хиляди за електроника и програмиране  .
|
| Пет Сеп 09, 2011 4:14 pm |
|
 |
|
¶
Регистриран на: Пет Фев 25, 2005 1:58 pm Мнения: 4585 Местоположение: US
|
Е ти пък не съди за другите по твоят мозък Досега няколко месеца с PocketBook не ми се е налагало да конвертирам каквото и да е било, захапва като куче салам файловите формати 
_________________ Ето аз дишам, работя, живея и програми пиша тъй както умея, с проца под вежди се гледаме строго и боря се с него доколкото мога....
|
| Пет Сеп 09, 2011 9:56 pm |
|
 |
|
ToHu
Регистриран на: Нед Сеп 26, 2004 9:21 pm Мнения: 30684 Местоположение: София
|
Абе не съм много съгласен, аз чета основно такива работи, но не съм забелязал да няма влечение към другия пол, даже ако питаш жената ще каже точно обратното, че само по жени ходя ... то едното няма общо с другото, аз обичам да си чета техническа литература, без значение каква
|
| Пет Сеп 09, 2011 10:02 pm |
|
 |
|
itso.t
Регистриран на: Чет Фев 03, 2005 2:21 am Мнения: 12764 Местоположение: София
|
|
| Съб Сеп 10, 2011 1:02 am |
|
 |
|
ДедоБоре
|
всички тука, като си купят някоя джаджа, и веднага я разглобяват и без описание (поне с мен е така). но не вярвам някой да е разглобявал жената 
|
| Съб Сеп 10, 2011 11:20 am |
|
 |
|
ToHu
Регистриран на: Нед Сеп 26, 2004 9:21 pm Мнения: 30684 Местоположение: София
|
Мдааа въпреки че не е лоша идея, сигурно има какво да се .... ремонтира 
|